Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Mamuniu!!!! Taka zabawa a mnie nie było!!!!! No nie daruję sobie normalnie, że opuściłam spotkanie z Panią Gawron!!!!! Przemiła kobieta!!!!!! A jak dzieci kocha i szanuje!!!! Oburza się, gdy je od żab przezywają!!!! Ja prosze o jeszcze!!!!

Pablita cmoknij w nos i podrap za uszkiem od Szanownego :D

Brazuniu

Pablito jest tak wycalowany , ze az sie klei.

Siedzi kolo mnie i bawi sie kostka.

Lubi bardzo gryzc kostke .Nie lubi bawic sie pileczka.

Chyba doszedl do wniosku , ze nie bedzie sie tak cieszyl na widok pilki ja ci ludzie co to z nim mieszkaja i mu ta pilke wciaz pod nos klada. :D

Zeby ma jak szpilki tak mnie capnal , ze az chcialam go udusic w nocy. :wink:

Mam nadzieje , ze zaraz zaczna wypadac , jak ja lubie psy z powypadanymi mleczniakami :lol:

Amber baw sie dobrze :D

Mamuniu!!!! Taka zabawa a mnie nie było!!!!! No nie daruję sobie normalnie, że opuściłam spotkanie z Panią Gawron!!!!! Przemiła kobieta!!!!!! A jak dzieci kocha i szanuje!!!! Oburza się, gdy je od żab przezywają!!!! Ja prosze o jeszcze!!!!

Oj Kobieto! Poczytaj wstecz to zrozumiesz, że tu nie o moje dzieci chodziło. Bo dzieci to nie żaby (napenwo nie moje śliczności :p )

Oj Kobieto! Poczytaj wstecz to zrozumiesz, że tu nie o moje dzieci chodziło. Bo dzieci to nie żaby (napenwo nie moje śliczności :p )

Oj Kobieto, a jak poczytasz jeszcze bardziej wstecz, to też zrozumiesz, że tu w ogóle o żadne dzieci nie chodziło!!!

rrmi tak spokojnie piszesz o dziecku jak o żabie??? Dziwne :roll:

Ale w końcu człowiek troche ma ze zwierzęcia. Najwidoczniej przejawia się to u rrmi-ego :lol:

To wytłuszczone udowadnia, że nie czytałaś wcześniejszych wypowiedzi ze zrozumieniem :wink: :D

Pozdrawiam :D

Rrmisiu :D :D :D

Piękny jest, dobki w ogóle mają super prezencję. Bardzo eleganckie psy. Macie zamiar wystawiać psiura? Mi osobiście bardziej podobają się z niekopiowanymi uszami, ale ja ogólnie lubię uszaste psy. W hodowli dobków bardzo podoba mi się, że maja robione badania na dysplazję, to bardzo ważne w dalszym psim życiu. Mały po takim przystojnym ojcu to rokuje nieźle :D . Wstawiaj więcej fot, mnie to można wywalić z forum muratora, bo ja zaraz psie forum robię. Budowa mnie szczególnie nie pasjonowała, jakoś nie chciało mi się zgłębiać szczególnie jak dla mnie nudnych tematów, psy natomiast interesują mnie zawsze o każdej porze dnia i nocy, w tym temacie to jestem przypadkiem nieuleczalnym :D Lubię odwiedzać fora tematyczne poświęcone tylko danej rasie, tam to się można dopiero wyżyć :D . Wstawiaj nowe foty tego pięknisia. Pije już normalnie? Moje psy jak nie chciały pić to wrzucałam do miski z wodą parę kulek karmy, zanim ją łajzy wyłowiły to i wypiły połowę wody.

Tutaj mam tate mojego urwisa :D

Mam nadzieje , ze nie bede o zoofilie pomowiona :lol:

No piekny bedzie Twoj Pablito! A jak ja bede go sie pieknie bac, to juz nawet nie wspomne. :lol:

p.s. bylam u lekarza, ekg ok, to podobno nerwobole od kregoslupa... :-?

nie robie juz nic.., lenistwo totalne..., jakos tylko to mi sluzy... :roll:

Mokka

Dziekuje za sugestie. Wciaz sam nie pije , dajemy mu z reki , ale chcialabym wiedziec dlaczego sam nie chce , wyprobowalam kilka rodzajow wody , nawet kranowe i kicha :roll:

ZeljkoDobrze , ze bylas u lekarza.

Ciesze sie , ze wszystko ok.

Kregoslup to wiadomo jaki masz :(

Pabla sie nie boj , dobermany same wiedza najlepiej kogo maja na miazge przerobic :lol:

Ty za chuda jestes :lol:

Tak naprawde to madre psy .My wybierajac szukalismy hodowli domwej ,patrzylam na rodzicow i dziadkow i dalej ,ile w pokazanym rodowodzie mozna bylo wyczytac.

To geny ,reszta to juz bedzie nasza sprawa.

Mokka

Nie wie czy bedziemy go wystawiac , nie mam pojecia czy bede potrafila go nauczyc wszystkiego co potrzeba.

Poki co sam staje pieknie .Smycz oczyiwiscie wiadomo :lol:

Mojny tak wspomnial, bo lubi byc dumny , a prawdopodobienstwo nie male .

Jest naprawde sliczny .

Dyspalzji nie ma , w rodzinie nie bylo.

Poza tym zaba jest doskonala .

rrmi - widac Pablo odzyskuje wode z jedzenia - tego pic mu sie nie chce :)

co tam mu dajecie ? suche czy mokre ?

sie nie zastanawialam glebiej, ale Jaga chyba tez malo pije :roll:

no chyba, ze dostaje sucha - to wtedy zapija (ten smutek ;) )

Bosz.. te nasze majsty to sie chyba nigdy nie wyniosa :evil:

spia w kuchni . jak zostana na zawsze to mi sie piec nie zmiesc.

Zeljko - Ty dbaj o siebie :)

ps.jakos mi tak wprost gupio jest ze nie buduje karminy :(