refggfgfgfgxd 28.01.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 rrmi, cos Ci posty z watku znikaja I jakie zimno??? Jest AZ zero stopni Nie kasowalam niczego . Siedze i czytam wiadomo o czym i powiadomienie , ze ktos cos gdzies napisal przyszlo teraz . Moze gawron sie dobija i rozmysla może są dziury w skrypcie i co niektore posty w nie wpadają. ps. wrona jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.01.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 może są dziury w skrypcie i co niektore posty w nie wpadają. w szczegolnosci te z czerwonymi i zoltymi kartkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.01.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Widze, ze Wam dobrze.., to psuc nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Nooo, człowiek na chwilę gdzieś pojedzie, a Wy już szalejecie po forum! Jest co poczytać, nie powiem, nie powiem... Kulka, a te Łysole to nie Ciebie szukały? Oni lubią piękne dziewczyny porywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
refggfgfgfgxd 28.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 może są dziury w skrypcie i co niektore posty w nie wpadają. w szczegolnosci te z czerwonymi i zoltymi kartkami Są i butle z gazem gotowe do rzucania, troche wieksze jak na zabawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
refggfgfgfgxd 28.01.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Nooo, człowiek na chwilę gdzieś pojedzie, a Wy już szalejecie po forum! Jest co poczytać, nie powiem, nie powiem... Kulka, a te Łysole to nie Ciebie szukały? Oni lubią piękne dziewczyny porywać. eeeee, one kolekcjonują aluminiowe widelce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Nas kiedys okradli. Sami znalezlismy mete z naszymi rzeczami. Pojechalismy jednak z policja . Zabrali kram na komende jako dowod. Wiecie , ze nigdy nam tego nie oddali? Musiało to być cosik ładniutkiego, że tak się panom policmajstrom spodobało W ogole to wszystko wiadomo , nawet nazwa ulicy gdzie rzeczona zamieszkuje. Jakby ten chlop wiedzial co ona wypisuje to leb pewnie by ukrecil. I raczej slusznie Też tak myślę Ta gawron nie jest rzeczywista. To niemozliwe , zeby ktos taki byl naprawde. Niestety możliwe Widze , ze nam sie we watek plotkarski rozkreca No i co z tego?? No, chyba że zaczyna to Gospodyni przeszkadzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Brazuniu Gospodyni to malo co przeszkadza , wiec do woli. Poza tym bedac kobieta na emeryturze moge plotkowac i zrzedzic jedynie. No jeszcze czepiac sie zon policjantow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Brazuniu Gospodyni to malo co przeszkadza , wiec do woli. Poza tym bedac kobieta na emeryturze moge plotkowac i zrzedzic jedynie. No jeszcze czepiac sie zon policjantow No i gawronów i o psie gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
refggfgfgfgxd 28.01.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ..emeryci to pasożyty społeczne, jeszcze niech tylko o podwyżki sie zaczną upominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ..emeryci to pasożyty społeczne, jeszcze niech tylko o podwyżki sie zaczną upominać. No ja na panstwowej nie jestem ino na wlasnej Kasia O psie przede wszystkim Zasnal cudak , ale co sie nadokazywal to jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
refggfgfgfgxd 28.01.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 to super i zmienia wszystko. ps.1/3 emerytur w Polsce jest ponizej 600 pln. Napewno to te policyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.01.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ..emeryci to pasożyty społeczne, jeszcze niech tylko o podwyżki sie zaczną upominać. ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Nooo, człowiek na chwilę gdzieś pojedzie, a Wy już szalejecie po forum! Jest co poczytać, nie powiem, nie powiem... Kulka, a te Łysole to nie Ciebie szukały? Oni lubią piękne dziewczyny porywać. eeeee, one kolekcjonują aluminiowe widelce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.01.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 no dobra, koniec zartow Wieje mi z okna tarasowego Tzn. nieszczelne jest jedno skrzydlo, od strony zawiasow. Poradzcie kogo scigac: Jezierskiego, czy firme montujaca okna? Poki co zalepilam bok okna tasma malarska. Problem jakby zamaskowany, ale nie bardzo mi sie widzi taka ozdoba Jakies pomysly? rady? przestrogi? albo przynajmniej dobre slowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 no dobra, koniec zartow Wieje mi z okna tarasowego Tzn. nieszczelne jest jedno skrzydlo, od strony zawiasow. Poradzcie kogo scigac: Jezierskiego, czy firme montujaca okna? Poki co zalepilam bok okna tasma malarska. Problem jakby zamaskowany, ale nie bardzo mi sie widzi taka ozdoba Jakies pomysly? rady? przestrogi? albo przynajmniej dobre slowo? Pomyślu nie mam ... radę jedną: wzywac tego, kto montował, w końcu chyba są jeszcze na jakiejś gwarancji Jakbyś chciała ciepłe słowo to od razu nasuwa mi się nie wiedzieć czemu, bigos A dobre słowo: będzie dobrze Amberciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.01.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 no dobra, koniec zartow Wieje mi z okna tarasowego Tzn. nieszczelne jest jedno skrzydlo, od strony zawiasow. Poradzcie kogo scigac: Jezierskiego, czy firme montujaca okna? Poki co zalepilam bok okna tasma malarska. Problem jakby zamaskowany, ale nie bardzo mi sie widzi taka ozdoba Jakies pomysly? rady? przestrogi? albo przynajmniej dobre slowo? Pomyślu nie mam ... radę jedną: wzywac tego, kto montował, w końcu chyba są jeszcze na jakiejś gwarancji Jakbyś chciała ciepłe słowo to od razu nasuwa mi się nie wiedzieć czemu, bigos A dobre słowo: będzie dobrze Amberciu Raczej zwyzywać Ale Wy plotkujecie Aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Czy lazienka juz skonczona? Dzien dobry! No i przestancie juz plotkowac bo sie taki babiniec zrobil, ze wytrzymac sie nie da........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ale Wy plotkujecie Aż miło Zeljko droga, jaki babiniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.01.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Czy lazienka juz skonczona? Dzien dobry! No i przestancie juz plotkowac bo sie taki babiniec zrobil, ze wytrzymac sie nie da........... święte słowa, święte słowa, czysty babiniec, tutaj chłop ni ma nic do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts