Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Widac jak ja sie lekko wyslawiam

Jasne i nie pomyślałbym inaczej, przecież widzę , że masz lekkość w słowie pisanym i pewnie w mówionym :D To chyba dobrze, nie mów , że wolałbyś yyy, aaaa ,eee:D .Ja znowu zawsze słyszę to co chcę usłyszeć , nawet w prognozie pogody :oops: .Pablo jest najpiękniejszy i to jest bezdyskusyjne. Na dobkowym forum jeszcze mnie nie było :D , nie mów, że jest gorsze niż amsfaffowe, bo nie uwierzę :D . Tam to dopiero są jazdy, Ty byłaś na niebieskim ,jest jeszcze zielona takie bardziej dla hodowców i koneserów rasy, tam to dopiero jest czasem czad. Dla mnie takie napinanie się to chore jest i to bardzo. Ja jestem bardzo chaotyczna, więc jeśli coś napiszę od bani to nie traktuj tego dosłownie. Ostatnio w kwitach wpisałam sobie : rok urodzenia 1907 i nie wiem skąd mi to przyszło do głowy :oops: . Co do psich dramatów musiałam uśpić jedną z naszych wcześniejszych suk, to było straszne. Nikt nie chciał ze mną iść do weta. Sama ją zawiozłam i do końca z nią byłam. Powtarzałam sobie, że to juz ostatni pies, nigdy więcej żadnych sierściuchów w domu i tak do kolejnego. Psie opętanie jest nieuleczalne niestety :D . Najważniejsze, że wiosna idzie, w ogrodzie są już pierwsze znaki. Znowu się zdziwię co robią u mnie jakieś kwiatki, których nikt nie sadził :D

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ty r co Ty sobie nie myślisz,

a ja to co od macochy :evil:

No juz , juz , :D

Nie nerwujsia :lol:

Jak slowo daje , ze on tak codziennie , jak ja sie ukladam to juz stoi nade mna .

W sumie to Kulka nie wierzyla , ze to mozliwe , dlatego zrobilam takie zdjecia. :lol:

Przy okazji to pewnie ktos pamieta jak Kulka narzekala , ze Musia chudziutka.

Sluchajcie Musia jest jak kluska :D

I przeslodka , a takiego zgryzu w zyciu nie widzialam :p :p

Slodki , nie ? :D

On jest poki co tak we mnie zakochany , ze az za bardzo chyba.

Chodzi za mna od rana do wieczora , a w nocy jak widac bylo na zdjeciu. :D

Mysle , ze to juz koniec swiata nadchodzi , tak wieje :-?

1950

Ty sie na gg musisz odezwac , to bede codziennie zdjecia Ci posylala.

Ja Ciebie nie mam w gg , bo mialam ze 4 awaryjki :roll:

rrmidlaczego Twoj facet juz nie pisuje na forum? :-? Brakuje mi Jego czasami uszczypliwych postow. :D

Jakos slabo ostatnio tutaj zmuszaja do myslenia..., wszystko sie wszystkim podoba.... :lol:

Zeby nie to, ze "musze" pilnowac kolejnej inkarnacji Housa, to juz totalna nuda by byla.... :roll:

rrmidlaczego Twoj facet juz nie pisuje na forum? :-? Brakuje mi Jego czasami uszczypliwych postow. :D

Jakos slabo ostatnio tutaj zmuszaja do myslenia..., wszystko sie wszystkim podoba.... :lol:

Zeby nie to, ze "musze" pilnowac kolejnej inkarnacji Housa, to juz totalna nuda by byla.... :roll:

ja uwilbiam być złośliwa ..... :lol:

W ktorym miejscu, bo jakos nie zauwazylam... :lol:

w realu :lol: jestem mistrzynią szybkich złośliwych ripost :lol: moje koleżanki na początku nie rozumiały -dlaczego do niektorych jestem złośliwa a do niektórych poprawnie grzeczna :lol: prawda jest taka ,że złośliwa jestem tylko w stosunku do tych których lubie i którym ufam :D

I ja jakos przyslepa chyba :D

Moj nie pisuje , bo nawet nie zaglada , ostatnio jakos tylko Piechocinskiego zaczepial , ale ten nie chce z nikim gadac , tylko radosnie tworzy :D

No i mimilapy nie ma, moze teskni za jej listami milosnymi :D

w realu :lol: jestem mistrzynią szybkich złośliwych ripost :lol: moje koleżanki na początku nie rozumiały -dlaczego do niektorych jestem złośliwa a do niektórych poprawnie grzeczna :lol: prawda jest taka ,że złośliwa jestem tylko w stosunku do tych których lubie i którym ufam :D

to bardzo prosze przestac mnie nienawidziec... :lol:

to bardzo prosze przestac mnie nienawidziec... :lol:

na żywo to co innego :lol: patrzysz komus w oczy ,mrugniesz porozumiewawczo ....na Forum to nie to samo 8)

A Ciebie Dobry Duszku -nienawidzić -za co ? złe duchy do końca życia by mnie prześladowały :lol:

z wiekiem wzrok sie pogarsza ... :wink:

Wiek , wiekiem , a ja mam jeszcze jednego do wychowania :D

Co nie gadasz , ze rozkoszny ?

W ogole to nie napisalam jeszcze o tym czego Pablito sie nauczyl ostanio.

No wiec napisze , ze nauczyl sie :

ze w koszu na smieci sa same rarytasy

ze w koszu w lazience tez

ze na podworku sa fajne rzecz i nadaja sie do jedzenia

ze gumka , ktora mam zwiazane wlosy jest super do zabawy

Takze pojetny jest jak widac :roll: