rrmi 20.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Nie ma to jak tacy dobrzy sasiedzi A Ty co ? Dzieki najwieksze z mozliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Tratwa Dzieki wielkie To chyba to co dalas to gotowiec jest.Pachnie pieknie Trzeba ciasto dorobic , tak? Czy dodac jeszcze kapusty? Jakos nie moglismy z Twoim zgadnac czy ta kapusta juz tam jest Bede lepila po poludniu , scisnelam zawartosc zamrazalnika i sie zmiesci Moj maly sie tak rozpanoszyl , ze szok Brazuniu Dzien doberek , jak sie spalo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tratwa 20.12.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Matko, prosić męża, żeby coś powtórzył... Stracony wysiłek... Tak, jest tam kapusta, to prawie gotowiec, bo trzeba jeszcze posiekać cebulkę, podsmażyć i dodać (nie wiedziałam czy i ile lubicie). Pieprz i sól dodałam, ale możesz sobie jeszcze doprawić do smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 O rane a tu po zachodniej nie daja nic. rrmiskubaniutka wiedziala gdzie dzialke kupic. Ludzie, kochani jestescie, ze sie tak dzielicie sercem. Kochom Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Zeljko Ty musisz tu blizej do nas przeprowadzic sie , to tez bedziesz miala takich fajnych sasiadow O cebulce powiedzial , wiec nie krzycz na Niego W formie odwdzieczenia przewiduje salatke jarzynowa podrzucic Wam w poniedzialek. Mozesz nie robic jesli nie lubisz kroic , ja luie i zawsze robie wiaderko , wiec chetnie sie odwdziecze . Czymze jest taka zwyczajna salatka w porownaniu z lesnymi grzybami , przemielonymi i doprawionymi Zaraz zaczynam robic ciasto na pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tratwa 20.12.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Naprawdę? Super! Chętnie przyjmę sałatkę. Wiedziałam, że wymiana barterowa ma przed sobą przyszłość . Tylko w poniedziałek to będę się znajdowała w stanie nerwowej drżączki (o matko, już ta godzina, a to jeszcze nie jest gotowe??!!...), za co z góry przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tratwa 20.12.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Naprawdę? Super! Chętnie przyjmę sałatkę. Wiedziałam, że wymiana barterowa ma przed sobą przyszłość Tylko w poniedziałek będę znajdowała się w stanie nerwowej drżączki (o matko, już ta godzina, a to jeszcze nie gotowe???!!!), za co z góry przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tratwa 20.12.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Hmm, rrmi wywal proszę ten drugi wpis, jeśli możesz, bo ja nie wiem jak. Komputery są jednak działają zagadkowo i nie są całkowicie przewidywalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.12.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 czesc samopomoc swiateczne sie widze zawiazala dobrze macie, ze tylko myk przez las. melduje, ze u nas skonczyli ocieplac poddasze + plyty KG - wyszpachlowac do Swiat pewnie nie dadza rady echh.. takze majstry musza po Swietach powrocic. Nie wiem co mam robic jak tych pierogow nie lepie - na ryby za wczesnie co ? na sprzatanie chyba tez - bo sie nabrudzi do Swiat i tak siedze i czas marnuje ps Tratwa - taki masz krzyzyk w prawym gornym rogu do usuwania postu. tzn chyba mialas - bo teraz jak ja sie wpisalam to juz nie usuniesz chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.12.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 czesc samopomoc swiateczne sie widze zawiazala dobrze macie, ze tylko myk przez las. melduje, ze u nas skonczyli ocieplac poddasze + plyty KG - wyszpachlowac do Swiat pewnie nie dadza rady echh.. takze majstry musza po Swietach powrocic. Nie wiem co mam robic jak tych pierogow nie lepie - na ryby za wczesnie co ? na sprzatanie chyba tez - bo sie nabrudzi do Swiat i tak siedze i czas marnuje ps Tratwa - taki masz krzyzyk w prawym gornym rogu do usuwania postu. tzn chyba mialas - bo teraz jak ja sie wpisalam to juz nie usuniesz chyba Odpoczywaj Czy podpis w stopce to tekst piosenki Kowalskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Ooooo, widzę, że nową Koleżankę mamy! Cześć, Tratwa, fajny masz nick, taki... morski. Dobrze, że Rrmisia Ciebie ma, bo ode mnie, skubaniutka, grzybów nie chciała. A ja dzisiaj się zlatałam jak 150, aż do stolycy województwa musiałam jechać. O dziwo, w Auchanie tłoku nie ma. W kasie staliśmy nie więcej niż 5 minut. W moim projekcie pojawiło się całkiem spore światło w tunelu - jest nadzieja, że uda się go zrealizować. Spadł mi kolosalnie poziom stresu jak na razie i dobrze mi z tym. Amber też chyba w szale przygotowań, nie widać jej w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tratwa 20.12.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 cześć Dompodsosnami! Mnie też się podoba Twój nick . I zdjęcie bardzo mi się podoba, zupełnie jakbym zrobiła zdjęcie mojego lasu za płotem:). Czy Twój Auchan to mój Auchan??? Bo ja tym, że muszę pojechać po świąteczne zakupy w sobotę lub niedzielę, stresuję się już od tygodnia. Próbowaliśmy część rzeczy kupić w zeszły czwartek - jakieś prezenty i takie tam - i tłok był nieziemski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Naprawdę? Super! Chętnie przyjmę sałatkę. Wiedziałam, że wymiana barterowa ma przed sobą przyszłość Tylko w poniedziałek będę znajdowała się w stanie nerwowej drżączki (o matko, już ta godzina, a to jeszcze nie gotowe???!!!), za co z góry przepraszam... I ja bede miala tak samo ,to poloze pod drzwiami i zadzwonie , moze byc ? Zosiu Co do majstrow to adopcje bym rozwazyla. Mam nadzieje , ze nie pogryza Teraz juz z gorki bedzie , naprawde Dpsiu No jak ja moglam Cie fatygowac ,dajze spokoj Z Tratwa to fajnie bedzie,barterowo i poza tym Tratwa Powiem Ci , ze my nie jezdzimy do Auchana , zasuwamy do Reala na Okecie , tam zawsze najmniej ludzi jest. Wolimy podjechac dalej , niz sie ocerac w sklepie o obcych Sprobuj Zosiu Posluchaj jak Marjucha dobrze Ci radzi , odpoczywaj , cale swieta bedziesz sie meczyla jedzac Amberowie na gotowca pojechali do Rodzinki Wroca jak baki okragli pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 W moim projekcie pojawiło się całkiem spore światło w tunelu - jest nadzieja, że uda się go zrealizować. Spadł mi kolosalnie poziom stresu jak na razie i dobrze mi z tym. Bardzo bym chciala ,zebys sie pochwalila , a mypocieszymy sie z Toba Chyba , ze to jakas tajemnica to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tratwa 20.12.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 A my do Auchan jeździmy, bo tam jest najtaniej... Będę się ocierać Nie możesz zadzwonić i położyć pod drzwiami, bo nie ma u nas dzwonka . Zapraszamy do środka, furtka jest zawsze otwarta. Co Wy tam macie za tajemnice z Domempodsosnami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_newjingle/8540-002-62-1062.gif Wesolych Swiat calej rodzinie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 W moim projekcie pojawiło się całkiem spore światło w tunelu - jest nadzieja, że uda się go zrealizować. Spadł mi kolosalnie poziom stresu jak na razie i dobrze mi z tym. Bardzo bym chciala ,zebys sie pochwalila , a my pocieszymy sie z Toba Chyba , ze to jakas tajemnica to ok Nie, żeby zaraz tajemnica, ale dopóki nie zakońcę wolę nie mówić, żeby nie zapeszyć. Tratwa, będziesz i Ty miała swoje tajemnice z Rrmi - każdego to kiedyś spotyka. Też muszę zrobić wiaderko sałatki, kocham jeść sałatkę, czasem cały dzień w święta nie jem nic innego. Zeljko, ja mam zamiar troszkę później, jutro lub jakoś tak, wpaść do Twojego dziennika z życzeniami. A Ty już dzisiaj zawieszasz świątecznie forum? Tiaaaa, chyba rzeczywiście, Ambery wrócą najedzeni pyszności jak bąki. Ciekawe, czy Majut będzie wyglądać jak puchata i kudłata kulka na nóżkach. (Kulka, bez urazy, ja nie żeby tego, tak mi się powiedziało tylko ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.12.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Niech te Święta tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek. Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci. Biały puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada. Niech choinka pachnie wszędzie, no i radość wokół będzie. http://images23.fotosik.pl/128/aa4250b504a33136.jpg Pozdrawiam ****** Sonika I niech Wam Pablo zdrowo się chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts