rrmi 04.02.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dpsiu Nie ja tu rzadze , kazdy robi jak uwaza. Dla mnie buda jest ok w ostatecznosci , ale lancuch to straszne i naprawde jak widze te psy po drodze do sklepu u nas na wsi to mi sie naprawde niedobrze robi. Wrecz zawieszaja sie na lancuchach szczekajac. U nas mroz -5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nie ma najmniejszej wątpliwości, że kojec byłby znacznie lepszy. U nas też mrozisko, - 4. Ale to oznacza, że w ciągu dnia znowu będzie pięknie słonko świeciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 rrmisiu, staralas sie - ja wiem, rowniez doceniam Wywontkowa reszta przyjela pozycje bezpieczna-milczaca, moze to i dobrze, ale najbardziej cieszy uwaga mmmad'a, ktory ku mej uciesze zauwazyl jak bardzo jestesmy rozni i fundamentalnie odmienni Ale chodzi Ci o to, ze my sie roznimy pojedynczo czy calymi kategoriami? Bo np Zochna to troche wie, o co mi chodzi... a moze ona po prostu jest inna? 1950, jak chcesz, to moge Cie przyjac do mojego zespolu dobra przyjdę z flaszką, Ale zbabielismy tutaj Kiedys do mnie sie przychodzilo ze skrzynka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.02.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 a moze ona po prostu jest inna? Ja mysle , ze jakas dziwna jest jednak. Prawdopodobnie cos ukrywa. Swieci slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dzis robie oponki z tej strony co podalas. Czy mam na co szczegolnie uwage zwrocic? p.s. jak kogos interesuje jak walczy sie o klamki do drzwi, to jest w moich komentarzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dobre te oponki. Tylko jak na moj gust - innym razem dam troche mniej cukru. p.s. Co tu tak cicho? Czy tylko ja dzis walczylam o klamki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.02.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dzis robie oponki z tej strony co podalas. Czy mam na co szczegolnie uwage zwrocic? p.s. jak kogos interesuje jak walczy sie o klamki do drzwi, to jest w moich komentarzach... hmmm, ja to mogłabym zlikwidować sobie oponkę Zeby dostać do rrmi przesyłkę, to trzeba cos mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Popołudniowo witam i pragnę się pochwalić, że zdałam testy z prawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Jazdy? To gratulki i szerokiej drogi!!! No i wiadomo.., oczy dookola glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Jazdy? To gratulki i szerokiej drogi!!! No i wiadomo.., oczy dookola glowy. Jazdy, jazdy Praktyczny w marcu - trzeciego Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.02.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Brazuniu Gratuluje .Mam nadzieje , ze nim sie ladnie ubiore i flaszke zdobede impreza sie rozkreci. Zeljko Ja tez dam mniej cukru dzisiaj , bo pewnie znowu bede robila Czesc Majka U nas sa karty wstepu A my po spacerku http://img185.imageshack.us/img185/4126/0001yd7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Śliczny. Co innego można powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.02.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Śliczny. Co innego można powiedzieć? ...ze zle mu z oczu patrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.02.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 ...ze zle mu z oczu patrzy...On na Ciebie patrzy Mowil mi Chyba mam godzine w aparacie nie przestawiona , ale nie szkodzi http://img151.imageshack.us/img151/4733/0002do4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nieeee, te wiuwające uszy... Ekstra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.02.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Czesc Majka U nas sa karty wstepu - mam pływacką - prawo jazdy - visa - biblioteczną - instruktorską - od dentysty a jak tamta wygląda, bo może gdzieś w mojej przepaścistej torbie sie znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.02.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 ...ze zle mu z oczu patrzy...On na Ciebie patrzy Mowil mi Niedobrze... biegnie, zeby mi urwac... Niedobrze... slyszsysz glosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.02.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Niedobrze... biegnie, zeby mi urwac... Niedobrze... slyszsysz glosy On nie urywa , on odgryza. Nie widze jednak problemu , chyba juz nie beda Ci potrzebne . Masz dom Syna i drzewa , wiec co? Tak dla samej przyjemnosci to nie mozna zyc. Glosy slysze od dawna. Zawsze mowia mi , ze mam byc dobra kobieta. Chyba za cicho mowia. Majka Ta karta taka jest w kropki . Tak wogole to co Cie tak malo widac ostatnio odzwyczajasz sie ? Dpsiu Wlasnie i ja lubie te uszy Fruwajace Mroz sie znowu bierze . Kulka Gdzie Ty ? Amber Moze juz mozna popscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.02.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Majka Ta karta taka jest w kropki . Tak wogole to co Cie tak malo widac ostatnio odzwyczajasz sie ? zapierdalam wszyscy chcą natychmiast a najlepiej na wczoraj. Oczywiście lato. w kropki to ja mam majtki, no i gebę jak maluję sufit ławkowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Pablito rosnie w oczach. A jaki przystojnaik z niego sie robi. Dobrze, ze ma takie uszy a nie sciete. Z takimi lagodniej piszczek wyglada. Moze mniej bede sie go bala jak w koncu przyjade razem z sojkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts