rrmi 15.12.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 mmmadziu zdecydowalismy jednak kupic pieska .Chyba to za duzo jak dla nas adopcja doroslego .Staralam sie , ale nie dalam rady Pewnie , na pewno gdyby odrazu zostala kiedy byla w odwiedzinach to by byla i nie szukalabym zadnego innego. Jest jak jest i dobrze jest . Zosiu Bys pomoc posprzatac lepiej pojechala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Zosiu Ma dokladnie 8 tygodni i lezy sobie kolo mnie Jest cudny . Powinnam isc w jego miesku zamieszac ale nie chce go budzic , zmeczony jest p podrozy i wrazeniach .To nie ruszam noga iprzy kompie siedze ja go wolaja , skad przyjechal, czy posiada jedna rase w sobie czy wiecej, jakiej jest plci, ogon ma ? jak w planach przyszlosciowych jest duzy to Jaga bedzie sie go bala fajny jest zapach szczeniaczka nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 dzien dobry dawaj fotki !!! dawaj fotki !!!! malego gratuluje powiekszenia rodzinki i zycze , aby pociecha chowala wam sie dobrze i byla zrodlem nieustanego usmiechu na waszych twarzach !!! kiedy chrzciny?? znaczy sie imieniny ...no , jak sie wabic bedzie ? p.s. poglaskaj go za uszkami ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 fajny jest zapach szczeniaczka nie ? Bezcenny i niezastapiony Kurna, ja faktycznie nie napisalam co z niego za cudny facet. Zdjecia mam ,ale pozniej dopiero opublikuje , bo siedze jakna szpilkach , zeby pospal. Nazywa sie Pablo [tak z domu mial i w metryczce tak stoi , wiec niech juz bedzie ] Jest dobermankiem .Czarny . Chlopczyk Wielki jest , jak go nosze to mnie rece bola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 frosia - zasadniczo sie zgadzam, ale buty tez niech im jakies pogryzie moga byc od Prady rrmi - cykasz te zdjecia juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Frosia Podrapalam Uszy ma nieobciete , na szczescie , ogonek tak. Juz cykne nowe zdjecia i wkleje ,bo na nocnych Rodzina jest i nie koniecznie lubi byc publicznie podziwiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Pablo ...ladnie pewnie niejedno zmaluje w waszym domku nie ma ogonka ?? szkoda ....fajnie jest widziec , jak pies sie cieszy i macha ogonem moj jak tak macha (a czesto jest szczesliwy) zmiata doslownie wszystko w promieniu pol metra (byl czas kiedy nie mialam zadnej cukierniczki i wazonu w domu , bo okazywal radosc przy lawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 pewnie niejedno zmaluje w waszym domku Nie mam co do tego watpliwosci Prosze bardzo to on. Balagan nalezy pominac milczeniem Dalej tak lezy ,chrapie lekko Ladny , nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.12.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 cudo !!! mozna sie zakochac a te uszka ...slodziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.12.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 nie widzialam a tylko kawe poszlam zrobic ... bedzie jeszcze raz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Zosiu wyslalam Ci na pw ,bo jak tu popatrzylam ile mam piachu w sypialni to pomyslalam , ze mnie ludzie na jezki wezma jak popatrza. Pozniej zrobie jakies na innym gruncie i pokaze. Tylko skad wyrzasnac lepszy grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Rrmisia zlituj się i pokaż to cudo!!!!!!!! Chociaż na chwilkę!!!! P.S. uwaga na kable!!! Psy w pewnym wieku tzw. obszczymurki uwielbiają je gryźć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 pewnie niejedno zmaluje w waszym domku Nie mam co do tego watpliwosci Prosze bardzo to on. Balagan nalezy pominac milczeniem Dalej tak lezy ,chrapie lekko Ladny , nie ? To jest nieludzkie!!!!!!! Tak cichcem i do tego tylko na pół minuty!!!! Ja się nie zgadzam!!!! Daj na priva i obiecuję, że piach g....o mnie obchodzi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Eeeeee, no ja chcę zobaczyć!!! Rrmisia, to ja Wam gratuluję serdecznie!!! Pablo będzie Waszym najlepszym prezentem na święta. Proszę pomiziać od cioci DPS!!! I proszę zdjęcia!!! Chociaż na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.12.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Hej Robaczki No piekny jest! Ja juz widzialam Ma takie duze lapuszki i za duzo skory na cialku Czyli jak kazdy slodziak w jego wieku rrmisie, on wciaz w okresie kwarantanny, prawda? Musicie uwazac na psie wirusy ... a potem czesto i wszedzie z nim wychodzic, aby sie dobrze socjalizowal z rozniastymi bodzcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Amber Pani , od ktorej byl kupiony jest wterynarzem. Mam wszystko zapiane , cala instr obslugi. Wet potrzebny na za tydzien . Boshee cudny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Wow, jaki śliczny!!! Rozkoszniaczek, słowo daję!!! Cieszę się ogromnie, że macie już Wasze psie serduszko!!!! Gratuluję raz jeszcze i mam nadzieję, że mi tyłka nie zeżre jak przyjadę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.12.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Gdzie ten pieees? Dawaj no tu fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 rrmi U mnie 4.06 rano. No juz sie nie poloze jak nie zobacze malenstwa. Wyobrazam sobie jacy jestescie szczesliwi. No to mamusia zostalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts