Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Cześć popołudniu :D

Hejka , pewnie kaca masz :D

mmmadziu

Ty sie jakos tego wlasnie , ale nie mam pewnosci , w zwiazku z tym , ze takie sa moje obserwacje moze zajmij sie w koncu tym czym powinienes i wtedy wszystkie one znikna 8)

Zeljko

To pewnie jakis cichy wielbiciel tyle napisal i pokasowal na koniec , zanim zobaczylas :D

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie !

Dzis rano jak weszlam na forum to bylo tak napisane - Masz 53332 wiadomosc !

Wchodze .., a tam nic nowego!

Kto tu mnie w konia robi?

Kto to jeszcze nie jest takie interesujace, choc przyznam sie, ze chcialabym wiedziec.., ale dlaczego - to jest pytanie. :lol:

Chyba Obcy się włamali :):)

Ale jak chcesz to napiszę do Ciebie 53332 wiadomości :)

Za nas jeszcze nie opijajcie 8) Poki co nie ma za co ;)

Ale to nas nie martwi ... nawet zaczelo nas cieszyc ... I nie zwariowalismy, ale ze tak powiem rynki nam sprzyjaja :-)

rrmisiu, musze to powiedziec. Masz przepieknego psiura :-) Pewnie na zywca jest jeszcze fajniejszy, ale poki co dane jest mi na zdjeciach podziwiac :-) Na szczescie widac, ze to jeszcze dzieciak i nich jak najdluzej takim szczeniorem pozostanie :-)

Nefer, milo Cie widziec :-) Trzymam kciukasy za budowe i cale to budowlane zamieszanie :-) I wiesz ... nie nerwuj sie Slonko ... :-) Wszyscy przez to przechodzimy ;)

Kochani, pamietacie ze wkrotce Walentynki, co? 8) No! Dobrze sie przygotowac, zaplanowac i w ogole :D :D :D

No dobra, przyznac sie, kto mnie az tyle lubi, ze napisal/la do mnie tyle wiadomosci? :lol:

Nefer jak to Ty, to nie uwierze. :lol:

p.s. Mam klamki! :D Juz nawet zapomnialam jakie wybralam. :lol:

Maz pytal, czy to te, a ja.., nie wiem, chyba tak.., ale tamte byly ladniejsze... :lol:

Powinnas calowac te klamki , tak dlugo oczekiwane :p

Amber

Wiem , wiem , ze piekny calymi dniami sie na niego patrze i kocham szczyla coraz bardziej :D

Szczeniore wciaz jest , ale duzy juz , naprawde duzy.

Fajnie mlaska w czasie jedzenia i ma podbrodek ja serialowy moj ulubiony Alf :p :p :p

Taaaaaki pomarszczony jeszcze :D

Ciesze sie bardzo z Twojego gazu , juz widze porzucony smutny kominek. :roll:

Do pierwszego rachunku za gaz :lol:

Na szczescie nie jest zimno , ale od jutra ma byc :-?

Tak mysle , ze nie doczekam tej wiosny , chyba nie ma kogos kto bardziej ode mnie czeka na wiosne i cieplo :wink:

Brazuniu

Ja zawsze powtarzam , ze jak sie pije w dobrym towarzystwie to kaca nie ma :D

No wlasnie cos Kulki nie widac , chyba Ja Stary w garazu przetrzymuje.

Dzien dobry!

Ledwo pisze taka zmeczona jestem. :(

Nie wiem czemu to moje dziecko budzi sie ostatnio w nocy. Druga, trzecia, czwarta w nocy wstaje i juz nie spi. I nie ma na niego sil.

Ja nie moge............... ,,,,,,,,,,,,,,,, ..................... :roll:

Small czy big to taki biznes ma sens.

A myslisz o tym czy tak gadasz ? :D

Dzien doberek w pochmurny dzien

Ja tak względem swoich gości - zamiast np. na śniadanie stawiać każdemu wszystko na stół zrobię bufet, postawię termosy z kawą i wodą na herbatę i niech sobie radzą. Na catering to ja musiałabym ho, ho i jeszcze trochę. :D

Ale termosy 10 l fajne są. Z kranikiem! :lol:

Zeljko - może warto byłoby Stefkowi wieczorem herbatkę z melisy zaparzyć, albo coś takiego. Pospałby może trochę dłużej i dał Mamie odpocząć. :roll:

Wkleiłaś już u siebie fotki słynnych klamek? :D

Z kranikami , wow znaczy jak amerykanskie , duze i z kranikiem :D

Zeljko

Moze Ty za malo ze Stefkiem spacerujesz i dlatego On slabo sypia , zobaczysz , ze na wsi sie to zmieni.

Bedzie Ci wygodniej wychodzic na podworko.

Kota dzisiaj widzial Pablis , tego czarnego co kiedys sie u nas zywil.

Kot szedl droga, a Pablo na laczce .Uciekal na taras ile sil w nogach :D

Pablo uciekal , nie kot :D

Fajnie masz rrmi z tym kotem i psem... A ja to problem mam, jak juz jako tako stosunki kocio-psie ulozyly sie, sasiadka przyszla z wiadomoscia, ze w sasiedniej dzielnicy w sklepie zauwazyla ogloszenie, ze szukaja naszego psa. Pojechalam szybko, nr telefonu spisalam i zadzwonilam, zeby sprawe wybadac (nie mowiac, ze pies jest u mnie). Telefon odebral starszy pan, powiedzial, ze psa mu jakis "zly i niezrownowazony psychicznie czlowiek" samochodem wywiozl. Zapytalam, jak to mozliwe i dlaczego? Uslyszlam, ze on (ten czlowiek) tego psa nie lubil. Zaproponowalam, ze przyjade do pana i porozmawiamy, ale Pan nie chce, woli, zebym przetrzymala psa u siebie (jesli go zobacze :) ) to on podjedzie sam. Nie wiem, co o tym myslec. Sprawa wyglada dziwnie. Pies do nas trafil wymarzniety, pogryziony przez inne psy, ze zwichnieta lapka...Jesli go oddam, to co bedzie, jesli ktos go znowu wywiezie i tym razem pies gorzej trafi? Czlowiek mowi, ze ma jeszcze trzy inne psy, ale "ten byl naladniejszy i takie fajne komendy wykonywal"...Moze cos poradzicie?

AnSi

Po pierwsze ciesze sie , ze stosunki sie unormowaly :D

Po pierwsze drugie nie wiem co powiedziec.

Nie mam pojecia dlaczego nie chcial , zebys do niego pojechala , po co chce przyjechac do Ciebie.

Moze to on sam jest jakims dziwakiem :roll:

Kurna nie wiem o co moze chlopu chodzic :-?

Moze niech Twoj S jeszcze zadzwoni i powie , ze znalazl takiego psa i chce zwrot kosztow leczenia , zobaczysz co chlop powie :roll:

Pewnie sie juz przywyczailiscie , ze z Wami jest

AnSi - nie oddałabym, za cholerę. :evil:

Po pierwsze, jeśli nie upilnował psa i dopuścił do tego, że ktoś ( :o :o :o ) go wywiózł, po drugie - szuka psa - BO TAKIE FAJNE KOMENDY WYKONYWAŁ???!!! #$#%&^*&%$#@#%^&Y !!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Ani kawałka pazurka bym nie oddała.

A najbardziej dlatego, że ze względu na psychikę psa. Trafił do Was niewychowany, zestresowany, niezrównoważony, czasem nawet agresywny. Świadczy to o tym, że nie był dobrze traktowany i prowadzony. :evil:

Teraz jest mu lepiej, uspokoił się, ma znakomite traktowanie i ciepły dom - po ciężkich przejściach, co było po nim widać. I co? I ma znowu to wszystko stracić? :evil: :evil: :evil:

NIE ODDAWAJ I NAWET NIE ROZWAŻAJ TAKIEJ MOŻLIWOŚCI - ZE WZGLĘDU NA DOBRO PSA. :evil:

Jakie są poza tym dowody, że to ten? :roll:

Takie jest moje zdanie. :D

Rrrmisia, no mówię Ci, całkiem hamerykański. :D

Teraz będę gospodynia, że ho ho! :D

Pablinio uciekał przed kotem? :lol:

A to szczeniorek jeden! :lol:

A taka klata piękna i sylwetka rasowa. :roll:

W sam raz, żeby się z kotem zaprzyjaźnić. :p

Fakt, bywam zapalczywa. Ale czytając wypowiedź AnSi odebrałam ją, że jest dobrze i że szkoda byłoby jej rozstawać się z nowym przyjacielem. Stąd taka a nie inna wypowiedź. :roll:

A decyzja i tak należy do AnSi. Na pewno podejmie najlepszą możliwą decyzję. :D