kaśka maciej 24.01.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dziewczeta` drogie , zdjecie Wam posle jak bedzie po robocie Zwyczajowo juz Co tam slychac wieczorowa pora? raczę się wiśniówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.01.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 raczę się wiśniówką a ja Monte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tele-echo 24.01.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dziewczeta` drogie , zdjecie Wam posle jak bedzie po robocie Zwyczajowo juz Co tam slychac wieczorowa pora? ..u mnie jak zwykle. Czasami czuje sie, jak "mialabym" dostac "okresu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tele-echo 24.01.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Przepraszam. miesiaczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Żurawinówka. W bardzo skromnych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Wściekła jestem na córcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 raczę się wiśniówką a ja Monte to na prawde mamy wiele wspolnego.... uwielbiam Monte, moglabym kilo zjesc tak w myk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 ..u mnie jak zwykle. Czasami czuje sie, jak "mialabym" dostac "okresu". Okresowo tez tak sie czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Wściekła jestem na córcię A co narozrabiała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Wściekła jestem na córcię A co narozrabiała? eeee... lepiej nie gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Wściekła jestem na córcię A co narozrabiała? eeee... lepiej nie gadać no wez ... jak mamy ja prac, to przynajmniej musimy wiedziec za co Zeljka, Hmmm ... a jakie najbardziej lubisz? Bo ja tylko klasyczne waniliowo-czekoladowe. A najbardziej to ten waniliowy krem ... I absolutnie nie moze byc zmieszane Marek lubi mieszac, a to przeciez juz nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Amberciu, a nie może być, że pranie tak dla zasady ... Srojdkowi się uczyc po prostu nie chce, ot i tyle. A tyle się juz nagadałam, jakie to ważne umieć coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Amber ja tez klasyke lubie....braza nie badz zla na corke bo Ty tez corka jestes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dzień dobry! A co tu tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dzień dobry! A co tu tak cicho? Dzien dobry , jakie cicho wieje , ze wlasnych mysli nie slychac. Moze to juz wiosne przywieje , bo mnie takie zimno wyczerpuje Tak mysle , zeby Majuta nie porwalo z wiatrem Kulka podobno w kozie siedzi . Slyszalam , ze Jej Stary sie zabozyl Brazuniu Nie nerwujsia , to nic nie da. Mi czasem rece opadaja , az zazdroszcze Dpsi , ze ma takiego uczonego Synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 25.01.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Powitanie poranne . Dzięki rrmi za zaproszenie na wystawę , trochę z innej części wschodu jesteśmy, ale jako ludzie mobilni często się przemieszczamy . Ja osobiście na wystawy się nie nadaję, bardzo wczuwam się w rolę. Zmarnowałbym Wam debiut Gdyby Pablo nie stanął na pudle to byłaby zadyma Raz w Lublinie miałam nawet sukę zgłoszoną, ale stwierdziłam , ze to definitywnie nie dla mnie. Znajomi mieli trochę śmiechu . Najbardziej denerwowali mnie oczywiście ludzie, którzy podchodzili do tej wystawy śmiertelnie poważnie, jakieś pyskówki, przepychanki. Nie wiem jak w innych rasach ale w astach jakoś tak mało przyjemnie było, może to ja miałam złe nastawienie . W Warszawie znowu było całkiem ok , ale owczary były blisko i tego jazgotu nie mogłam wyżyć. Nasza znajoma będzie wystawiała berniaka, ale tam to są super ludzie, przyjemni, przynajmniej z daleka. Miło sympatycznie ,bez prężenia żyły na czole. Znaczy się to ja tak uważam ona ma zupełnie inne zdanie. Moja suka ogólnie nie była szukana pod hodowlę i wystawy, najbardziej interesowała mnie stabilna psychika i osobowość asta czyli 100% terrier z błyskiem w oku i gwarantowanym ADHD. Jestem z niej bardzo zadowolona ma szajbę i uwielbia ruch, aby ją zmęczyć muszę się postarać. O to właśnie mi chodziło, o psa nie do zajechania. Nikt z nami nie chce biegać ani jeździć na rowerze, widok suki ciągnącej opony dla wielu też jest nie do przyjęcia. Dla mnie asty to psy typowo sportowe, są świetne , szybkie ,skoczne, z silnym charakterem i zacięciem do pracy. Maść ma bardzo niewystawową czyli pręgowaną bez kołnierza, no i gwóźdź do kariery - uszy. Fatalne, lekkie ,asymetryczne. Mimo zakazu kopiowania 90% astów na wystawach jest kopiowana i to one najczęściej są lokatowe. Bardzo wielu hodowców namawia przyszłych nabywców, aby kopiowali jak myślą na poważnie o wystawianiu . Ja nigdy ,ale to przenigdy nic juz żadnemu psu nie skopiuję, po naszych sznaucerach mam już dość. Widok takiego okaleczonego malucha dokonał destrukcji w mojej psychice. Czekam z upragnieniem aby martwy zakaz wszedł w życie i wtedy z moją ślicznotką ruszymy na podbój ringów. Jeszcze jakbym wystawiała ją " na kota" to normalnie lokatowca miałbym jak nic. Rrmi weź mnie zbanuj bo zanudzę Twój wątek i jeszcze jedno, wstawiaj zdjęcia Pablity w nowej łazience oczywiście, skoro chłopak był pomocnikiem to chyba dzięki niemu ją macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dopiero mogę przyjść się przywitać. Dzień dobry, Towarzystwo Dobrze, nie będę się denerwować W kwestii psów i ich kopiowania - skoro natura dała psu to i owo, to niech tak, w mordę jeża, zostanie!!!! To moje skromne zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 nie ma zdjec to nic, bede tu zagladac... http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/th_DSC02458.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dzień dobry! A co tu tak cicho? Dzien dobry , jakie cicho wieje , ze wlasnych mysli nie slychac. Moze to juz wiosne przywieje , bo mnie takie zimno wyczerpuje Tak mysle , zeby Majuta nie porwalo z wiatrem Kulka podobno w kozie siedzi . Slyszalam , ze Jej Stary sie zabozyl Brazuniu Nie nerwujsia , to nic nie da. Mi czasem rece opadaja , az zazdroszcze Dpsi , ze ma takiego uczonego Synka U nas piękna pogoda, słonko i trochę wiatru, ale do wytrzymania. Może Amber jakoś Majuta przytwierdziła do podłoża. A Kulkowy to się tak na fest zabożył? A synek to ten jeden taki sprytny, z drugim będą schody, oj, będą... Zeljko, fajną niebieską czapeczkę masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 hohiii Mokka Widac jak ja sie lekko wyslawiam. Nie mialam na mysli ,ze my sie bedziemy wystawiali , bo nasz za may jeszcze , chcialam tylko powiedziec ,ze jest wystawa. Mysle , ze zanim sie podszkolimy to na jesieni w Legionowe czy gdzies w innym miejscu chyba wystawimy.Mowie chyba , bo tak naprawde to on dla mnie i tak najpiekniejszy i potwierdzac tego nie musze A tak na powaznie kupilismy go z mysla o tym , zeby sobie rodzinke powiekszyc Z tym , ze jesli to na spokojnie , tak po prostu zobaczymy jak bedzie . Nasze sasiadki mowia , ze nasz pies strachliwy. Mowia tak , bo on nie szczeka jak ktos idzie , bo niby po co? Nie mniej widze zmiany . Zrobl sie bardzo czujny , jak go cos niepokoi biegnie do drzwi wejsciowych i pozniej do tarasowych i patrzy tak sobie przechylajac glowke .Cudny wtedy jest I tak sie najeza Mokka Banowac Cie nie bede i chcialabym zebys codziennie jakies fajne rzeczy pisala. Tak naprawde to jestem wielka psiara. Nie pisalam za duzo na ten temat , bo nie zamierzalismy kupowac psa, dlatego , ze to w zyciu nic nie wiadomo i nie chcialam p raz drugi przechodzic przez malo przyjemne rozstania. Powiem , ze dramatyczne rozstania. Teraz juz wiemy , ze wyjezdzac z powrotem nie bedziemy. Dlatego Pablo jest z nami. Co do wystaw jeszcze to moge sobie wyobrazic , bo czytam dobkowe forum. Tam az syczy od jadu To jakies takie bezsensowne jak dla mnie. U nas wieje naprawde strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts