braza 02.02.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Mokka, tutaj jeżdżę http://www.dzikizachod.com.pl/. Stajnia to swego rodzaju dodatek już się zrobił do tego przedsięwzięcia, ale konie mają fajne to i trwam w tym związku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.02.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 mokka, Znam jednego bardzo sportowego i bardzo utytulowanego bullika. Zerknij tutaj http://www.bulldom.com/ Dragulec to najslodszy i najbardziej zakrecony bullik jakiego znam. Do tego, co najwazniejsze o doskonalej psychice. Mieszka sobie z CC, ktory swego czasu matkowal naszej Majeczce, gdy musialam wyjechac i podrzucalam sucz do "cioci Ani". Nie wspomne, ze Majut wyzeral kolacje Bariemu i jakos uszlo jej to na sucho Ania przed sprowadzeniem Dragulca robila glebokie rozeznanie wsrod miniatur. No i padlo na Anglie Wybor okazal sie ze wszystkich stron trafny brazuniu, No to teraz musi nam byc tylko blizej Dziewczyny, mowilam NIE PIC! I nie oblewac ... bo jeszcze nie ma czego Jak bedzie, to pierwsze sie dowiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 02.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ja . Widzę , że mogłabym tam zgłupieć . Może to nawet dobrze, ze tak daleko ode mnie. Super. U nas są takie typowe stadniny, bez takich atrakcji. Podobno western jeździ się dużo łatwiej bo siodła są głębsze a konie nie mają wędzideł czy jakoś tak , no tego w pyskach. Mówił mi to pan, który kładł u nas kostkę koło domu . On właśnie tak jeździ. Pytam jako laik , proszę o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Że bez wędzideł, to nie wiem, te które widzę jeżdżą z... Ale widziałam pokaz Pana Jurka Pokoja i ... przeżyłam szok - koń reagował tylko na łydki, w ogóle nie miał tranzeli!!! No coś niesamowitego jak dla mnie!!! Czyli - można A miejsce jest faktycznie ładne. Oj, Amberciu, bliżej, bliżej ... Może i Gospodynię namówię, żeby tak się zbliżyć do siebie ... Coooo, Gospodyni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dziewczeta !! Wysyalam Wam zdjecie brodzika. Ostrzegam , ze nie moze sie nie podobac i czekam na pochwaly i ochy i achy tylko i wylacznie nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 02.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 AmberWind to on? Przecie ja sie w nim kocham skrycie. Ten z Kijowa też po importach z Anglii. Tak, to jest właśnie jedno z mojch marzeń. Boski jest a jaki charakter i zapał do pracy. No nie zasnę dzisiaj. Rrmi powinna umieścić ostrzeżenie, że ten wątek uzależnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 mokka, No pewnie! Toz to Dragulec naszej Aneczki Przyznam, ze ja tez uwielbiam tego psa, nie mowiac juz o wlascicielce - super dziewczyna. Wielokrotnie fotografowalam jak smigali po torze Drago to mala torpeda i prawie niepokonany w swojej klasie NIe mowiac juz o sukcesach na Wystawach ... no zgarnia wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 rrmi nie gadaj! wyproboj to najpriew na jakims mniejszym kawalku tej gipsowej sciany (nie TEJ konkretnej co tam stoi juz zamontowana) - na pewno masz jakis taki kawalek co pozostal i nie nadaje sie juz... To na nim zrob probe. Co Ci szkodzi sprobowac? Uda Ci sie garant! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Coooo, Gospodyni ??? Jestem zawsze za , czego nie Teraz Ty takim jezykiem sie opowiadasz Moja Droga , ze nie jarze, jakies tranzele czy cos Z tymi wystawami wlasnie mam tak samo jak Ty Mokka. Tak sobie wymyslilismy wracajac z Pablim do domu , kiedy go kupilismy. Pozniej zaczelam czytac. Owszem , nie mialo byc tak , ze wystawianie i sukcesy beda celem naszego zycia , ale jesli pani , ktora sedziuje ma hodowle dobermanow , to jesli moj nie jest w zadnej linii spokrewniony to jakie ma szanse ? Lubilabym raczej zdrowa konkurencje. Nie zamierzalam sobie rwac wlosow z glowy , ale... i wlasnie to ale itd Agility nie odpuszcze . To super zabawa . Zaraz po PT zaczynam .Duzopracy przed anmi , bo chlopiec jest rozpuszczony do granic niemozliwosci A kiedy Majut u nas zostanie ? Mialaby teraz towarzystwo Mokka ciesze sie , ze dobrze Ci z nami Kasia Doszlo teraz ? Bylabym sie zabic dala , ze wyslalam Do Zosi tez , jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 rrmi, doszło wychwaliłam pod niebiosa wielkie dzięki, juz wiem o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Rrmisia, ja to mam na myśli, że może jednak do Depeesi uda Ci się podskoczyć, tak wiesz ... A tranzela to jest to, co koniowi na głowe zakładasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 No widzisz, Brazunia, jaka Ty mądra dziewczyna jesteś. Ty, Gospodyni, słuchaj, a jak posłuchasz to rób i dobrze będzie. I Zeljka też dobrze gada. Próbę trza zrobić na kawałku. Sama bym się chętnie tej sztuki nauczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 babiniec dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.02.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Hej Slonka, Czy u Was tez swieci? Co tam swistak, ja juz czuje wiosne Mam dla Was niedzielna i prawie budowlana zagadke Jaki jest zwiazek pomiedzy cena gazu, populacja Chinczykow a dwoma modelami samochodowych mikrusow? Przelom, przelom, szykuje sie przelom ... psuc nastrojow nie bede, ale moze sie dziac ... Zyjemy w tak ciekawych czasach, ze az trudno mi to ogarnac ... chyba za duzo czytam Przynudzam, co? rrmisia, dzien lenistwa? Nic nie piszesz, czy wciaz masz "dziurawego" psa? Mam nadzieje, ze mop juz nie jest potrzebny Musze Wam powiedziec, ze rrmisia nocnie bardzo wspiera mnie w dzialkowym projekcie. Slusznie zasugerowala, ze przeciagajaca sie sprawa jak nic spowoduje skisnienie nie jednej wywontkowej flaszki Bede sie chyba bardziej starac ... 1950, A co, przeszkadza? Powinienes byc kontent, ze jedyna konkurencje jaka masz stanowi zespol napiecia mmmada Tak przynajmniej Dziewczyny prawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Amber, co paliłaś? Podziel się, może i ja przy niedzieli się pocieszę. A flaszka faktycznie już kisnąć zaczęła. Ty się postaraj, kochaniutka, bo nie wytrzymie i wypiję i co? Kupujesz mikrusa z chińskim kierowcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.02.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Amber, co paliłaś? Podziel się, może i ja przy niedzieli się pocieszę. ho, ho, ho ... nawet w kominku nie pale Kto byl na Lejdis? Mowia, ze fajne Tzn. krytycy pojechali po filmie rowno, czyli warto isc, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.02.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dziewczeta !! a ja to pies ? a zaloze sie , ze mmmamad dostal Nie dostalem, ja jestem traktowany tak... bezplciowo... Ja piałam na priva A na marginesie, to ja sobie wypraszam, bo tylko Majeczka i Mokka siem mnom zachwycały A reszta zachwyconych gdzie .... Stoja obok mnie z zatkanymi nosami A jaka rasa Cie tak kreci? Rzeczywiscie Rosjanie maja piekne psy i wiele serca wkladaja w grooming. Ja mysle, ze oni jednak maja na to bardziej rosyjska nazwe... No moze chociaz polska... Amber Taka juz widac jadowita jestem , co poczac , mozna mnie dobic (...) Zeljko Jednym z moich marzen jest upic sie z Toba , przyjezdzaj Kochana Uwazajcie dziewczyny, nie mowcie nic o czarnym mordercy, bo dostaniecie drink "Krolewski". Kto byl na Lejdis? Mowia, ze fajne Tzn. krytycy pojechali po filmie rowno, czyli warto isc, nie? Ja nie bylem... Skorzystalem dopiero z poprzedniej rekomendacji dot. American Pie... Raczej nie mamy zamilowania do tego samego typu filmow 1950, A co, przeszkadza? Powinienes byc kontent, ze jedyna konkurencje jaka masz stanowi zespol napiecia mmmada Tak przynajmniej Dziewczyny prawia 1950, jak chcesz, to moge Cie przyjac do mojego zespolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.02.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 mmmad - ja tam Cie traktuje plciowo rrmi - dostalam dziekuje b ladnie wyglada, ale musze miec widok na calosc. Duuzzaa kabina - szkoda, ze u mnie taka nie wyda. tam kolo clo bedzie malowane ? Braza - mi to ze z zazdrosci mowe odjelo - tego nic nie mowilam. pieknie. ja mam lek przed koniem - co zwlaszcza jest wstydiwe, ze 500 m od stadniny mieszkam (-ac bede). ale juz sobie obiecalam, ze z lekiem bede walczyc Amber - w jakiej Ty strefie klimatycznej - bo u nasz snieg Jezeli chodzi o zwiazki to mysle ze wzrost ceny gazu jest proporcjonalny do wzrostu populacji Chinczykow, ktorych sporo wejdzie do dwóch nowych modeli, gdyz sa rozmiarowo bardziej pakowni niz inne populacje i nawet moga siedziec na glowce od szpilki. Mam nadzieje, ze wygralam. cóś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.02.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dobar dan! Kako ste danas? Jeste dobro spavali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.02.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dzien doberek. My dobrze spavali , nawet bardzo . Pabliniowi cos sie snilo i skakal przez sen Slonko swieci i ciesza sie dzieci. Zosiu Z tym siadajacym na lebku od szpilki chinczykiem chyba przesadzilas jednak Moze jakies chinskie dziecko , ale nie dorosly Tak wiec nie popieram tej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts