rrmi 24.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Nie wiem Brat jak Ty to robisz , ale mnie rozgyzles Babke pieke ziemniaczana , taka sama co to dla Was pieklam i co nie chcieliscie jesc A wizyta to faktycznie robocza jest , az sie obawiam co powiedza jak nas zobacza na roboczo , moze nie rozpoznaja i przejada dalej ? Ucaluje AnSusie od Ciebie , wiem , ze chcesz Ciekawe czy Zochna upatrzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 24.11.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ucaluje AnSusie od Ciebie , wiem , ze chcesz Ech!! Ty psychologu Caluj ode moi. A mocno i serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 24.11.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Do jadła to my ten.... tego......eeee......bardzo chętnie , jeśli oczywiście czas pozwoli i na nam wasze moście pozwolą sobie towarzyszyć. Powiem tylko tyle że nasza grupa mocno mieszana jest, w połowie ( tej ładniejszej) z prawdziwej Gdańszczanki się składa. , druga część grupy z wawki pochodzi i rolę powozowego pełni. P.S. A może tak rewizyta, tak jak dziś rozmawialiśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.11.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 a jak ja bylam to chlopakow betonowych nie bylo no ale byl sliczny piesek .... tez fajnie aggi ! nie martwiaj sie - ja tez wcale nie zabladzilam tylko 30 razy dzwonilam i pytalam sie jak jechac a ta rrmi naprawde.... juz tu publicznie mnie szklaluje wiec ja ci wierze ps. rrmi bedziecie miec jednak chyba Orzelka za sasiada z tego co wiem w sobote wybiera sie juz oficjalnie do wlasciciela dzialki przy wkd pokazac palcem ktora dzialka i wplacic jakas zaliczke (wlascicielem okazala sie kobitka wiec biedny Orzelek liczy ze urokiem osobistym cos utarguje ja mysle ze lepiej by bylo gdyby sprzedaza wiazana - w ramach zaliczki opchnal by te "męska" torbe ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 halo Stolyca ! jak tam postepy ? over Jak podaje agencja INTAR TASS, ze zrodel nieoficjalnych wiadomo, ze Stolyca przygotowuje sie do roboczej wizyty wysokiego szczebla,prawdopodobnie przedstawiciela Miasta Gdanska w zakresie poszerzania rozwoju i kontynuacji dobrosasiedzkich stosunkow w ramach programu "Jak Kuba Bogu, tak Bog Kubanczykom" W programie tej roboczej wizyty, obie strony zaplanowaly wzajemnie omowienie aktualnej sutuacji miedzynarodowej w budownictwie jednorodzinnym oraz zamierzaja bardziej zaciesnic wzajemne stosunki bilateralne na niwie kopania doła przed zalaniem fundamentow z jednej strony a wylaniem wienca z drugiej ( albo odwrotnie). Czesc nieoficjalna spotkania przewiduje zapewne wybryki polaczone z tradycyjnym nadmorskim chichotem i stolecznym chichraniem a takze konsumpcje wysokokalorycznego jadla. Przedstawicielstwo Miasta G. zostalo starannie wyselekcjonowane z dostepnego materialu , coby na pierwszej roboczej wizycie poruty nie bylo , szczegolnie w kwestii zaciesniania wzajemnych stosunkow bilateralnych na niwie Zapoznawszy sie z programem wizyty - poczulam tym wiekszy smutek oraz uklucie w sercu , gdyz nie mieszcze sie w delegacji Tym razem, oczywiscie Czekam na cieple slowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Jewrioszka czy Ty popijawe masz na mysli? Zarlo mam nadzieje dobre bedzie , bo ze jest duzo to zaswiadczam Cale 3 blachy Bedzie dla wszystkich . A czy AnSiowego tez ucalowac ? Gorzej jak koty ze soba wezma , do tego to juz chetnych nie bedzie Czekam na cieple slowo. Piec kaflowy? Zielona to pewnie bede sie z Nim jutro widziala , bo jak mysle zajedzie sie pochwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 24.11.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Yyii, to nie składkowe będzie , to my bardzo chętnie. Napisz tylko o której. Okazuje sie że czasu więcej będzie bo więźby nam nie przywiazą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Czekam na cieple slowo. Piec kaflowy? liczylam na bigos - ale ostatecznie niech bedzie i na jakies szlochy jeszcze czy jakas dzialeczka w sasiedztwie jeszcze sie ostala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Napisz tylko o której. Okazuje sie że czasu więcej będzie bo więźby nam nie przywiazą. Wyrazy z powodu wiezby My bedziemy caluski dzien na budowie , bo musimy skonczyc deskowanie wienca . Po poludniu przyjedzie Twoj Dekarz i nam pomoze z nadprozem nad brama garazowa. Wlasciwie wiec nie wiem jak dzien sie ulozy I do ktorej bedzie trwal Zosiu sa jeszcze dzialeczki , sa, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 no tak jakos cieplo u Was .. i ta babka ... tak serio - to sciskam Was z Miasta G. i mam nadzieje ze next time uda mi sie dolaczyc do delegacji .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Wiesz Zosia , moglabys chociaz buziaki przeslac w opakowaniu po kremie Nivea albo laurke jakas szum morza czy jakes takie rzeczy My tu gadu gadu , a robota czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 przesylam kamien z Jeleniej Gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 przesylam kamien z Jeleniej Gory tylko Misiaczku przed zapakowaniem ucaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.11.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 r i co z zalewaniem,udało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.11.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 a co zalaliscie ? ten kamień z Jeleniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 26.11.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 albo r zalala , albo Stary Jej osobisty sie wsciek i r betonem zalal. Nie odzywa sie , mimo, ze probuje co jakis czas Ją zaczepic. Taka wazna, bo ma zalane. Dobrze, dobrze ja jak sie zaleje tez sie do Ciebie rmii nie bede odzywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.11.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 albo r zalala , albo Stary Jej osobisty sie wsciek i r betonem zalal. Nie odzywa sie , mimo, ze probuje co jakis czas Ją zaczepic. Taka wazna, bo ma zalane. Dobrze, dobrze ja jak sie zaleje tez sie do Ciebie rmii nie bede odzywal moze oboje sie tak zalali ze nie sa w stanie sie komunikowac?! a ty sie im odgrazasz zamiast spieszyc z pomoca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Przeciez jestem Nie siedzialam przy kompie od przedwczoraj , nosz gosci mialam i ciezko caly czas pracujem we trzech , z Synkiem znaczy . Zapililm deko , AnSusie upilam z letka Dostalam tuje w podarku i rano dzisiaj zakopalam ja . Do wieczora nie urosla Zalane to bylo jak mowilam , ale nie wienic . Strasznie dlugo schodzi z deskowaniem tego wienca Albo my jakies niemrawe Dobra po drabine jade teraz i sie do Ciebie Brat wprosze na pokoje jak wroce , nie przeklinaj nas Zielona piesek nie zyje Rafka nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.11.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Przeciez jestem Nie siedzialam przy kompie od przedwczoraj , nosz gosci mialam i ciezko caly czas pracujem we trzech , z Synkiem znaczy . Zapililm deko , AnSusie upilam z letka Boszszzssz co ja tu czytam , nawet Synka do zalewania mieszają A gdzie ustawy o wychowaniu w trzeźwości poszanowanie ? Ja to bym sobie zdjęć jakichś pooglądała Niekoniecznie z zalewania . Może chociaż ściany kawałek . Albo wieńca . I w gospodzie ładnie podobno , i dobrze sie bawić pozwalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Maxti u nas na wsi taki zwyczaj , ze sie na zywca oglada. Miejscowi w zdjecia nie wierza. Jak znajde jakis inny aparat to tuje obcykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts