mokka 25.01.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Widac jak ja sie lekko wyslawiam Jasne i nie pomyślałbym inaczej, przecież widzę , że masz lekkość w słowie pisanym i pewnie w mówionym To chyba dobrze, nie mów , że wolałbyś yyy, aaaa ,eee:D .Ja znowu zawsze słyszę to co chcę usłyszeć , nawet w prognozie pogody .Pablo jest najpiękniejszy i to jest bezdyskusyjne. Na dobkowym forum jeszcze mnie nie było , nie mów, że jest gorsze niż amsfaffowe, bo nie uwierzę . Tam to dopiero są jazdy, Ty byłaś na niebieskim ,jest jeszcze zielona takie bardziej dla hodowców i koneserów rasy, tam to dopiero jest czasem czad. Dla mnie takie napinanie się to chore jest i to bardzo. Ja jestem bardzo chaotyczna, więc jeśli coś napiszę od bani to nie traktuj tego dosłownie. Ostatnio w kwitach wpisałam sobie : rok urodzenia 1907 i nie wiem skąd mi to przyszło do głowy . Co do psich dramatów musiałam uśpić jedną z naszych wcześniejszych suk, to było straszne. Nikt nie chciał ze mną iść do weta. Sama ją zawiozłam i do końca z nią byłam. Powtarzałam sobie, że to juz ostatni pies, nigdy więcej żadnych sierściuchów w domu i tak do kolejnego. Psie opętanie jest nieuleczalne niestety . Najważniejsze, że wiosna idzie, w ogrodzie są już pierwsze znaki. Znowu się zdziwię co robią u mnie jakieś kwiatki, których nikt nie sadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mokka Poslalam Ci na pw zdjecie , nie wklejam takich tutaj , bo tez tam jestem Zaraz porozsyam dalej Fora podobne pewnie sa , ja tez najbardzej lubie te dla hodowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mokka Poslalam Ci na pw zdjecie , nie wklejam takich tutaj , bo tez tam jestem Zaraz porozsyam dalej Fora podobne pewnie sa , ja tez najbardzej lubie te dla hodowcow ....no i ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Brazuniu Poszlo , tylko sie prosze glosno nie smiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 25.01.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 ....no i ...... jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.01.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 ty r co Ty sobie nie myślisz, a ja to co od macochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Brazuniu Poszlo , tylko sie prosze glosno nie smiac A śmiałam się głośno, a co!!!!!!! On wie gdzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 ty r co Ty sobie nie myślisz, a ja to co od macochy No juz , juz , Nie nerwujsia Jak slowo daje , ze on tak codziennie , jak ja sie ukladam to juz stoi nade mna . W sumie to Kulka nie wierzyla , ze to mozliwe , dlatego zrobilam takie zdjecia. Przy okazji to pewnie ktos pamieta jak Kulka narzekala , ze Musia chudziutka. Sluchajcie Musia jest jak kluska I przeslodka , a takiego zgryzu w zyciu nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 No to masz, Rrmisiu, obrońcę! Nic nie pomoże temu, który spróbuje Ciebie tknąć!!! Twojny bezpieczny chociaż w tym łóżku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Slodki , nie ? On jest poki co tak we mnie zakochany , ze az za bardzo chyba. Chodzi za mna od rana do wieczora , a w nocy jak widac bylo na zdjeciu. Mysle , ze to juz koniec swiata nadchodzi , tak wieje 1950 Ty sie na gg musisz odezwac , to bede codziennie zdjecia Ci posylala. Ja Ciebie nie mam w gg , bo mialam ze 4 awaryjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 rrmidlaczego Twoj facet juz nie pisuje na forum? Brakuje mi Jego czasami uszczypliwych postow. Jakos slabo ostatnio tutaj zmuszaja do myslenia..., wszystko sie wszystkim podoba.... Zeby nie to, ze "musze" pilnowac kolejnej inkarnacji Housa, to juz totalna nuda by byla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 rrmidlaczego Twoj facet juz nie pisuje na forum? Brakuje mi Jego czasami uszczypliwych postow. Jakos slabo ostatnio tutaj zmuszaja do myslenia..., wszystko sie wszystkim podoba.... Zeby nie to, ze "musze" pilnowac kolejnej inkarnacji Housa, to juz totalna nuda by byla.... ja uwilbiam być złośliwa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 W ktorym miejscu, bo jakos nie zauwazylam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 W ktorym miejscu, bo jakos nie zauwazylam... w realu jestem mistrzynią szybkich złośliwych ripost moje koleżanki na początku nie rozumiały -dlaczego do niektorych jestem złośliwa a do niektórych poprawnie grzeczna prawda jest taka ,że złośliwa jestem tylko w stosunku do tych których lubie i którym ufam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 W ktorym miejscu, bo jakos nie zauwazylam... I ja jakos przyslepa chyba Moj nie pisuje , bo nawet nie zaglada , ostatnio jakos tylko Piechocinskiego zaczepial , ale ten nie chce z nikim gadac , tylko radosnie tworzy No i mimilapy nie ma, moze teskni za jej listami milosnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 W ktorym miejscu, bo jakos nie zauwazylam... I ja jakos przyslepa chyba z wiekiem wzrok sie pogarsza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 W ktorym miejscu, bo jakos nie zauwazylam... w realu jestem mistrzynią szybkich złośliwych ripost moje koleżanki na początku nie rozumiały -dlaczego do niektorych jestem złośliwa a do niektórych poprawnie grzeczna prawda jest taka ,że złośliwa jestem tylko w stosunku do tych których lubie i którym ufam to bardzo prosze przestac mnie nienawidziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.01.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 W ktorym miejscu, bo jakos nie zauwazylam... w realu jestem mistrzynią szybkich złośliwych ripost moje koleżanki na początku nie rozumiały -dlaczego do niektorych jestem złośliwa a do niektórych poprawnie grzeczna prawda jest taka ,że złośliwa jestem tylko w stosunku do tych których lubie i którym ufam to bardzo prosze przestac mnie nienawidziec... na żywo to co innego patrzysz komus w oczy ,mrugniesz porozumiewawczo ....na Forum to nie to samo A Ciebie Dobry Duszku -nienawidzić -za co ? złe duchy do końca życia by mnie prześladowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 z wiekiem wzrok sie pogarsza ... Wiek , wiekiem , a ja mam jeszcze jednego do wychowania Co nie gadasz , ze rozkoszny ? W ogole to nie napisalam jeszcze o tym czego Pablito sie nauczyl ostanio. No wiec napisze , ze nauczyl sie : ze w koszu na smieci sa same rarytasy ze w koszu w lazience tez ze na podworku sa fajne rzecz i nadaja sie do jedzenia ze gumka , ktora mam zwiazane wlosy jest super do zabawy Takze pojetny jest jak widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 -nienawidzić -za co ? Hm, a za co inny nienawidza? Tak, po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts