Zochna 20.11.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 rrmi te narzedzia jakies malo uzywane sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 pogodę Ci zamówiłem, bo Ty masz landrynke zamiast serca Zosiu byly wtedy malo teraz to duzo juz przysiegam Jewrioszki byli w sprawie zdjec , ale jak pisalam w dzienniku my szambo ukrylismy , bo jeszcze jakas zaraza by poniosla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 r, Ty nie udawaj, że nie przeczytałaś o tych drżących rencach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 r, Ty nie udawaj, że nie przeczytałaś o tych drżących rencach nie czytam takich tam , ja nie jestem z tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 No, na prawde! To dobrze, ze mojemu mezowi mowilam aby w niedziele nie palil kartonow na dzialce, bo to przeciez wies... Sprawdzilo sie u Was. No, coz mozna zrobic... Ciekawe skad u tych co sie deklaruja jako wierzacy, tyle zlosci? Jak tacy bardzo religijny, to czemu nie pomysleli: Ale sie tym ludziom musi bardzo spieszyc jak w niedziele buduja! Moze trezba im cos pomoc aby bylo szybciej.... Nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Zeljko akurat sasiad byl u nas jak to sie dzialo i powiedzial , ze oni nie z naszej wsi , ani nie po sasiedzku . Pewnie z Grojca byli , bo taka tez mieli rejestracje . Ci co najglosniej krzycza sami przewaznie przykladem nie swieca Spotkalam sie juz w zyciu z roznymi sytuacjami . I dobrze . Nauczylam sie nie oceniac ludzi . Nigdy nie wiemy co powoduje czlowiekiem i dlaczego zrobil tak a nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 20.11.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Eeeeee tam, zwykła Dulszczyzna i tyle, niema co się przejmować. Poza tym robicie dla siebie, a nie dla zarobku. A takim łachami to niema co sie przejmować, oni nie tylko w niedziele nie robią . Dla nich każdy dzień jak niedziela, a praca to grzech. Teraz to cwaniaki bo tatuś jabłuszka opylił i autko we trzech sobie kupili ,inaczej oni z wiosny śpiewają jak na nie tylko na benzynke brakuje , ale i na zmiane oponek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.11.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 To ja, ms. To jest mój pierwszy wpis do Twoich komentarzy. WASZĄ BUDOWĘ oglądaliśmy przy zapadającym mroku i gęstniejącej mgle, ale i tak jestem pod wrażeniem. Dech mi zaparło i trzyma do dziś.Kiedy planujecie startować z więźbą? PS. Sernik i nalewka były od Pontypendy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 ms mam tylko nadzieje , ze te wrazenie to jest te tzw .dobre Bo dch to roznie ludziom zapiera . Wychodzi na to , ze Pontypendy zdolna jest Nie wiem jak nam z ta wiezba pojdzie , gonimy z robota jak sie da . Jesli chcesz popatrzec to dam znac jak sie cos zacznie konkretnie klarowac .Jak napisalam w dzienniku musimy jeszcze komin wymurowac . Wciaz ten termin sie przesuwa .Realnie moze przyszly tydzien. Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.11.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 No! To byłam i ja! Miejsce śliczności. Chałupa rośnie, nawet jeśli pomocnik murarza jest mało ambitny . Ta belka co spadła, to się wzięła i rozpękła, ja też bym sie rozpękła od tego pysznego żarcia w karczmie, na szczęście przytomnie nie skonsumowałam kartofelków . A zięciunio miód malina !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.11.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 ... A zięciunio miód malina !!! Swieta prawda....ze ja tez corki nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 ...jeszcze chciałam zdementowac pogłoskę jakobym zabłądziła, ponieważ oczywiście nie zabłądziłam, tylko się bałam, że zabłądziłam i z tej obawy zwierzyłam się rrmi przez telefon, a ta proszę od razu wielkie halo robi Wcelowałam znakomicie z tego względu, że zdecydowałam się zawracac i wypadło mi, że na "placu" pod delikatesami "U Arturro", czyli doskonałe sobie wybrałam miejsce, bo stamtąd bez zawracania było już całkiem blisko. A poza tym z powrotem do domu trafiłam bezbłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Nie kituj , malo nie plakalas przez telefon Mam powiedziec jak sie patrzylas na chlopakow z betoniarni? Swieta prawda....ze ja tez corki nie mam masz siostrzenice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Nie kituj , malo nie plakalas przez telefon Mam powiedziec jak sie patrzylas na chlopakow z betoniarni? No jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 22.11.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Nie kituj , malo nie plakalas przez telefon Mam powiedziec jak sie patrzylas na chlopakow z betoniarni? No jak? ja Ci powiem jak : tak, ze w Iranie za takie spojrzenie sie kobitki kamienuje. rrmi zgadlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 23.11.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Nie kituj , malo nie plakalas przez telefon Mam powiedziec jak sie patrzylas na chlopakow z betoniarni? No jak? ja Ci powiem jak : tak, ze w Iranie za takie spojrzenie sie kobitki kamienuje. rrmi zgadlem? Dobrze że to Polska nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 halo Stolyca ! jak tam postepy ? over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 halo , halo tu Londyn , ona czarna , on blondyn Zbrojenie do wienca Stary dzis ukrecil , lezy juz prawie gotowe , jutro szalowanie i w niedziele mam nadzieje zalewanie . Tak mi sie marzy , bo to ciezka robota . W Niedziele Synek by pomogl. Goscie na Sobote tylko rzekomo , wiec zalewac sami musimy Troche moze bloczkow dam Im do ponoszenia A Ty Zochna co? Nie zaczerpniesz wielkomiejskiego powietrza? ps .Te chlopaki co to Ona na nich patrzyla sa na zdjeciach , zaraz obok gruchy Patrzyla tak jak Wojtas gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 niedzielne zalewanie brzmi kuszaco ja zajade znienacka - badzcie wiec ostrzezeni ide zdjecia ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 24.11.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 halo Stolyca ! jak tam postepy ? over Jak podaje agencja INTAR TASS, ze zrodel nieoficjalnych wiadomo, ze Stolyca przygotowuje sie do roboczej wizyty wysokiego szczebla,prawdopodobnie przedstawiciela Miasta Gdanska w zakresie poszerzania rozwoju i kontynuacji dobrosasiedzkich stosunkow w ramach programu "Jak Kuba Bogu, tak Bog Kubanczykom" W programie tej roboczej wizyty, obie strony zaplanowaly wzajemnie omowienie aktualnej sutuacji miedzynarodowej w budownictwie jednorodzinnym oraz zamierzaja bardziej zaciesnic wzajemne stosunki bilateralne na niwie kopania doła przed zalaniem fundamentow z jednej strony a wylaniem wienca z drugiej ( albo odwrotnie). Czesc nieoficjalna spotkania przewiduje zapewne wybryki polaczone z tradycyjnym nadmorskim chichotem i stolecznym chichraniem a takze konsumpcje wysokokalorycznego jadla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts