DPS 17.12.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 O rany, już żałuję, że też muszę iść, dzisiaj mam taki nastrój, żeby po kimś pojeździć, na pewno byłabym świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.12.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ja mam jakis filtr na skrzynce zalozony , bo do tej pory przychodza do mnie tylko mile wiadomosci Doswiadczeni z owa pania, mowia ze moze sie to bezpowrotnie zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.12.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 ja mam jakis filtr na skrzynce zalozony , bo do tej pory przychodza do mnie tylko mile wiadomosci Doswiadczeni z owa pania, mowia ze moze sie to bezpowrotnie zmienic moze zalezy to od punktu odbioru ja zawsze sie ciesze jak ktos do mnie pisze i odpowiadam , ze bardzo mi milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.12.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 I zamknij oczy przed przeczytaniem , ze mozna ja w du..pe pocalowac czy jakos tak podobnie rrmi ja to nie wiem, czy podpadasz pod ujawnianie tajemnicy korespondencji czy tajemnicy alkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.12.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 rrmi ja to nie wiem, czy podpadasz pod ujawnianie tajemnicy korespondencji czy tajemnicy alkowy Tak czy siak, zabrzmialo wielce intymnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 My tu gadu gadu a kolejna kawe trzeba wypic. Co za pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Mamuniu!!!! Taka zabawa a mnie nie było!!!!! No nie daruję sobie normalnie, że opuściłam spotkanie z Panią Gawron!!!!! Przemiła kobieta!!!!!! A jak dzieci kocha i szanuje!!!! Oburza się, gdy je od żab przezywają!!!! Ja prosze o jeszcze!!!! Pablita cmoknij w nos i podrap za uszkiem od Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.12.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 My tu gadu gadu a kolejna kawe trzeba wypic. Co za pogoda no wlasnie jade na fitness, a potem do sauny ... nic tak dobrze nie robi mi na taki bury dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Brazuniu Pablito jest tak wycalowany , ze az sie klei. Siedzi kolo mnie i bawi sie kostka. Lubi bardzo gryzc kostke .Nie lubi bawic sie pileczka. Chyba doszedl do wniosku , ze nie bedzie sie tak cieszyl na widok pilki ja ci ludzie co to z nim mieszkaja i mu ta pilke wciaz pod nos klada. Zeby ma jak szpilki tak mnie capnal , ze az chcialam go udusic w nocy. Mam nadzieje , ze zaraz zaczna wypadac , jak ja lubie psy z powypadanymi mleczniakami Amber baw sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.12.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Amber baw sie dobrze dzieki Caluski dla szczeniaka I wiecej zdjec prosze, abysmy mogli sie tutaj napodziwiac do woli No to lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Mleczaki to mu wypadną tak między 4 a 6 miesiącem życia!!! Trochę ran jeszcze będziesz miała I na pewno będzie wszystko obgryzał - nasza była w tym świetna aż do około 14 miesiąca Ale ja Cię nie straszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 17.12.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Mamuniu!!!! Taka zabawa a mnie nie było!!!!! No nie daruję sobie normalnie, że opuściłam spotkanie z Panią Gawron!!!!! Przemiła kobieta!!!!!! A jak dzieci kocha i szanuje!!!! Oburza się, gdy je od żab przezywają!!!! Ja prosze o jeszcze!!!! Pablita cmoknij w nos i podrap za uszkiem od Szanownego Oj Kobieto! Poczytaj wstecz to zrozumiesz, że tu nie o moje dzieci chodziło. Bo dzieci to nie żaby (napenwo nie moje śliczności ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Oj Kobieto! Poczytaj wstecz to zrozumiesz, że tu nie o moje dzieci chodziło. Bo dzieci to nie żaby (napenwo nie moje śliczności ) Fajnie ,ze znowu jestes. Bedzie weselej. Mozesz pokrzyczec bardziej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Mamuniu!!!! Taka zabawa a mnie nie było!!!!! No nie daruję sobie normalnie, że opuściłam spotkanie z Panią Gawron!!!!! Przemiła kobieta!!!!!! A jak dzieci kocha i szanuje!!!! Oburza się, gdy je od żab przezywają!!!! Ja prosze o jeszcze!!!! Pablita cmoknij w nos i podrap za uszkiem od Szanownego Oj Kobieto! Poczytaj wstecz to zrozumiesz, że tu nie o moje dzieci chodziło. Bo dzieci to nie żaby (napenwo nie moje śliczności ) Oj Kobieto, a jak poczytasz jeszcze bardziej wstecz, to też zrozumiesz, że tu w ogóle o żadne dzieci nie chodziło!!! rrmi tak spokojnie piszesz o dziecku jak o żabie??? Dziwne Ale w końcu człowiek troche ma ze zwierzęcia. Najwidoczniej przejawia się to u rrmi-ego To wytłuszczone udowadnia, że nie czytałaś wcześniejszych wypowiedzi ze zrozumieniem Pozdrawiam Rrmisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Tutaj mam tate mojego urwisa Mam nadzieje , ze nie bede o zoofilie pomowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 17.12.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Piękny jest, dobki w ogóle mają super prezencję. Bardzo eleganckie psy. Macie zamiar wystawiać psiura? Mi osobiście bardziej podobają się z niekopiowanymi uszami, ale ja ogólnie lubię uszaste psy. W hodowli dobków bardzo podoba mi się, że maja robione badania na dysplazję, to bardzo ważne w dalszym psim życiu. Mały po takim przystojnym ojcu to rokuje nieźle . Wstawiaj więcej fot, mnie to można wywalić z forum muratora, bo ja zaraz psie forum robię. Budowa mnie szczególnie nie pasjonowała, jakoś nie chciało mi się zgłębiać szczególnie jak dla mnie nudnych tematów, psy natomiast interesują mnie zawsze o każdej porze dnia i nocy, w tym temacie to jestem przypadkiem nieuleczalnym Lubię odwiedzać fora tematyczne poświęcone tylko danej rasie, tam to się można dopiero wyżyć . Wstawiaj nowe foty tego pięknisia. Pije już normalnie? Moje psy jak nie chciały pić to wrzucałam do miski z wodą parę kulek karmy, zanim ją łajzy wyłowiły to i wypiły połowę wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Tutaj mam tate mojego urwisa Mam nadzieje , ze nie bede o zoofilie pomowiona No piekny bedzie Twoj Pablito! A jak ja bede go sie pieknie bac, to juz nawet nie wspomne. p.s. bylam u lekarza, ekg ok, to podobno nerwobole od kregoslupa... nie robie juz nic.., lenistwo totalne..., jakos tylko to mi sluzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Mokka Dziekuje za sugestie. Wciaz sam nie pije , dajemy mu z reki , ale chcialabym wiedziec dlaczego sam nie chce , wyprobowalam kilka rodzajow wody , nawet kranowe i kicha ZeljkoDobrze , ze bylas u lekarza. Ciesze sie , ze wszystko ok. Kregoslup to wiadomo jaki masz Pabla sie nie boj , dobermany same wiedza najlepiej kogo maja na miazge przerobic Ty za chuda jestes Tak naprawde to madre psy .My wybierajac szukalismy hodowli domwej ,patrzylam na rodzicow i dziadkow i dalej ,ile w pokazanym rodowodzie mozna bylo wyczytac. To geny ,reszta to juz bedzie nasza sprawa. Mokka Nie wie czy bedziemy go wystawiac , nie mam pojecia czy bede potrafila go nauczyc wszystkiego co potrzeba. Poki co sam staje pieknie .Smycz oczyiwiscie wiadomo Mojny tak wspomnial, bo lubi byc dumny , a prawdopodobienstwo nie male . Jest naprawde sliczny . Dyspalzji nie ma , w rodzinie nie bylo. Poza tym zaba jest doskonala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No spokojna jestem o tyle, ze wiem, ze Ty nie dasz mnie zjesc. p.s. A gdzie House sie podzial.., nudno tu na Forum bez Niego... Nic sie nie dzieje. Pewnie dlatego nerwy mi wysiadaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.12.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 rrmi - widac Pablo odzyskuje wode z jedzenia - tego pic mu sie nie chce co tam mu dajecie ? suche czy mokre ? sie nie zastanawialam glebiej, ale Jaga chyba tez malo pije no chyba, ze dostaje sucha - to wtedy zapija (ten smutek ) Bosz.. te nasze majsty to sie chyba nigdy nie wyniosa spia w kuchni . jak zostana na zawsze to mi sie piec nie zmiesc. Zeljko - Ty dbaj o siebie ps.jakos mi tak wprost gupio jest ze nie buduje karminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts