Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

A jak Twoj maz czy synowie zajrza tu, niekoniecznie dzis, ale moze za rok lub dwa?
teraz się załamałam, naprawdę, mąż to nawet już zajrzał, niby nic, ale pewnie już szykuje papiery rozwodowe

a syn, to na bank się mnie wyprze, nie bacząc nawet na rodowy majątek

idę się utopić w bajorze :D

No jak Cie lubie (forumowo oczywiscie), tak Ci nie odpuszcze. :p Z jednej strony zalujesz, ze naduzylas zaufania syna, a z drugiej bagatelizujesz sprawe... Zdecyduj sie.

madeeeek, nie marudz tyle bo nam sie udzieli. :lol:

p.s. ja dzis tez nie w sosie. 8)

A to dlaczego? Ja to dopiero sie mam - jutro 10 godzin w pracy, w niedziele 10 godzin, a w miedzyczasie zwozimy kartony z calego Gdanska i okolic - bo od jutra bedziemy mieszkac obiema nogami - tzn. nie tylko koty i my, ale i nasze kartony... Wigilia nam sie rodzinna szykuje :roll: Moze ktos wie, jak sprzatac, zeby co chwile tumanow kurzu nie bylo??

Trenera nie mam , choinki tez nie ,

:o :o :o :o

a na cholerę Ci choinka?

wystarczy ubrać to co jest na zewnątrz

A o jakim Ty zewnatrzu gadasz, he?

I co to jest "to"?

No bo ja mam problem...

Mam choinek pare setek i sie tak zastanawiam...

Mam wyciac jedna tylko po to zeby ja do domu wstawic a potem do pieca z nia?

Jakies to takie niehumanitarne mi sie widzi...

A kupowac taka z hodowli jak mam swoich pare setek?

Uwaga, moze byc nudno...

Dziewczyny i reszta: jestescie na tyle inteligentnymi osobami, ze musicie sobie zdawac sprawe z tego, jak niebezpieczny moze byc internet. W takich dyskusjach, ktore wydaja Wam sie zamknięte, publikujemy mnostwo informacji o sobie. I sadzimy, ze bedzie to dostepne tylko dla odwiedzajacych rrmi.

Prawda jest taka, ze publikowac mozna tu po rejestracji, ale przeszukiwac mozna wszystko anonimowo. I nie wiemy kto i w jakim celu to robi.

Dokladnie nie wiem, o co chodzi, ale byly jakies afery z "gazeta". Kilka osob wycofalo sie z pisania dziennikow, bo obrazaly czyjes uczucia albo sprowadzily na nich zlodzieji. Albo zachecaly wykonawcow do podbijania stawek lub "nabijania w butelke". Albo do zwiania z placu budowy... Itd itp...

Kuleczka, poczatkowo mialem tu wkleic wiadomosc dla Ciebie, ale sie przestraszylem i wysylam na priv. Jak uznasz, ze mam racje - przeslij innym.

A poza tym, mimo wszystko lubie poczytac, co sie u innych dzieje... :)

Eeeeee, no gdzieście byli i jazkiego pieska przywieźliście? :o

Jak Ty o takiej nieludzkiej godzinie na forum buszujesz, to gdzieś Ty była???? :o :o :o

Rrmisia, koniec tego odsypiania, psa trzeba wypuścić na sikanie!!!!!

Wstawaj i gadaj!!!!! :D

Uwaga, moze byc nudno...

Kuleczka, poczatkowo mialem tu wkleic wiadomosc dla Ciebie, ale sie przestraszylem i wysylam na priv. Jak uznasz, ze mam racje - przeslij innym.

http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/d045.gif ;)

mmmad wyslij mi tez . ja strasznie ciekawska jestem :D

Piesek juz wysikany , spal cala noc w pokoju Synka na kocyku :o

Pachnie szczeniaczkiem.

Nie odchodzi ode mnie na krok [pewnie sie boi w nowej okolicy :D ]

No to ja juz nie bede zrzedzic jak w kolku rozancowym prosze proboszcza mmmadzia

dawaj go tu :D

jestem troche zakrecona z tym szczeniaczkiem , ale ja zwykle rano malo kapuje.

znaczy on mlodzian jest ? :D

No właśnie, też gdzieś pisałam na forum, że to niehumanitarne, żeby drzewo umierało dla mojego kaprysu dekoratorskiego. Temu zawsze mam sztuczną. :oops: :p

Hmmm... Może nacioniesz gałązek z drzewek i zmajstrujesz jakąś taką choinkę z nich? :roll:

Ja kupiłam ładną sztuczną i ją stawiam. Do tego biorę do domu w wazon gałązki i pachną nam. Ostatnio zresztą nie biorę wcale świerków, tylko sosny. Mają dłuższe igły, są ładniejsze, a przy tym jaki żywiczny zapach - marzenie mieszczucha. :lol: No i żywotność mają znacznie większą. A jeżeli uschną, to żadne igły się z nich nie sypią. Słowem - same zalety. :D 8)