rrmi 05.02.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Cześć popołudniu Hejka , pewnie kaca masz mmmadziu Ty sie jakos tego wlasnie , ale nie mam pewnosci , w zwiazku z tym , ze takie sa moje obserwacje moze zajmij sie w koncu tym czym powinienes i wtedy wszystkie one znikna Zeljko To pewnie jakis cichy wielbiciel tyle napisal i pokasowal na koniec , zanim zobaczylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witajcie ! Dzis rano jak weszlam na forum to bylo tak napisane - Masz 53332 wiadomosc ! Wchodze .., a tam nic nowego! Kto tu mnie w konia robi? Kto to jeszcze nie jest takie interesujace, choc przyznam sie, ze chcialabym wiedziec.., ale dlaczego - to jest pytanie. Chyba Obcy się włamali :) Ale jak chcesz to napiszę do Ciebie 53332 wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.02.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nefer Ty nam tu tytul wewatka zmien Moze na Pablito i reszta albo podobnie , bo my tu juz wcale nie budowlanie Jak zyjesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nefer Ty nam tu tytul wewatka zmien Moze na Pablito i reszta albo podobnie , bo my tu juz wcale nie budowlanie Jak zyjesz ? Kochana - ja właśnie zaczęłam budowę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.02.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 To trzeba to opic chyba . Gratuluje i ciesze sie ,ze ruszasz w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Kaca nie mam, o zgrozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.02.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Za nas jeszcze nie opijajcie Poki co nie ma za co Ale to nas nie martwi ... nawet zaczelo nas cieszyc ... I nie zwariowalismy, ale ze tak powiem rynki nam sprzyjaja rrmisiu, musze to powiedziec. Masz przepieknego psiura Pewnie na zywca jest jeszcze fajniejszy, ale poki co dane jest mi na zdjeciach podziwiac Na szczescie widac, ze to jeszcze dzieciak i nich jak najdluzej takim szczeniorem pozostanie Nefer, milo Cie widziec Trzymam kciukasy za budowe i cale to budowlane zamieszanie I wiesz ... nie nerwuj sie Slonko ... Wszyscy przez to przechodzimy Kochani, pamietacie ze wkrotce Walentynki, co? No! Dobrze sie przygotowac, zaplanowac i w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No dobra, przyznac sie, kto mnie az tyle lubi, ze napisal/la do mnie tyle wiadomosci? Nefer jak to Ty, to nie uwierze. p.s. Mam klamki! Juz nawet zapomnialam jakie wybralam. Maz pytal, czy to te, a ja.., nie wiem, chyba tak.., ale tamte byly ladniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Powinnas calowac te klamki , tak dlugo oczekiwane Amber Wiem , wiem , ze piekny calymi dniami sie na niego patrze i kocham szczyla coraz bardziej Szczeniore wciaz jest , ale duzy juz , naprawde duzy. Fajnie mlaska w czasie jedzenia i ma podbrodek ja serialowy moj ulubiony Alf Taaaaaki pomarszczony jeszcze Ciesze sie bardzo z Twojego gazu , juz widze porzucony smutny kominek. Do pierwszego rachunku za gaz Na szczescie nie jest zimno , ale od jutra ma byc Tak mysle , ze nie doczekam tej wiosny , chyba nie ma kogos kto bardziej ode mnie czeka na wiosne i cieplo Brazuniu Ja zawsze powtarzam , ze jak sie pije w dobrym towarzystwie to kaca nie ma No wlasnie cos Kulki nie widac , chyba Ja Stary w garazu przetrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Was tylko na chwilę zostawić! Tyle nagadacie, że nie ma jak przeczytać. Wew mnieście ze Starym bylim, fajne termosy kupilim. Tera smal katering możem robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Small czy big to taki biznes ma sens. A myslisz o tym czy tak gadasz ? Dzien doberek w pochmurny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Przywitam się ładnie, chociaż za oknem u mnie ... bleeee ... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzien dobry! Ledwo pisze taka zmeczona jestem. Nie wiem czemu to moje dziecko budzi sie ostatnio w nocy. Druga, trzecia, czwarta w nocy wstaje i juz nie spi. I nie ma na niego sil. Ja nie moge............... ,,,,,,,,,,,,,,,, ..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Small czy big to taki biznes ma sens. A myslisz o tym czy tak gadasz ? Dzien doberek w pochmurny dzien Ja tak względem swoich gości - zamiast np. na śniadanie stawiać każdemu wszystko na stół zrobię bufet, postawię termosy z kawą i wodą na herbatę i niech sobie radzą. Na catering to ja musiałabym ho, ho i jeszcze trochę. Ale termosy 10 l fajne są. Z kranikiem! Zeljko - może warto byłoby Stefkowi wieczorem herbatkę z melisy zaparzyć, albo coś takiego. Pospałby może trochę dłużej i dał Mamie odpocząć. Wkleiłaś już u siebie fotki słynnych klamek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Z kranikami , wow znaczy jak amerykanskie , duze i z kranikiem Zeljko Moze Ty za malo ze Stefkiem spacerujesz i dlatego On slabo sypia , zobaczysz , ze na wsi sie to zmieni. Bedzie Ci wygodniej wychodzic na podworko. Kota dzisiaj widzial Pablis , tego czarnego co kiedys sie u nas zywil. Kot szedl droga, a Pablo na laczce .Uciekal na taras ile sil w nogach Pablo uciekal , nie kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.02.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Fajnie masz rrmi z tym kotem i psem... A ja to problem mam, jak juz jako tako stosunki kocio-psie ulozyly sie, sasiadka przyszla z wiadomoscia, ze w sasiedniej dzielnicy w sklepie zauwazyla ogloszenie, ze szukaja naszego psa. Pojechalam szybko, nr telefonu spisalam i zadzwonilam, zeby sprawe wybadac (nie mowiac, ze pies jest u mnie). Telefon odebral starszy pan, powiedzial, ze psa mu jakis "zly i niezrownowazony psychicznie czlowiek" samochodem wywiozl. Zapytalam, jak to mozliwe i dlaczego? Uslyszlam, ze on (ten czlowiek) tego psa nie lubil. Zaproponowalam, ze przyjade do pana i porozmawiamy, ale Pan nie chce, woli, zebym przetrzymala psa u siebie (jesli go zobacze ) to on podjedzie sam. Nie wiem, co o tym myslec. Sprawa wyglada dziwnie. Pies do nas trafil wymarzniety, pogryziony przez inne psy, ze zwichnieta lapka...Jesli go oddam, to co bedzie, jesli ktos go znowu wywiezie i tym razem pies gorzej trafi? Czlowiek mowi, ze ma jeszcze trzy inne psy, ale "ten byl naladniejszy i takie fajne komendy wykonywal"...Moze cos poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 AnSi Po pierwsze ciesze sie , ze stosunki sie unormowaly Po pierwsze drugie nie wiem co powiedziec. Nie mam pojecia dlaczego nie chcial , zebys do niego pojechala , po co chce przyjechac do Ciebie. Moze to on sam jest jakims dziwakiem Kurna nie wiem o co moze chlopu chodzic Moze niech Twoj S jeszcze zadzwoni i powie , ze znalazl takiego psa i chce zwrot kosztow leczenia , zobaczysz co chlop powie Pewnie sie juz przywyczailiscie , ze z Wami jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 AnSi - nie oddałabym, za cholerę. Po pierwsze, jeśli nie upilnował psa i dopuścił do tego, że ktoś ( ) go wywiózł, po drugie - szuka psa - BO TAKIE FAJNE KOMENDY WYKONYWAŁ???!!! #$#%&^*&%$#@#%^&Y !!!!!!!!! Ani kawałka pazurka bym nie oddała. A najbardziej dlatego, że ze względu na psychikę psa. Trafił do Was niewychowany, zestresowany, niezrównoważony, czasem nawet agresywny. Świadczy to o tym, że nie był dobrze traktowany i prowadzony. Teraz jest mu lepiej, uspokoił się, ma znakomite traktowanie i ciepły dom - po ciężkich przejściach, co było po nim widać. I co? I ma znowu to wszystko stracić? NIE ODDAWAJ I NAWET NIE ROZWAŻAJ TAKIEJ MOŻLIWOŚCI - ZE WZGLĘDU NA DOBRO PSA. Jakie są poza tym dowody, że to ten? Takie jest moje zdanie. Rrrmisia, no mówię Ci, całkiem hamerykański. Teraz będę gospodynia, że ho ho! Pablinio uciekał przed kotem? A to szczeniorek jeden! A taka klata piękna i sylwetka rasowa. W sam raz, żeby się z kotem zaprzyjaźnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.02.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 NIE ODDAWAJ I NAWET NIE ROZWAŻAJ TAKIEJ MOŻLIWOŚCI - ZE WZGLĘDU NA DOBRO PSA. Abstrachujac od pozostalej czesci wypowiedzi: a moze wazniejsze jest jednak dobro anSi i/lub poprzedniego wlasciciela? Unikalbym takich kategorycznych sformulowan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Fakt, bywam zapalczywa. Ale czytając wypowiedź AnSi odebrałam ją, że jest dobrze i że szkoda byłoby jej rozstawać się z nowym przyjacielem. Stąd taka a nie inna wypowiedź. A decyzja i tak należy do AnSi. Na pewno podejmie najlepszą możliwą decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts