Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

No, na prawde! :evil:

To dobrze, ze mojemu mezowi mowilam aby w niedziele nie palil kartonow na dzialce, bo to przeciez wies... :roll: Sprawdzilo sie u Was. :-?

No, coz mozna zrobic... :roll:

Ciekawe skad u tych co sie deklaruja jako wierzacy, tyle zlosci? Jak tacy bardzo religijny, to czemu nie pomysleli: Ale sie tym ludziom musi bardzo spieszyc jak w niedziele buduja! Moze trezba im cos pomoc aby bylo szybciej....

Nie? :D :wink:

Zeljko akurat sasiad byl u nas jak to sie dzialo i powiedzial ,

ze oni nie z naszej wsi , ani nie po sasiedzku .

Pewnie z Grojca byli , bo taka tez mieli rejestracje . :-?

Ci co najglosniej krzycza sami przewaznie przykladem nie swieca :-? :-?

Spotkalam sie juz w zyciu z roznymi sytuacjami .

I dobrze .

Nauczylam sie nie oceniac ludzi .

Nigdy nie wiemy co powoduje czlowiekiem

i dlaczego zrobil tak a nie inaczej.

Eeeeee tam, zwykła Dulszczyzna i tyle, niema co się przejmować.

Poza tym robicie dla siebie, a nie dla zarobku.

A takim łachami to niema co sie przejmować, oni nie tylko w niedziele nie robią :wink: .

Dla nich każdy dzień jak niedziela, a praca to grzech.

Teraz to cwaniaki bo tatuś jabłuszka opylił i autko we trzech sobie kupili :lol: ,inaczej oni z wiosny śpiewają jak na nie tylko na benzynke brakuje , ale i na zmiane oponek :lol: .

To ja, ms. To jest mój pierwszy wpis do Twoich komentarzy. WASZĄ BUDOWĘ oglądaliśmy przy zapadającym mroku i gęstniejącej mgle, ale i tak jestem pod wrażeniem. Dech mi zaparło i trzyma do dziś.

Kiedy planujecie startować z więźbą?

PS. Sernik i nalewka były od Pontypendy!

ms mam tylko nadzieje , ze te wrazenie to jest te tzw .dobre :D Bo dch to roznie ludziom zapiera .

Wychodzi na to , ze Pontypendy zdolna jest :p

Nie wiem jak nam z ta wiezba pojdzie , gonimy z robota jak sie da .

Jesli chcesz popatrzec to dam znac jak sie cos zacznie konkretnie klarowac .Jak napisalam w dzienniku musimy jeszcze komin wymurowac .

Wciaz ten termin sie przesuwa .Realnie moze przyszly tydzien.

Pozdrowka

No! To byłam i ja! :D Miejsce śliczności. :D Chałupa rośnie, nawet jeśli pomocnik murarza jest mało ambitny :wink: . Ta belka co spadła, to się wzięła i rozpękła, ja też bym sie rozpękła od tego pysznego żarcia w karczmie, na szczęście przytomnie nie skonsumowałam kartofelków :wink: .

A zięciunio miód malina !!! 8)

...jeszcze chciałam zdementowac pogłoskę jakobym zabłądziła, ponieważ oczywiście nie zabłądziłam, tylko się bałam, że zabłądziłam i z tej obawy zwierzyłam się rrmi przez telefon, a ta proszę od razu wielkie halo robi :wink: :wink: Wcelowałam znakomicie z tego względu, że zdecydowałam się zawracac i wypadło mi, że na "placu" pod delikatesami "U Arturro", czyli doskonałe sobie wybrałam miejsce, bo stamtąd bez zawracania było już całkiem blisko. A poza tym z powrotem do domu trafiłam bezbłędnie :lol: :wink:

halo , halo tu Londyn , ona czarna , on blondyn :D

Zbrojenie do wienca Stary dzis ukrecil , lezy juz prawie gotowe , jutro szalowanie i w niedziele mam nadzieje zalewanie .

Tak mi sie marzy , bo to ciezka robota .

W Niedziele Synek by pomogl.

Goscie na Sobote tylko rzekomo , wiec zalewac sami musimy :lol:

Troche moze bloczkow dam Im do ponoszenia :roll:

A Ty Zochna co?

Nie zaczerpniesz wielkomiejskiego powietrza? :roll:

ps .Te chlopaki co to Ona na nich patrzyla sa na zdjeciach , zaraz obok gruchy :D

Patrzyla tak jak Wojtas gada

:D

halo Stolyca ! :D

jak tam postepy ?

over

Jak podaje agencja INTAR TASS, ze zrodel nieoficjalnych wiadomo, ze Stolyca przygotowuje sie do roboczej wizyty wysokiego szczebla,prawdopodobnie przedstawiciela Miasta Gdanska w zakresie poszerzania rozwoju i kontynuacji dobrosasiedzkich stosunkow w ramach programu "Jak Kuba Bogu, tak Bog Kubanczykom"

W programie tej roboczej wizyty, obie strony zaplanowaly wzajemnie omowienie aktualnej sutuacji miedzynarodowej w budownictwie jednorodzinnym oraz zamierzaja bardziej zaciesnic wzajemne stosunki bilateralne na niwie kopania doła przed zalaniem fundamentow z jednej strony a wylaniem wienca z drugiej ( albo odwrotnie).

Czesc nieoficjalna spotkania przewiduje zapewne wybryki polaczone z tradycyjnym nadmorskim chichotem i stolecznym chichraniem a takze konsumpcje wysokokalorycznego jadla.