Nefer 31.12.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpgPrzepis na Dobry Rok : (autor - Miłka) Bierzemy 12 miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkładamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, pół kwaterki marzeń, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbaty. Życzę pięknego 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 31.12.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Lepszego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.12.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Ja poszłam do pracy i właśnie przyszłam . Sie rozumie A my ze Starym przegadali polnoc w kuchni , bez zegarka Z Pablisiem na kolankach I kazdemu zycze wciaz miec o czym gadac Najlepszego Kochani Dziadek Bedzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.01.2008 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Melduje z własnej kuchni - Nowy Roczek przywitany, Z kotami na kolanach z szampanem w dłoniach. Tylko cisza i my. Dawno tak dobrze nie bawiłam się Niech nam się wszystkim darzy w tym nowym roczku,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.01.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Ja poszłam do pracy i właśnie przyszłam . Sie rozumie Nie do końca jednak , bo ja poszłam do pracy, przyszłam do pracy, a teraz idę do domu . Niech nam się wszystkim darzy w tym nowym roczku,,, Oby nam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.01.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Witajcie dobre dusze w Nowym Roku Poczytalam o radosnej tworczosci kulinarnej Amberki . Zastanawiam sie kiedy uda nam sie wprosic Jestem pod wrazeniem takiej kuliarnej doskonalosci. Az wstyd , ze sie takie chlopskie dania u nas jada Trzeba wziasc sie w garsc i zaczac kulturalnie jadac Musze powiedziec , ze kolor w pokoju Synka zaczal sie klasc , zabraklo farby , ale widze , ze super . Czekolada Nawet gorzka , z rozjasnieniem z tapety Sniezek pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.01.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 ... wieczór My z Szanownym to chyba też jeszcze mamy o czym gadać! I oby tak zostało... Noworoczne buziaki dla Was, Gospodarze i dla wszystkich miłych Gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.01.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Hej w ten piekny Dzien rrmisiu, na mile spotkania kazdy dzien jest dobry A na smakowanie kulinariow to juz w ogole Jak tylko znowu nawiedzi mnie dzialanie, to zaraz dam znac Nie ma to jak ocena od TAKIEJ GOSPODYNI! Widze, ze w dzialaniach nie ustajecie! Kolor czekolady uwielbiam! Kojarzy mi sie tylko z jednym ... Z Wedlem, Wawelem, Milka albo inna suodka firma Pokoj Synka bedzie piekny A jak tam dobek? Sadze, ze na dobre rozkochal Wasze serca! Moze jakies nowe zdjecie? No nie daj sie dlugo prosic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.01.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 A jak tam dobek? Sadze, ze na dobre rozkochal Wasze serca! Moze jakies nowe zdjecie? No nie daj sie dlugo prosic ... Jutro mamy wlasnie zrobic zdjecia pozowane To wkleje. Kochana , nasz maly tak nas rozkochal w sobie , ze jak widac nawet na forum malo zagladam. Jest cudny Mam wrazenie , ze chcecie wpasc z Majutem na zapoznanie Brazuniu I tak trzymac To jak tam w Nowym Roku ? W Gdansku zyja ? A w US ? Jak inne miejsca , zyja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 My zyjemy. I bardzo sie ciesze , ze juz po swietach i po Sylwestrze .Jakos strasznie jestem wykonczona tymi swietami. rrmiTaki maly piesek to tak jak by do domu przybylo dziecko. Nasza mala za dwa tygodnie skonczy szesc miesiecy i wazy moze ze trzy kilo. Smiejemy sie , ze nie rosnie, bo w sklepie byla wsadzona razem z ciulalami [ nie wiem jak dokladnie pisze sie ta rase] i byla mniejsza od tych malych pieskow.A rozrabia na calego. Dobrze tylko , ze nic nie niszczy. Zajmuje sie tylko swoimi zabawkami.Najlepszy ubaw mamy z nia , gdy idziemy do sklepu dla zwierzat.Tam to dopiero dostaje glupawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Jak inne miejsca , zyja ? Zyja, zyja, wszystkiego naj w Nowym Roku zycza. Dziecie niechaj sie ladnie chowa, to 4wd oczywiscie, bo tamto to juz jakby odchowane w zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Żyją, żyją, jeszcze jak żyją! Jużeśmy wrócili, wybawiliśmy się setnie i teraz wszystkim jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nowym roku!!! Fotograficzną listę obecności na wątku agro wrzuciłam, chociaż mnie tam nie ma, bo nie umiem z samowyzwalacza korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 02.01.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 rrmi, mnóstwa ciepła, radości, sukcesów i spełnionych marzeń w 2008 życzą Whisperowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Luska Dziekuje Wam , dostalam od Ciebiesmsa , inie tylko od Ciebie , ale jakos tak nie mam chwili wolnej pozyczyc najlepszego Mam nadzieje , ze wszyscy pszacy do mnie na tyle mnie znaja , ze wiedza ,ze zycze kazdemu wszystkoego dobrego , nie tylko w nowym roku , ale zawsze. Dpsiu Ciesze sie , ze dobrze sie bawiliscie ., ze zdjecia poznaje tylko Tomka 1950 Matka Nasze 4 wd ma sie naprawde super , tylko cos malo je i chudy jest Bonnie Ciesze sie , ze podjeliscie decyzje o powrocie, moze czas nie najlepszy , ale widze , ze nie masz juz zdrowia zyc tam Ja do wyjazdu przygotowywalam sie ze 3 lata . Jedna porada , nie kupuj ciucow na zapas . Nakupowalam ciuchow za kilkanacie tysiecy. Chodze w jednym kozuchu i jednej parze porwanych dzinsow Zgrywam zdjecia po awarii kompa , nowe sa to zaraz pokaze nasza biede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.01.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Nasze 4 wd ma sie naprawde super , tylko cos malo je i chudy jest Pragne Ci przypomniec, ze Ty tez chuda jestes, choc jesz za dwoch Znaczy sie Twoj czworolap bardziej ekonomiczny, choc w zgrabnosci i powabach cielesnych idziecie leb w leb A moze zebro w zebro I czemu wykonczylas kompa? To chyba nie pierwszego, co? Depsiu, Bylam, widzialam Przednio sie bawiliscie! Ale tych fotek, to przyznaj ze mocno poskapilas Bonnie, Bedzie dobrze, zobaczysz Jak juz jest decyzja, to teraz tylko dzialanie i przygotowania! Bedzie mocno trzymac za to kciuki, bo musi sie udac! Ciekawa jestem w jakim jezyku wydajesz komendy swoim psom? Mam znajoma Amerykanke, ktora od trzech lat mieszka w Polsce. Jej pies jest dwujezyczny i rownie pieknie robi "siad" czy "rownaj" po polsku, co po angielsku No i Kochane Robaczki sie stalo Za pare dni jedziemy ogladac nowe dzialki Najbardziej podoba mi sie jedna (przynajmniej z opisu, bo z ceny juz raczej nie ), jakies 8 km do scislego centrum, dojazd droga asfaltowa, przed ogrodzeniem piekny miejski chodniczek, w poblizu wiele, wiele sklepow, niedaleko przystanek miejskiego autobusu, tylko 2 km do obwodnicy, za rogiem fitness, sasiedztwo nowych domkow jednorodzinnych i wszystkie, absolutnie wszystkie media w dzialce z szerokopasmowym internetem wlacznie Jednym slowem w 2008r. zamykam temat wsi i lasu i wracam do pelnej cywilizacji! HOUGH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 http://img104.imageshack.us/img104/86/pabli1td4.jpg Prosze tylko na Pablisia patrzec , bo ja po zabawie z nim mam brudne spodnie Synek tez Amber To trzymamy kciuki. Bedziemy tuz za` Toba , z tym , ze szukac bede wiekszej gluszy niz mam. Do miasta to jednak ja nie wroce Ps. Jak cos Ci opowiemy to zemdlejesz Na powaznie Jest -10C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 No to opowiadaj, bo mnie skreca Kochaniutka, a to wciaz ten sam Pablis??? Toz to dorosly chlop, a nie sceniak na nieporadnych lapach I gdzie on chudy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ten samiuski , , 17 stycznia skonczy 3 miesiace Bedzie impreza Jak zwykle . jest okazja , jest impreza, Nie moge tak beztrosko opowiadac , ale flaszka potrzebna pewnikiem. Mowisz , ze nie chudy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 No jamnika to on juz napewno nie przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.01.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Mowisz , ze nie chudy ? Rrmi zlituj sie nad psem i nie tucz go! Na moje oko jest w sam raz. U doroslego psa w dobrej formie powinno delikatnie zarysowywac sie ostatnie zebro, nie wiem jak to sie ma do ras typu "futrzak" (macac czy jak...?), ale w przypadku np. owczarkow niemieckich taki jest "przepis" zalecany przez hodowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts