19501719500414 04.02.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Niedobrze... biegnie, zeby mi urwac... Niedobrze... slyszsysz glosy On nie urywa , on odgryza. Nie widze jednak problemu , chyba juz nie beda Ci potrzebne . Masz dom Syna i drzewa , wiec co? Tak dla samej przyjemnosci to nie mozna zyc. Ty to chyba jesteś sadystką mmmad idziemy stąd, chcą nas pozbawić męskości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.02.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Niedobrze... biegnie, zeby mi urwac... Niedobrze... slyszsysz glosy On nie urywa , on odgryza. Nie widze jednak problemu , chyba juz nie beda Ci potrzebne . Masz dom Syna i drzewa , wiec co? Tak dla samej przyjemnosci to nie mozna zyc. Ty to chyba jesteś sadystką mmmad idziemy stąd, chcą nas pozbawić męskości A gdzie Ty pojdziesz , no wez sie zastanow gdzie ? Beze mnie? I do tego z mmmadziem jeszcze Majka To wychodzi na to , ze sie nadajesz Zeljko Nie mow nawet , ze sie go boisz .To sama slodycz jest Spi sobie tutaj kolo mnie teraz , wybiegal sie i zmeczony malutki moj chlopczyk. http://img513.imageshack.us/img513/8413/0005hy9.jpg http://img88.imageshack.us/img88/8458/0006jl1.jpg Tutaj to widac jeszcze , ze taki z niego szczeniaczek , taka skorka jeszcze pomarszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 rrmi, to że słodki jest to już wiesz to że pozuje jak rasowy model to też już mówiłam no w ogóle cud miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.02.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Kasia I to jest to na co czekalam. Odpowiedz prawidlowa. Dostajesz plusa Co tam w swiecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.02.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Zochna, jestem z Ciebie doprawdy dumna. prosze. mam nadzieje, ze wszyscy czytali Amber - ja nie odkrylam w detalach tej korelacji, gdyz albowiem u nasz w Koleczkowie nie ma gazu Ale to ciekawe . Tez bym troche lubila mieszkac w miescie. ale w starym. i zeby byl to Krakow. No, ewentualnie Sopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.02.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 a moze ona po prostu jest inna? Ja mysle , ze jakas dziwna jest jednak. Prawdopodobnie cos ukrywa. oponki chyba Pieknie Pablisio na twarozku wyrosl I w ogole nie ma oponek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.02.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Co tam w swiecie ? w swiecie to nie wiem - ale na "Butelki zwrotne" idzcie . Koniecznie. Bardzo warto, fajny film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Niedobrze... biegnie, zeby mi urwac... Niedobrze... slyszsysz glosy On nie urywa , on odgryza. Nie widze jednak problemu , chyba juz nie beda Ci potrzebne . Masz dom Syna i drzewa , wiec co? Tak dla samej przyjemnosci to nie mozna zyc. Po pierwsze primo: drzewa juz tu byly, po drugie primo, dom jakby na kredyt, po trzecie primo, nie mysl, ze to sama przyjemnosc... 1950, nie lam sie, po skrzynce to wszystko mi jedno , nawet Czarnego Esesmana moglbym w ryjek pocalowac (byleby mu royalem nie bylo czuc) zapierdalam wszyscy chcą natychmiast a najlepiej na wczoraj. Oczywiście lato. w kropki to ja mam majtki, no i gebę jak maluję sufit ławkowcem Git-woman. Poza tym, to chcialbym zobaczyc, jak malujesz... Bo nie wiem, co to ten lawkowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Kawał psiaka się robi... Mamuniu, one za szybko rosną jak na mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 04.02.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Jestem w szoku Pablo to już kawał bydlaczka Jakiś taki poważny na tych fotach, zamyślony. Fakt, że dobki uszaste wyglądają łagodniej, no i głowa ma inny wyraz. Fajny jest . Poczytałam o oponkach, ja mam dwie do pilnej redukcji , poza tym talia osy a brzuch bąka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Niby szczeniak jeszcze, ale jaką klatę ma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Poczytałam o oponkach, ja mam dwie do pilnej redukcji , poza tym talia osy a brzuch bąka .Ja mam tez , z tym , ze opony Fajna ta jego klata juz jest Brazuniu Za szybko , mi juz teskno do tego malucha sprzed miesiaca Dpsiu Jak nie brac dopiero 16 lutego skonczy 4 miesiace. Ciesze sie , ze tak ladnie nam rosnie mmmadziu albo lepiej nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 chyba dobrze, ze nie powiedziala, bo by watek cenzura zjadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 1950, nie lam sie, po skrzynce to wszystko mi jedno , nawet Czarnego Esesmana moglbym w ryjek pocalowac (byleby mu royalem nie bylo czuc) przecież napisała, że mu z pyska śmierdzi jak daje buzi z języczkiem ten esesman może myje zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.02.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Bo nie wiem, co to ten lawkowiec... lawkowiec to jest taki facet co u nas przesiaduje pod sklepem. rano chce zeby mu na mleko dac . widocznie sie zdrowo odzywia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Zochna - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.02.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Myslalam , ze lawkowiec to co inne , dobrze jak to ktos tak oswieci czlowieka mmmadziu i 1950 Myslicie , ze jesli ja cierpie w milczeniu i nie zwracam oficjalnie uwagi na Wasze zaczepki to , ze wszystko jest ok ???? O nie!! Zapisuje sobie wszystko i pozniej pomysle U nas ponad 10 stopni , slonko swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Cześć popołudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.02.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Cześć popołudniu ...i chwała poległym. (znow ogladalem Waltera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witajcie ! Dzis rano jak weszlam na forum to bylo tak napisane - Masz 53332 wiadomosc ! Wchodze .., a tam nic nowego! Kto tu mnie w konia robi? Kto to jeszcze nie jest takie interesujace, choc przyznam sie, ze chcialabym wiedziec.., ale dlaczego - to jest pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts