sylvia1 14.09.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 rrmi piekny duzy dom... pierwszy projekt brany przez nas pod uwage miał bardzo podobne rozstawienie choc był duzo mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.09.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 rrmi!!!!!!!!!!!, rrmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, rrmi!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 No i gratulacje, gratulacje, będę śledzić twoje zmagania, cieszyć się razem z tobą, pocieszać w chwilach zwątpienia i takie tam... I chyba po to sie to pisze , razem latwiej znosic trudy buowlane. Zeljko jakie beda wnetrza to sie boje pisac , bo Wielki Brat czuwa Tak na powazne na pewno nie beda nowoczesne . Mysle , ze beda zwyczajne , bo my proste ludzie jestesmy W kuchni Zuzza na pewo nie bedzie gornych szafek , bo mnie biednej kordupelce ciezko siegac wysoko Nie powstrzymam sie jednak i zrobie ze 3 duze dwudrzwiowe szafy. Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia powodzenia i za trzymane kciuki. Dziadek Tobie tez Jezier no nie wiem jak tam oni w urzedzie nam kaza dom postawic , mam nadzieje , ze tak jak ja chce Pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 14.09.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Po obejrzeniu projetku trudno mi uwierzyc w to , ze nie ma tam nawet jednej garderoby. Ale ide o zaklad ze beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.09.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 To Ty masz w poblizu forumowa kumpele? Ale macie dobrze. A wszystko to w konspiracji przed nami co zyjemy w niewiedzy... A tak powaznie, fajnie sie czyta, ze ktos nie ma z urzednikami klopotow. No i czekam na fotki tego Waszego miejsca na Ziemi... Tym bardziej, ze nie dlugo sie zacznie dziac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Po obejrzeniu projetku trudno mi uwierzyc w to , ze nie ma tam nawet jednej garderoby. Ale ide o zaklad ze beda. Pewnie , ze beda . W kazdym pokoju wydzielona sciana , tak jak w Ameryce W sumie to pewnie sporo zmian bedzie Na razie peka glowa od patrzenia na te kreski . No nic to , jakos damy rade Zdjecie wkleje Zeljko , przeciez musze sie pochwalic Forumowa kolezanke mam a jak inaczej . Szczerze mowiac starych znajomych i wyprobowanych od dziecinstwa przyjaciol zostawilam TAM , ale jakos samotna sie nie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 r, szkodzisz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 14.09.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 rrmi. Oni w tym urzędzie to na wszystko ci pozwolą. Nawet dom pod dowolnym kątem moźesz postawić. A zdjęć jak najwięcej zrobić trzeba bo za chwilę wszystko się zmieni i już nigdzy nie będzie jak było. Ja tak mało mam zdjęć sprzed budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.09.2006 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 r, szkodzisz sobie o co? Jak widac prawdziwy budowniczy od rana nie sypia Jezier -wlasnie takie wrazenie na mnie Ci urzednicy sprawili. Jakos tak chyba przpadkiem mam j szczescie do spotykania dobrch ludzi No nic to poki co komenatrzy mamy wiecej niz dziennika , ale t sie nadgoni Faktycznie pojade porobic zdjecia, masz racje J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Heloł Sister Prawie dwa miesiące się zbieram żeby napisać ( nie tu ofkors ale w ogóle ) . Cieszę się że tak sprawnie Wam wszystko idzie Domek fajny , przestrzenny no i parterowy Czekam ( jak wszyscy ) na zdjęcia posiadłości . Będę tu częstym gościem Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Nie wycinaj drzew niech je koparkowy powyrywa wraz z korzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.09.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 rrmi - fotki, fotki dzielna dziewczyno dawaj Może znajdziesz jakiś kawałek działającego dysku. No ciekawość mnie zżera, no Jezier - a dlaczego lepiej wyrywać drzewa z korzeniami przez pana koparkowego niż je wycinać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 rrmi ja rowniez nie moge sie doczekac zdjec. Czekam z niecierpliwoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.09.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 anSi. Wyrywa się z korzeniami i w kilka chwil. A jak się drzewo zetnie lub zrąbie to zostaje korzeń, którego nie tak łatwo się pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.09.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Nie wycinaj drzew niech je koparkowy powyrywa wraz z korzeniami. Tak ,tak wiem , to wlasnie mialam na mysli , poczekam jednak na naniesienie budynku na mapke i wtedy powyrywamy tylko to co niezbedne. Moze dzis wieczorem pojedziemy na dzialke to wkleje zdjecia. Wlasciwie jeszcze nie mam zadnego zdjecia zrobionego , dlatego nie wkleilam. Zalece tez do Soltysowej z flaszka Z zakupow do nowego domu -mam zamowione lozko . Dzis mamy chate wolna , bo wlascieciele wyjechali , jak kto ma ochote na impreze to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.09.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 rrmi trzymam kciuki za dom pod kolumnami ONI jakby wiedzieli to tez by trzymali http://img105.imageshack.us/img105/3420/ffm08dk3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.09.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 i co? lenisz się Waćpanna gdzie zdjęcia? Windows już chyba przeinstalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Mohag Ty Wiesz czego mi potrzeba Dziekuje. Ja juz dokopalam sie do swoich zdjec z koncertu , powklejam przy czasie. 1950 nie krzycz od rana na mnie , bo i tak biedna jestem i przejeta . Jak juz napisalam cala noc z szambem walczylam Zaczynam czuc jak wlosy podnosza mi sie na glowie , ze strachu przed tym jak to bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 17.09.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Gratuluję Widzę, że ostro zabierasz się do rzeczy. Ale ten Twój Belweder duuuuży - zajmuje 3 ary działki. No, ale 10 zostaje, to może jednak na tę oczyszczalnię starczy miejsca? Pozdrawiam, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 allleee ja gaaapa rrmi nooo to teraz nie ma przebacz - bedziesz miusiala systematycznie pisac gratulacje i nie moge sie doczekac na dalszy ciag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts