mmmad 02.02.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 mmmad - czy Ty czytales dzisiaj Rolanda Topora moze ? Nie, ale za to ogladalem Waltera... W glowe zachodze jak przodek Pablisia mogl u jakiegos niemca sluzyc - z taka any-nordyca uroda to jakies pomowienia sa. Jakbys tak poczytala "Placowke", to bys wiedziala, ze wrazy Niemiec najpierw bral od nas jajka i insze jedzenie, a potem dom cały (patriotyczny, polski, rrmiowy) przejal... I ja widze to w jego spojrzeniu... I zadnych skojarzen z "palcowka", prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Czy zdjecia lazienki beda czy lepiej juz sobie odpuscic z ta uperdliwoscia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Czy zdjecia lazienki beda czy lepiej juz sobie odpuscic z ta uperdliwoscia? No właśnie, to jak będzie z tymi trawertynami Majeczka w teren jeżdżę ale za rzadko, jak na mój gust. W pobliżu stajni nie ma dobrego terenu do jazdy konnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dziewczeta !! Wysyalam Wam zdjecie brodzika. Ostrzegam , ze nie moze sie nie podobac i czekam na pochwaly i ochy i achy tylko i wylacznie Mokka Dokladnie tak jak piszesz , jesli chodzi o wystawy. Poki co nasz Blinek jest naszym lokalnym championem Nie daje mi dobrze poczytac co piszecie , pozniej pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.02.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dziewczeta !! Wysyalam Wam zdjecie brodzika. Ostrzegam , ze nie moze sie nie podobac i czekam na pochwaly i ochy i achy tylko i wylacznie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.02.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dziewczeta !! a ja to pies ? a zaloze sie , ze mmmamad dostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.02.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 02.02.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ja piałam na priva A na marginesie, to ja sobie wypraszam, bo tylko Majeczka i Mokka siem mnom zachwycały A reszta zachwyconych gdzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Jak wygram w totka, to zaraz sobie taki zrobie! Bardzo ładny pewnie jest, chociaż na zdjęciu to tak dokładnie nie widać po całości. Popieję, jak na kawę zajadę i osobiście obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Czemu ja tak nie mam? Jednak trawertyn - to jest to!!! Ide sie upic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.02.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 brazuniu, Piekne zdjecie, choc jak mniemam nie do konca oddaje cala pasje, rozwiane wlosy, obled w oczach i usmiech na twarzy ... moze dlatego, ze perspektywa dosc daleka NIe mniej, masz u mnie jak w banku, iz jak tylko Cie na zywo ustrzele swoim aparatem, to bedziesz miala cudna konna sesje mokka, A jaka rasa Cie tak kreci? Rzeczywiscie Rosjanie maja piekne psy i wiele serca wkladaja w grooming. Uwazam jednak, ze wiele ras jest tam jakby nooo ... carsko przerosnieta Np. takie AT, przy naszych czy hamerykanskich wygladaja jak king-kongi rrmisia, A ja co ... ? spod ogona, czy jak? Jak nie zobacze to smoka Ci podesle i tyle Sprawy sie maja dobrze, chociaz drogo Czy co ubije sie okaze ... strony sie zastanawiaja, licza i znowu zastanawiaja ... odleglosc od Wawelu to juz tylko 3 km ... robi sie goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ciesze sie , ze Wam przypasowala moja lazienka . Szantazem to szantazem , ale podziw zdobyty Kibelek juz tam stoi , pomimo , ze nie zafugowane jest , ale jakos tak dziwnie tam chodzic . Ciezko zrobic zdjecia , zeby ja cala ujac , bo taka jest w sumie mala , niecale 6 m2. Mozaiki dookola lustra nie zrobilismy dzisiaj , bo jakos zeszlo Mam nadzieje , ze nie zostanie na swiety nigdy. Kolor tez nie ma pomyslu jaki , bo mala czesc bedzie malowana . Chyba jakies kakalkowe kolorki. Czesc sciany kolo kibelka jest jakby z zalamaniem , bo trzeba bylo wywiew z kanalizy zabudowac i tak wymyslilam , ze nie na prosto to koniecznie byc musi. Musze stwierdzic , ze moj Maz od kiedy zarzucil biznesy i garnitury calkiem dobrze sie spisuje . Zosiu My mamy chyba jakies zaburzenia komunikacji , bo wynika mi z mojej skrzynki , ze wyjszlo do Ciebie Dpsiu To uchyl rabka kiedy na Cie czekac A na marginesie, to ja sobie wypraszam, bo tylko Majeczka i Mokka siem mnom zachwycały A reszta zachwyconych gdzie .... Najchetniej to powiem , ze tez bym ta chciala Bardzo , bardzo onie lubie , patrze na nie i podziwiam , bo odwagi nie mam .Raz tylko sie przelamalam , ale to zeby przed malym wtedy Synkiem sie nie osmieszyc Amber Bys sie wstydzila , zebym ja miala Tobie zdjecia wysylac No daj spokoj To co juz opijac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.02.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ja wiedzialam, ze takim mi sykniesz I jadem zarzucisz Na szczescie nie widelcem Nie opijajta!!! Nie pozwalam!!! Caly wywontek sie sponiewiera, a ja znowu z niczym zostane Pic bedziemy jak powiem, no! Czekac cierpliwe, a ja Wam niusy bede pisac kulka, a Ty juz pilas, czy tez w dolkach startowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Amber Taka juz widac jadowita jestem , co poczac , mozna mnie dobic Nie bede niczego Tobie wysylala , bo na znaczkach oszczedze kilka zlotych. Oszczedzaja bogaci i nam sie oplaci Opijam profilaktycznie Wyslalam Wam jeszcze ten kacik z zabudowa rury wywiewowej Zeljko Jednym z moich marzen jest upic sie z Toba , przyjezdzaj Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Rrmisiu, przyjeżdżam do W-wy co roku na wiosnę, tak około kwietnia, jakby co, to gwizdnę. Mam nadzieję, że uda się nam wtedy spotkać, choć będę bez własnego transportu. Amber, Ty nie trzymaj nas w niepewności przy sobocie, byłby dobry powód, a tak to co? Brazunia, Tobą się pozachwycam na żywo na koniach u nas. A teraz to już więcej widać z łazienki i powiem uczciwie: mnie się bardzo podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Tera nie moge juz sie upilam. A po obejrzeniu drugiej fotki ide sie upic po raz drugi. A na tej scianie co tam masz po lewej od kibla zrob jakas expresje artystyczna.... z gipsu jakies liscie wykombinuj..., dopiero potem pomaluj..., na takie jesienne mazane kolorki.., tak jak liscie...., ale takie blade kolorki zrob..., najlepiej pomalowac jakis kolor jako podstawe a na to gabka takie mazane nakladac.., taka pol sucha gabka...., tak aby kolory przechodzily jeden w drugi... Aj.., ide pic .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ciesze sie , ze lazienka Wam sie podba. Zeljko Ja mam dwie lewe rece , nie zapominaj o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ja się też pozachwycałam Nadmieniam, że się nie upiłam - jeszcze I pragnę głośno wyrazić swoją radość z pochwał i zachwytów na moim galopem Amberciu, jak Ty mi zrobisz sesję foto, to świat padnie przede mną na kolana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 02.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 AmberWind Odnośnie rasy to kręcą mnie zasadniczo tylko trzy i aż trzy, asty wiadomo , małe czarne smoluchy czyli stafiki i mam ostatnio nową miłość bulki miniaturowe. Rosjanie jak i Ukraińcy maja jakby to powiedzieć wszystkie rasy przerobione na swoja modłę . Jak byłam kiedyś w Kijowie to latałam do takiego lepsiejszego parku aby na psy się pogapić. Dajmy na to dobermany to maja takie przedpiersia i karczycha, że wyglądają jak monstra. Na razie mój Stary mówi, ze drugi pies = drugi mąż . Jeśli chodzi o asty to zrażona jestem atmosferą wystawową koło nich, bo samą rasą absolutnie nie. W sumie pisałam , że raczej drugi pies nie będzie astem, ale jakby jakiś wpadł mi w oko to już sama nie wiem . W Kijowie właśnie widziałam wspaniałego mini bulka, żadna znana hodowla typowi pasjonaci. Namieszał mi w głowie nie powiem, widziałam też wspaniałego stafika po bardzo znanych importach , też w rękach pasjonatów , raczej jak dopuszczają sukę to szczeniaki trafiają w bardzo wąskie grono, ale na to coś by się poradziło. Jeszcze sama nie wiem, tak sobie na razie spokojnie myślę. Nasi znajomi mają rotkę z Ukrainy, piękne zwierze. Nie wystawiają jej bo im na tym nie zależy. W moim przypadku mogłoby być podobnie niestety. Nie wiem czy ja jakaś uprzedzona do tych wystaw jestem , czy koloryzuje , sama jeszcze nie stanęłam na ringu a już mam tyle ale. Dla mnie wystawy to ewentualnie jako dodatek, nie cel sam w sobie. Parę osób próbowało wystawiać na wschodzie a dopiero potem u nas. Twierdzili, ze sędziowie inaczej oceniają już psy, które coś już mają na swoim koncie. Mnie osobiście gubi zupełny brak znajomości genetyki i brak biegłego czytania rodowodów. Denerwujące jest , że muszę zawsze komuś zaufać .Teraz już jestem na etapie , że prawie żaden Ast mi się nie podoba, jak nie przedpiersie, to głowa, to kontowanie, stop, linia grzbietu, psychika. Jestem laikiem i tak wydziwiam. Czasem to już jestem sama zła na siebie. Psie opętanie mam po moich rodzicach więc jestem nieuleczalnie chora . Mam tylko jednych znajomych, którzy maja takiego świra i oni wiedzą o co mi chodzi. Problemem jest też to, że u nas nie ma gdzie z psem ćwiczyć a o psa na kanapę to mi nie chodzi, bo po co brać rasę bardzo wymagającą jeśli chodzi o wychowanie i mającą potencjał jeśli miałabym tego nie wykorzystać. Moja Asta od razu miała przeznaczenie sportowo - domowe i o wystawach nie myślałam, jej wygląd w sumie mnie nie interesował, psychika i temperament owszem . Sprawdzone zostały matka, babka, ojciec, dziadek, zdanie hodowcy i wybór był prosty. W roli psa aktywnego spisuje się bardzo dobrze. Jednak jak bym miała dobrego zwierza to wiem , że temat wystaw chodziłby mi po głowie cały czas. Nauka ładnego wystawiania też u nas nie jest łatwa co nie znaczy niemożliwa. Ludzie z mojego mniasta mają sukcesy wystawowe, hodowle i są zadowoleni. Ja znowu mam jakieś ale. Dobra kończę już bo męczę temat Rrmi co Ty o jadzie piszesz, jadowitych nie widziałaś? Braza Gdzie Ty masz ten koński raj? Chętnie bym sobie pooglądała konie i stajnie z której wczoraj wróciłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts