Żelka 30.01.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 No to po grochowce to predko nie wroca..... A jak znam rrmi.., ta grochowka to tylko jedna z mozliwosci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.01.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Marjucha to chlop?! Marjuch to rozumiem ale Marjucha? 1950 to tez nie do konca zdeklarowane. Hosue juz mial tyle nickow, ze on sam chyba pewnosci nie ma kim tak na prawde jest. No mmadek jeszcze jakos sie trzyma. Ale i tak babiniec zostal. O nawet u jea jest wiecej bab niz chlopow na awatarku rrmi może potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Marjucha to chlop?! Marjuch to rozumiem ale Marjucha? 1950 to tez nie do konca zdeklarowane. Hosue juz mial tyle nickow, ze on sam chyba pewnosci nie ma kim tak na prawde jest. No mmadek jeszcze jakos sie trzyma. Ale i tak babiniec zostal. O nawet u jea jest wiecej bab niz chlopow na awatarku rrmi może potwierdzić Ni ma Jej dzis caly dzien!!! A wszystkiemu winna Kulka! Ale wierze Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 wielkie dzięki DOBRA KOBIETO albo jak już w babincu to, DOBRA BABO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Baba czy kobieta.., jeden diabel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 1950 Nie wiem czy moge potwierdzic , bo na nocnik Cie nie wysadzalam Ciesze sie , ze dobrze sie u nas bawicie , ja jestem w sumie ale tak bokiem czasowo. Poza tym Kulka potwierdzi pewnie co my sie teraz mamy Slaby z Niej gosc , malo je , malo co Ja juz widac nawet. Dobrze , ze Blin nie przewrocil taka marna sie zrobila Zeljko Lazienka sie wykancza , dzisiaj byl maly przestoj , bo jakos tak wyszlo , ze nam sie nie chcialo nic robic Dpsiu Baw sie dobrze , zjedz za nas oscypka mmmadziu Jak w gosci do mnie trafisz Royalem ugoszcze , masz jak w banku Brazuniu We watek taki jest jakim go sobie uszykujemy Mokka Plotkuj sama , bedziesz wtedy na biezaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 nashledano czy tam inny dobry wiecier ja jestem taka ekonomiczna ze po polowce wina nogi mi sie placa i jezyk tez. ja do Was nadaje z Bratyslawy bow Pradze nie mialam konekszyn . czy ktos mi stresici co sie dzialo b o nie dam rady wszystkiego [przecytac ze zrozumieniem. no to ide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Widac , ze dobrze sie bawisz Zosiu Na zdrowie to i za nas mozesz wypic , z tym , ze moze jutro , bo na dzisiaj wystarczy Co do streszczenia to takie tam jaja Jak zwykle. No i Pablowi cos zaszkodzlo , chyba parowki , ale juz jest ok Kulka byla wycalowana ,takie tam klubowe spotkanie . Chlopcy [lub chlopacy] kloca sie z dziewczetami , nie wiem dlaczego sa zwymyslane od BAB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.01.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ...no to ide. A kiedy dojdziesz, bo my -zdaje sie - tak wstepnie umowione som, tak czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 rrmi - moj S dzisiaj w stolicy (do jutra posiedzi), ale jak mu powiedzialam, ze Kuleczke bedziesz goscic, to powiedzial ze sie wstydzi i w samotnosci ten wieczor spedzi Wot, chlopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 AnSi Mysle , ze jak na dzisiaj to juz doszla , moze nie do samego konca , ale daleko Co tam w Waszej duzej Rodzinie slychac ? Pusc pary troche Nie wybacze Mu tego. Powiedz , ze byla golonka moze sie sie poslini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 30.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Plotkuj sama , bedziesz wtedy na biezaco Jaka Ty dzisiaj ostra jesteś, ja tylko tak nieśmiało się spytałam I nie ma juz Pablisio , Blinio tylko Blin, ciary mnie przeszły po plecach, grozą powiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Chlopcy [lub chlopacy] kloca sie z dziewczetami , nie wiem dlaczego sa zwymyslane od BAB poczytali gawrona i masz witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Jaka Ty dzisiaj ostra jesteś, ja tylko tak nieśmiało się spytałam I nie ma juz Pablisio , Blinio tylko Blin, ciary mnie przeszły po plecach, grozą powiało Ja tylko tego , wszak w necie straszyc nie moge , zdjec swoich przeciez nie wklejam. W sumie to sie dzis uszykowalam na wejscie Kulki , ale stylisty nie bylo , wiec i srednio wyszlo Pablis to nie ma ciar na plecach , chyba , ze od tego drapkania Chyba go zaglaszczemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.01.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 hej Slonka rrmi, jakies nowe foty Pabla bys zapodala Chlopak w oczach sie zmienia, wiec nie ma na co czekac I czego go parowkami skarmiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Foty , foty Nie pomyslalas droga Amber , ze kto urzec moze i co ja wtedy zrobie. I tak Kulka malo nie urzekla Parowkami nie skarmialam , nagroda taka miala byc inna niz ciastko Pan kupil rano swiezutenkie Kasia , Nie gawron , nie gawron , nie jestes na biezaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 30.01.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Wstawiaj foty śmiało. Jak kto urzeknie ja odczynię, znam sposoby w końcu ze wschodu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.01.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Wstawiaj foty śmiało. Jak kto urzeknie ja odczynię, znam sposoby w końcu ze wschodu jestem szeptucha? rrmi, czerwona kokarda na uszach i wiooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.01.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 I ja o tej szeptusze poczytalam Jutro porobie swieze i powklejam. Dzisiaj juz musze sie polozyc , bo maly spac beze mnie nie moze No i kokardy nie mam na stanie. Bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Chlopcy [lub chlopacy] kloca sie z dziewczetami , nie wiem dlaczego sa zwymyslane od BAB poczytali gawrona i masz witam Oj kaska, nie wszystkie widelce sa zaraz gawronami... rrmi jakos smutna jestes czy co? Zmartwilas sie, ze Pablito chorowal. Nie wiem jakie parowki jadl ale ja tylko moge Winerki Zimbo albo Berlinki czy Merlinki nie wiem jak one sie nazywaja.., wszystkie inne sa meczace dla przewodu pokarmowego, za tluste chyba czy cos.... Czekam na ta lazienke niecierpliwie bo na pewno bedzie ladna. zochna fajnie gadasz, rob tak czesciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts