braza 26.12.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Siemanko po swietach. Nie opowiadajmy tylko o tym ile kto zjadl. Powiem krotko : nasz Pablo jest najgrzeczniejszy kiedy spi Dlaczego nie jestem zdziwiona Acha, już wiem ... przechodziłam przez to Zupełnie normalne Poświąteczne: dobry wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.12.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Dzień doberek poświątecznie! Czy Pablo już na spacerku był? Muszę iść polatać wkoło stodoły, kilogramy gubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.12.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Nie wyrobilam sie przed swietami zeby tu do Was zajrzec - no fstyd mi fstyd Ale na wytlumaczenie sie powiem, ze pierwszy raz duzo gosci na Wigilii mialam, to i urobilam sie po lokcie. 11 poraw bylo (jakos do dwunastu nie doszlam ) Choinke konczylismy ubierac o 2 -giej w nocy. Ma 4 m wysokosci. Objadlam sie we wigilie i po... jak dzika swinka. Ale za to w pierwszy dzien swiat na lyzwach w Sopocie bylismy. Byle do Nowego Roczku...Niech nam sie darzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.12.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Bry po Swietach Jak piesio? A Wy? Co slychowac? Jak Swieta? No piszcie bom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.12.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Przywitam się - dzień dobry Jak kominek??? Amberciu miło znowu Cię czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.12.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 http://www.artecy.com/sdogwalk.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.12.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 zjendobry przepraszam, czy my tu strajkujemy ? ja to bym glodowo postrajkowala troche ladny obrazek Zeljko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.12.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Strajk w bialy dzien! Jak od przejedzenia to pol biedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.12.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 rrmi, Bylabys ze mnie dumna Cielecina na dziko w majeranku, otartym czosnku i winie, z musem z borowika, gesta smietana i kluseczkami Co Ty na to? Mowie Ci pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 rrmi, Bylabys ze mnie dumna Cielecina na dziko w majeranku, otartym czosnku i winie, z musem z borowika, gesta smietana i kluseczkami Co Ty na to? Mowie Ci pychota ale cuda łatwe w wykonaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.12.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Kasiu Slonko, musi byc latwe bo sama to czynilam, a jak wiesz do domatorek i zaklinaczek dowego ogniska nie naleze Potem podam przepis, bo wciaz z luboscia trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Kasiu Slonko, musi byc latwe bo sama to czynilam, a jak wiesz do domatorek i zaklinaczek dowego ogniska nie naleze Potem podam przepis, bo wciaz z luboscia trawie Aha, rozumiem znaczy się i ja podołam temu zadaniu czekam w takim razie na przepisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.12.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 rrmi, Bylabys ze mnie dumna Cielecina na dziko w majeranku, otartym czosnku i winie, z musem z borowika, gesta smietana i kluseczkami Co Ty na to? Mowie Ci pychota Ambercia, a jaka ja z Ciebie dumna jestem! Brzmi to wszystko po królewsku - czekam też na przepis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.12.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Amberciu Miła pprzyspiesz to trawienie (nie wiem, może więcej wina ) i daj przepis!!! Brzmi jak aria niebiańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.12.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Amberciu Miła pprzyspiesz to trawienie (nie wiem, może więcej wina ) i daj przepis!!! brazuniu, Wiecej wina spowoduje jedynie wiekszy zawrot glowy, a to raczej nie sprzyja telentom pismienniczym nie mowiac juz o jakiejkolwiek koncentracji Nie mniej, wznoszac toast przednim kaliforniskim rozpocznijmy od miesa Nabywamy droga kupna u zaufanego sklepikarza kilogram pieknej, rozowej i delikatnej cieleciny. Przynosimy do domu, wyciagamy z opakowania i z marsem na licu zastanawiamy sie czy aby oby na surowo ja spozyjemy, czy tez w bardziej przystepnej formie, a moze jak to zwyklysmy czynic wrzucimy do zamrazarki w stosownym oczekiwaniu, az nasz problem rozwiaze sie sam poprzez przybycie ktorejs z Mam, dobrej i zdolnej znajomej, albo co znacznie bardziej obiecujace dobrego i przystojengo znajomego, ktory uwolniwszy rzeczona cielecine z okowow mrozu zamieni ja na przepyszne danie ... Dzisiejszego dnia postanowimy jednak stawic czolo wyzwaniom i trudom machania nozem, widelcem i garnkiem ... cdn ... Ide po wino ... Komu? Polslodkie, aromatyczne, o bogatym bukiecie ... tych wytrwanych kisow wyjatkowo nie trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Amber, nie dawkuj napięcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.12.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Ale zgłodniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.12.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Ale zgłodniałam No wlasnie ... to glod popchnal mnie do zmierzenia sie z rozowym problemem Majac cielecine na stole przygladamy sie jej uwaznie, obwachujemy i oceniamy dalsza przydatnosc do zabiegow Myjemy starannie, woda ciepla, aczkowliek nie goraca W malym naczyniu przygotowujemy tajemna miksture na bazie oliwki, byle nie tej do masazu ... Ta pozostawiamy sobie na wieczor, bo najlepiej komponuje sie ze swiecami i nowa plyta Edyty Gorniak Oliwke z oliwek wzbogacamy o majeranek, rozmaryn, moze byc swierzy, albo ten przywieziony prosto z Wloch w dorodnych ciemno zielonych pekach, dodajemy cale mnostwo wycisnietego czosnku, troche kolorowego pieprzu, kieliszek czerwonego, wytrawnego wina ... Pachnaca obietnica rychlego posilku cielecine dokladnie nacieramy sola i polewamy nasza mikstura ... Czy piszac "rychego posilku" wspominalam, ze cielecine w przyprawach trzymamy dwa dni? cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 litości........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts