rrmi 01.02.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Fajny kraj, te Czechy Jak ktoś pragnie samotności, to rozumiem tylko tam... Witam w piątek po tym jedynym czwartku w roku - macie siły jeszcze zrobić cokolwiek po wczorajszym... Ja tam mam zawsze sily do jedzenia Jak tam postepy z suczka ? Cos lepiej Brazuniu? Tak mysle , ze jesli ten sasiad tak ja denerwuje ,to moze jednak powinien sie przeprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Najbardziej włanie wkurza ją sąsiad i jego psuczka, ale to ogólnie fajny człowiek jest ... tylko ta psuczka sobie przechlapała u naszej Obroży jeszcze nie zamówiłam, ale jestem już bardzo bliska to uczynić. Zdecyduję się jednak na jedną z tych od polskich dostawców, bo ten hamerykański to jednak tylko na terenie US... niestety!! Nie pozwól tak Pablisiowi za długo myśleć, bo jeszcze coś wymyśli i będzie sławny, a to juz przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.02.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 ta słodka zaduma w oczach Pablisia - i to zrenice na niebiesko-nostalgiczne ... to jest to widać, że wczuł się w klimat. Proszę paczusia ode mnie zaserwowac Dziekuje za duchowe wsparcie Slysze , ze zima u nas wraca. ps. Braza ja przebywam w Bratyslawie tranzytem - Czechy byly fajowe a Praga - wiadomo ,kazdy wie, ze piekna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Muszę zapamiętać - Bratysława... Czasem mam potrzebę izolacji, to chyba będzie dobre miejsce. Rrmisia, rzuć jakimś mailem, to coś podeślę. Pablinio - cudny! Czy te oczy mogą kłamać? Ależ skąd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ja tez w tych psich oczach widze tesknote i patriotyzm... (za starymi, dobrymi panami z Wermachtu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ja tez w tych psich oczach widze tesknote i patriotyzm... (za starymi, dobrymi panami z Wermachtu )Jak on mi jeszcze raz narobi w domu to ja mu wtedy zrobie taki wermacht , ze zobaczy. Albo jeszcze gorzej , oddam do budy na lancuch Tak go strasze , ale sie jakos nie boi Wczoraj bawilismy sie z nim w taczke Takie tam zabawy budowlancow Dpsiu Poslalam Ci moj mail i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Poszło. A kto kogo woził na taczce? Pabluś państwa? Musiało nieźle być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.02.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 O rany! Nasral na trawertyn??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 O rany! Nasral na trawertyn??? Nie. Patrycjusze nie robia tego na trawertyn Dpsiu Ja umiem tylko copy and paste , a tu tak nie ma Ale i tak dziekuje Amber Over Kulka Pablinio pyta czy za tydzien tez bedziesz , bo mowi , ze za malo Cie pogryzl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 http://img86.imageshack.us/img86/4736/pabli22ue9.jpg fajny a do kogo podobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Rrmisiu - a jak umieszczasz zdjęcia w komentarzach? Najpierw dajesz je na serwer, potem kopiujesz adres do posta. Z tym zrób tak samo, tylko link do niego wpisz w emblemat, a nie w poście. Prościzna. Popatrz, a ja myślałam, że patrycjusze to właśnie na trawertyn albo cuś takiego, żeby szlachetnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Majka Trwaja dyskusje na temat podobenstwa. Ja uwazam , ze nos ma po mnie , oczy po Synku a przystojny po Starym Dpsiu Chyba cos mi sie pomieszalo , ale co sie dziwic , jesli moj patrycjuszek siedzi mi na plecach jak cos pisze czy czytam Lazience duzo jeszcze brak , zdecydowalismy zrobic mozaike dookola lustra , znaczy tak troche , ale trawertynowa , nie pomalowane i ogolnie nie zafugowane , ale wygada super. Jutro porobie zdjecia bedziecie mogly same zobaczyc. Ciekawe czy Zosia zdola kupic paczki dzisiaj i braki uzupelnic. U nas na wiosce tylko wczorajsze , ale jednego jakos zjadlam. Nie jestem wybredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A ja dopiero ze stajni wróciłam i mogę dobry wieczór powiedzieć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.02.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A ja dopiero ze stajni wróciłam i mogę dobry wieczór powiedzieć!!! Zamiast tyle gadac lepiej wez prysznic. Bo czujemy skad wrocilas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.02.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Wybaczcie, ale chwilowo jestem pod wplywem... Waltera... http://pl.youtube.com/watch?v=oy8EaMT7XPs&NR=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A ja dopiero ze stajni wróciłam i mogę dobry wieczór powiedzieć!!! Zamiast tyle gadac lepiej wez prysznic. Bo czujemy skad wrocilas... Patrzcie, jaki paniczyk, koniki waniają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Mysle , ze mmmadziu ma trudne dni. Brazuniu I Ty w takie zimno galopujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Patrzcie, jaki paniczyk, koniki waniają... Nie koniki, tylko wlasciciele i patrycjuszowskie obok-trawertyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 01.02.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witam. Rrmi Pablo jest już dorosły. Ma spojrzenie dorosłego dobermana. Pięknie sierść mu się błyszczy. Ostra jesteś dalej, teraz Wermacht i buda z łańcuchem . Ma Pablo mocne nerwy, że nie pęka, ale w końcu to doberman a rasa zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Mokka Cos Ty , tak sobie pogadam tylko i tye mojego. Fakt , dzisiaj raz scierka zaliczy , ale dlatego , ze ja ukradl. W sumie nie pomyslalam , moze chcial kurze wycierac . Z tym spojrzeniem to chyba tak na zdjeciu. Na zywo to jeszcze maly dzieciak , patrzy jak szczenie , mozna wymiekac jak placze przez sen czasami.Nie moze byc nie przytulony we snie , normalnie jak prawdziwy doberman. Pieszczoch znaczy. Pracowity jest.Chyba po nas , bo sterte piachu rozkopuje , a ja ja grabie w dalesze miejsca. Tak wiec u nas kazdy swoje miejsce zna Z oznak doroslosci zauwazam jedynie juz taka meska czujnosc na obcych. Przez drzwi widzi wszystko , bo przeszklone , wiec siedzi sobie tak czasem na srodku domu , ma z tylu widok na taras , po lewej i prawej dlugi korytarz i na przeciw holl i tak czuwa. Warczal nawet jak pijany jechal rowerem. I kiedy szla sasiadka , taka co jak byl maly powiedziala glosno dzien dobry i sie przestraszyl. Nie wiem jak to mozliwe , zeby pamietal , ale tak to wygladalo. Nadmiar skory pod szczeka az mu sie rozciagnal tak warczal i szczekal jak duzy pies. Tak poza tym malo szczeka , jak wiekszosc dobermanow. Nie musi . I chyba i mam nadzieje o tym wie. I wciaz cwiczymy spiewanie a nie mozemy polubic smyczki Chyba wygoda chodzenia do lasu tak nam to spowalnia. W domu chodzi na smyczy w czasie nauki nawet ladnie , na dworzu naprawde niebardzo. Nie poddaje sie jednak. Bedziem walczyli A jak tam u Was na wschodzie , trzyma zima ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts