Maxtorka 26.11.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ty tuj nie obcykuj tylko je na zimę ogać Na żywca najlepiej , ja wiem , ale póki co zdjęcia mi muszą wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ucaluje AnSusie od Ciebie , wiem , ze chcesz Ech!! Ty psychologu Caluj ode moi. A mocno i serdecznie ha gdybym byla wiedziala, to moze ogarnelabym sie bardziej Ale...calowanie bylo, fakt, dubeltowo z dwoch stron Stosunki zostaly zadzierzgniete tytulem wstepu grzancem staropolskim podlane, a potem innym wysokoprocentowym trunkiem utrwalone (rrmi co to bylo, bo nie pomne ) Dochodze wlasnie............................................. ...............................do wniosku ze rewizyta odbyc sie powinna, zeby i u nas conieco podlac, aby sie darzylo rrmi - fundamenty uratowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.11.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Dostalam tuje w podarku i rano dzisiaj zakopalam ja . Do wieczora nie urosla moze odwrotnie wsadzilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.11.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 ... Dostalam tuje w podarku i rano dzisiaj zakopalam ja . Do wieczora nie urosla ... A ogacilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.11.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Zielona piesek nie zyje czemu ?!!??! co sie stalo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 A ogacilas Ogace , narazie cieplo jest Piesek wpadl pod samochod Maxti jak juz zalejemy wianek porobie zdjecia Teraz nie mam czasu na takie fanaberie Zochna posadzilam dobrze , bankowo AnSi bardzo sie ciesze , ze tak sie to zakonczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 27.11.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Rrmi, jeśli potrzebujecie piły tylko na teraz to służe swoją. A w czwartek lub sobotę nalot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nalatujcie , bardzo prosze , bedziemy deko wolniejsi , moze jakies ognisko pomyslimy. U nas dom otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nalatujcie , bardzo prosze , bedziemy deko wolniejsi , moze jakies ognisko pomyslimy. U nas dom otwarty Taaa , dopóki okien i drzwi nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Taaa , dopóki okien i drzwi nie ma tosz mowie Stary (ten od okien oczywiscie) gadal , ze okna beda za tydzien Prosze o kciukasy jutro , bo musimy za jednym razem to wylac , a dzien krotki , wiec zapieprz bedzie duzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.11.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 http://hektor.umcs.lublin.pl/~jpacek/img/kciuki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 28.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Gratulujemy My lejemy dopiero w piątek , wcześniej pompy nie bylo rrmi, porzyczycie drabinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.11.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 wianek wianek i po wianku druciany, ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 wianek wianek i po wianku druciany, ale zawsze coś chyba nie myslalas , ze dziewiczy Pozyczymy drabine . My wieniec sami krecilismy w betoniarce , do pompy to szalunek musi byc chyba nie wiem jaki mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Gratuluje zalania wienca! I prostych scian. No tak, takie sie ma tylko jak sie samemu buduje albo chodzi za majstrem krok w krok...Dobrze, ze Ty za swoim chodzilas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 no i się zalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.11.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 no i się zalała hmm.. dobrze ze nie "zlała" chociaz...ze szczescia to mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.11.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 no i się zalała Nic tak człowieka nie cieszy jak dobre zalanie Gratulki i tak dalej trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 cudna Beatka taka strażacka, bardzo estetyczna Pożyczysz dresy po budowie? Złoży się je w izbie pamięci obok dresów długiego z Piotrkowskiej. Już żaba chciała pożyczac - będzie większy wybór . Ja tam jeszcze doniosę wszystkie skarpetki, które u mnie zgubili budowlańcy. To plaga jakaś jest - wszędzie skarpetki, na drzewach, na parapetach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 "zlała" ale za to nie w gacie Gratulki przyjete , dziekujemy Flache bym postawila , ale zaczekam do wiechy chyba Zeljko ja tym ciastkiem cwicze slaba silna wole Dresy pozycze , bede zaszczycona jesli w izbie pamieci beda opieraly sie na stojaco o dresy dlugiego Skarpet u nas na drzewach nie ma , ale sa inne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts