Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Dobry wieczór :D . Co tu taka cisza ? Jestem zaniepokojona czy wszystko w porządku. Łazienka ważna sprawa ale, jak czuje się Blinio, czy nie śmierdzi mu z ryjka? Jak mu śmierdzi po suchym to odstaw. Z suchymi karmami to mam tylko niemiłe wspomnienia, jak nie smród z ryjka, to bekanie a jak to się skończyło to było gazowanie. Karmiłam royalem , euknubą, chicken soup . Jakie ciacha mu kupujesz? Najlepiej jak się uczycie to nie na ciacha tylko na zabawkę i dobre słowo. Poważnie pytam . Jakie plotki, ja to nietryb jestem i nigdy nie wiem o co chodzi :oops: .

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

:lol:

Hm, no ja sie tak nie nzam na chlopach... Moj jeden nie mowi, a drugi rzadko w domu bywa.... :lol:

Ale wierze Ci na slowo..., bo cos mi mowi, ze masz racje.... :D

p.s. Czy jutro lazienka juz bedzie? Ja tak bardzo lubie trawertyn... rrmi jak nic nie wkleisz, to chyba house bedzie musial jakas kanapke z lososiem wkleic.... :lol:

Ale Wy plotkujecie :roll:

Aż miło :D

Zeljko droga, jaki babiniec? :o :p :lol:

No taki "targ" z babami co stojom i gadajom o wszystkim i niczym.., tak jak my tutaj.... :D A co zle napislam, czy nie ma takiego slowa? :oops:

Ależ doskonale napisałaś - aleć przecie Marjucha nie baba tylko chłop i też mu miło poplotkować, tak? No to nie babiniec! Bo chłopy są! 8)

Marjucha to chlop?! :o 8)

Marjuch to rozumiem ale Marjucha? 8)

1950 to tez nie do konca zdeklarowane. 8) :wink:

Hosue juz mial tyle nickow, ze on sam chyba pewnosci nie ma kim tak na prawde jest. 8)

No mmadek jeszcze jakos sie trzyma. :D

Ale i tak babiniec zostal. :D :wink:

O nawet u jea jest wiecej bab niz chlopow na awatarku :lol:

Dobry wieczór :D . Co tu taka cisza ? Jestem zaniepokojona czy wszystko w porządku. Łazienka ważna sprawa ale, jak czuje się Blinio, czy nie śmierdzi mu z ryjka? (...) Karmiłam royalem , euknubą, chicken soup

Po royalu to mnie tez smierdzi z ryjka, ale chicken zupa pomaga...

Nie wiem jeszcze, co to ta euknuba, ale jak po tym glowa nie boli to chyba sprobuje...

1950 to tez nie do konca zdeklarowane. 8) :wink:

No mmadek jeszcze jakos sie trzyma. :D

Ale i tak babiniec zostal. :D :wink:

1950 to albo wzrost, albo dlugosc. Jedno i drugie kobiecie nie pasuje do przechwalek, wiec to raczej gosc... :)

Ja faktycznie sie jakos trzymam i obserwuje. I doszedlem do wniosku, ze niewazne jak sie buduje i tak sie schodzi na psy...

Poza tym, wole byc w babincu, niz w naszej klasie :D

1950 to albo wzrost, albo dlugosc.

:lol:

mmmadek Ty to juz bez zadnych watpliwosci jestes chlop. :lol:

p.s. a gdzie wlascicielka, ze sie nie odzywa? :roll: Cos mi sie wydaje, ze cos smacznego szykuje na Kulki odwiedziny. :D A moze nawet trawertyn wyciera do zdjec.... 8)