braza 18.12.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Dzień dobry mówię z samego rana (a może w środku nocy ) Witanko Wstawać wszyscy!!!! Kuleczko sprawdź to kolano, bo ja nie chcę, żebyś się rozsypała!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 18.12.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Przecież rrmi nie może mieć dzieci wiec psa traktuje jak dziecko... rrmi ...mła mła cmo cmok pieseczka w dupke jak w gładką pupke niemowlęcia ale te typy tak mają, kochają co mają . Zebys ty wiedziala jaka jestes smieszna to chyba bys poszla naprawde do pracy do cyrku . Szanowny Rrmi przecież życie jest dość szare i nudne, więc trzeba mieć nieraz małego fioła i rozweselać siebie i innych głupotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Przecież rrmi nie może mieć dzieci wiec psa traktuje jak dziecko... rrmi ...mła mła cmo cmok pieseczka w dupke jak w gładką pupke niemowlęcia ale te typy tak mają, kochają co mają . Zebys ty wiedziala jaka jestes smieszna to chyba bys poszla naprawde do pracy do cyrku . Szanowny Rrmi przecież życie jest dość szare i nudne, więc trzeba mieć nieraz małego fioła i rozweselać siebie i innych głupotami Ja jestem z tych innych i mnie nie rozweseliłaś Ale nie wiem jak reszta "innych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 jak tam Pablusio? pańcia z miasta musi wiedzieć Pablito od rana mial przygody , a ja z nim. Wyszlismy do lasu na spacerek i 2 sarny prosto na nas biegly. Na szczescie zobaczyly nas i sie przestraszyly , zawrocily. Jejku , jaki moj pies jest obronny Najdalam sie strachu , zdazylam zlapac go na rece zanim one zawrocily Kulka czy nikt Cie za kolano nie trzyma ? Brazunu Jak sie spalo i czy beda trojaczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 czesc ciotki czuje sie w pelni rozweselona a ajk tam zadowolenie braza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Rrmisiu Pablito ma na Ciebie bardzo zdrowy wpływ - o tej porze już na nogach No kocham tego szczylka Poczekam jeszcze ze dwa dni to i pięcioraczki będą - na ludziska z tego foruma można liczyć Załatwią to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 czesc ciotki czesc ciotki to sa stare i chodza na roraty a my tutaj zgromadzone to jestesmy swieza krew rzec mozna podlotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 czesc ciotki czesc ciotki to sa stare i chodza na roraty a my tutaj zgromadzone to jestesmy swieza krew rzec mozna podlotki nie pamieta juz jak na rozaniec razem chodzilysmy oj .....pamiec szwankuje ale to i tak lepszejsze niz lomot w kolanie starzeje nam sie kulka , starzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 czesc ciotki czuje sie w pelni rozweselona a ajk tam zadowolenie braza ?? Podziel się ze mną tym rozweseleniem Zadowolenie wlazło na szczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Rrmisiu Pablito ma na Ciebie bardzo zdrowy wpływ - o tej porze już na nogach No kocham tego szczylka Poczekam jeszcze ze dwa dni to i pięcioraczki będą - na ludziska z tego foruma można liczyć Załatwią to No ma . Nawet juz obiad nastawony dla niego i bigos sie gotuje . Takze sie obrobilam. Jeszcze weta musze zgodzic i moge zaczac sprzatac. Cala noc z Synkiem spal maly Piecioraczki ? Za duzo tego troche , nie dasz rady oporzadzic. Frosia Naprawde nie pamietam , wiem tylko ,ze od wiosny w Amberowie sie zaczynaja zloty na rogu ulicy Zrobilabym pierogi ,ale nie mam grzybow pod reka , obiecalam sobie , ze nie kupie gotowych . A z sama kapusta tez mozna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Z samą kapustą też można!!! I są pysznowate!!! Ja w kwestii formalnej, żeby nie było zgrzytów - bigos dla Was, nie dla szczylka sierściowatego, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Dla nas bigos . Mlodemu sie zachcialo. Pablito poki co kurczaczka z ryzem i marczewka wcina. Na dworzu bardzo brzydko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.12.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 miałam dziś cały dzień ból w kolanie, normalnie u fryzjera nie mogłam usiedzieć człowiek się sypie Jezusiku, nie strasz! Jutro ide i mialam nadzieje na przyjemny relaks, a nie na lupanie rrmi, widze ze sie spelniasz A to, ze pies spi z Synkiem to niby gdzie ma spac, he? Nasz zawsze z nami w lozku. Glowa koniecznie na poduszce, reszta pod koldra. I na mus jednym boczkiem, albo przynajmniej noskiem przytulona do mnie, albo do Marka. Sa jednak minusy takiego "rozpasania" ... Trudno jej zrozumiec, ze lozko jest dla nas nie tylko do spania i czasami oczekujemy intymnosci Milego dnia dla Wszystkich ... i cieplego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No, Was tylko na chwilkę zostawić. Już rozrabiacie. Pablita proszę wymiziać i wytulić od cioci z rana. Czuję się zabawiona i zadowolona czytając. Mimilapy jednak potrzebne na świecie są, bo nudno byłoby. Jestem zawiedziona, bo nie trafiłam na listę forumowych komentatorów, muszę pomyśleć jak to nadrobić. Kulka, a gdzie Ty to kolano trzymałaś? Albo może źle Ci je trzymali? Gospodynia, a co z kominkiem słychać? Choinka już jest? Ja się chyba dzisiaj przysposobię z choinką. Tylko jeszcze nie wiem, jak ją ubiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.12.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Na swoim (nowym domku, ogrodzonej działce) chciałabym mieć jakiegoś kochanego psa np. dużego białego owczarka. Ma ktoś takiego psiaka??? Facet ktory na forum ma nazwe NiktSpecjalny kocha PepsiGoldena, mysle, ze sie dogadacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.12.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Jakbys szukala natomiast specjalistow ortopedow, okulisty, stomatologow czy kardiologow to mam to tez opanowane :o :D Ja czuje, ze potrzebuje dobrego stomatolaga. p.s. pewnie dlatego jestem taki zgryzliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.12.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 czesc ciotki czesc ciotki to sa stare i chodza na roraty a my tutaj zgromadzone to jestesmy swieza krew rzec mozna podlotki Ja chyba cos pisalem o kolku rozancowym, ale chyba musze odszczekac. Mam takie przelotne wrazenie, ze chwilowo bedzie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 A to, ze pies spi z Synkiem to niby gdzie ma spac, he? Nasz zawsze z nami w lozku. Powinien z nami ,ale Synek go przechwycil jak zasnelismy Masz tez lubi jak dotyka do nas, nie moze byc oddzielnie. Teraz mi tu lezy pod reka I tak fajnie spaie sobie przez sen. Pozostaje wanna jeszcze , Wiesz o czym mowie Taki by sie Kulce przydal na wygrzanie kolana Dpsiu Choinka jest juz u nas , stoi w kuchni , bo tam siedzimy przewaznie . Kominek trzeba troche rozebrac , kilka warstw i nie ma chetnego , wszyscy psem zajeci Mmmadziu Jakze trafne spostrzezenia. I ja uwazm , ze swoj ze swoim sie zawsze dogada , tylko pepsi goldena zal Jesli Ci nudno to sie ozen , chyba , ze kolko rozancowe pomoze Kiedys bylo takie powiedzenie fajne , "jak masz korzen to sie ozen". Nie wiem do konca jak to interpretowac , ale sie zastanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.12.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Jakbys szukala natomiast specjalistow ortopedow, okulisty, stomatologow czy kardiologow to mam to tez opanowane :o :D Ja czuje, ze potrzebuje dobrego stomatolaga. p.s. pewnie dlatego jestem taki zgryzliwy... No wlasnie ... tez tak zauwazylam, ze jak kasasz to tak polgebkiem ... chyba jednym zebem, co? mmmad, o kolko rozancowe to tu raczej trudno Ale jak wciaz poszukujesz, to przyjedz do mnie wiosna Pokaze Ci slawna kapliczke na rogu i wypisz wymaluj to czego szukasz Od paru dni wieczorami ogladalismy sobie wszystkie czesci American Pie. Mimo, ze czasami gagi sa dosc obrzydliwe to i tak ubawilismy sie setnie Jesli ktos ma gorsze, szare dni ... moze nawet PMS (mmadziu to do Ciebie ), to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Amber Dzieki takim filmom mozna sie jednak posmac Ja to mam jednak swoje rozrywki http://img267.imageshack.us/img267/400/aaaa6pi4.jpg http://img507.imageshack.us/img507/7996/aaaa7vl1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts