rrmi 07.02.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Zalozymy wasnie kolko pomocy Orangowcom i nauke slow budowanych. Regulki u nas to sa takie deseczki do laczenia desek szalunkowych . Do wiencow regulki daje sie bardzo gesto , zeby wieniec nie puscil. Wiem , bo widzialam jak to Maz robil. I podawalam te regulki. A Wiesz co to jest katowka? Bo my to nazywalismy do tej pory z angielska grajnerka , jak wszyscy nasi w Ameryce i tak sie przyzwyczailam , ze nie wiedzialam co to katowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 07.02.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A Wiesz co to jest katowka? Szlifierka kątowa? Taka do płytek? Z regulkami nawet byłam blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 he he Katowka to sie nawet stal przecina , tylko trzeba miec rozne tarcze. Mozna tez ciac inne rozne fajne rzeczy Jestes widze bardzo obyta w tych sprawach Z naczy w tych a nie w tych co sobie pomyslals ,co to ja niby mialam zasugerowac ,ale nie zasugerowalam , chociaz nie powiem przemknelo mi przez mysl , ale nie dopuscialam do siebie takich wlasnie mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 07.02.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 nie powiem przemknelo mi przez mysl , ale nie dopuscialam do siebie takich wlasnie mysli. Jeśli Tobie przemknęło przez głowę to o czym ja pomyślałam a z czym nie mam nic wspólnego to płacze ze śmiechu . Powiedz co pomyślałaś plis , plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jasne, że nie mieszkam w ciemnopomarańczowym. Rrmi, nie żebym ten tego, ale jak by nie patrzył, to jak tak piszesz to mnie przychodzi do głowy to, co to miałaś zasugerować ale nie zasugerowałaś i co przemknęło, ale nie dopuściłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie no , Kochane , ja taka to nie jestem . Mam porzadne mysli i nie wybiegam w nich w rozne takie w ogole. Zreszta prosta kobieta jestem zwykle mwie tak o sobie . I zwyczajne sprawy mam w glowie. Nasmazylam oponek i zjadlam polowe przy smazeniu. Dobrze , ze Synek ma klienta to moglam poczestowac i mniej zostalo dla mnie. Wiadomo , nie zasnelabym gdyby cos zostalo na talerzu Blin dzisiaj nie chcial biegac , deszcz padal , szczeka jak ktos przychodzi. Dzisiaj soltysowa zaszla powiadomic o zebtaniu i nie dacie wiary , bez pukania weszla Dobrze , ze Pabli malutki jeszcze , bo moglaby na zawal zejsc. Zupelnie jak Rysiu z Klanu. Prawie zszedl. To wszystko przez ta jedna co ja wozil . Tak sie przejal. Bo ja Klan obgladam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzisiaj soltysowa zaszla powiadomic o zebtaniu i nie dacie wiary , bez pukania weszla Dobrze , ze Pabli malutki jeszcze , bo moglaby na zawal zejsc. Zupelnie jak Rysiu z Klanu. Prawie zszedl. To wszystko przez ta jedna co ja wozil . Tak sie przejal. Bo ja Klan obgladam. Heheheh, sołtysowa swojska baba widzę A Rysio z Klauna to jest maczo nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzisiaj soltysowa zaszla powiadomic o zebtaniu i nie dacie wiary , bez pukania weszla Dobrze , ze Pabli malutki jeszcze , bo moglaby na zawal zejsc. Zupelnie jak Rysiu z Klanu. Prawie zszedl. To wszystko przez ta jedna co ja wozil . Tak sie przejal. Bo ja Klan obgladam. Heheheh, sołtysowa swojska baba widzę A Rysio z Klauna to jest maczo nie ma to tamto ja z tego maczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wy jestescie naprawde niepowazne . Jak mozna smiac sie z Rysia z Klanu Kurna no , ludzie litosci nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 07.02.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie no , Kochane , ja taka to nie jestem . Mam porzadne mysli i nie wybiegam w nich w rozne takie w ogole. Zreszta prosta kobieta jestem zwykle mwie tak o sobie . I zwyczajne sprawy mam w glowie. Nasmazylam oponek i zjadlam polowe przy smazeniu. Dobrze , ze Synek ma klienta to moglam poczestowac i mniej zostalo dla mnie. Wiadomo , nie zasnelabym gdyby cos zostalo na talerzu Powiedzcie ,że żartujecie bo to już nie jest śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wy jestescie naprawde niepowazne . Jak mozna smiac sie z Rysia z Klanu Kurna no , ludzie litosci nie maja rrmi, no ja się nie śmieję nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 rrmi, no ja się nie śmieję nic a nic no dobra , nie musisz sie spowiadac juz z tego Mokka Ale o co sie rozchodz ? Ze niby co ??? Moze powiesz , ze Klanu nie ogladasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.02.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Hej Do narzekan na Orange sie przylaczam. Zdecydowana kiepscizna ... moze nie u kazdego, ale w wiekszosci miejsc w ktorych probowalam jest bardzo przecietnie. Natomiast zadowolana jestem z Ery. Nawet na mojej wsi "biega" na HSDPA. Tylko ten limit 4GB to jakies nieporozumienie. W sumie z Orange mamy 8GB, czyli dosc ubogo ... niestety rrmi, jakby mi ktos bez pukania wszedl do domu, to chyba bylby to ostatni raz. A co to Soltysowa, Twoja Rodzina czy jak ... mokka, widze zes biegla w budowlance Jeszcze troche tu posiedzisz, a kierbud nie bedzie potrzebny! Sama se pokierujesz majstrami Po zaawansowaniu okolicznych budow mam wrazenie, ze zimy nie bylo! W listopadzie robili lawy, a dzisiaj skonczyli klasc dachowke Co wiecej, przed moim domem ktos porzucil koparke ... podobno biora sie za kolejny dom, aby do konca kwietnia zrobic stan surowy zamkniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Amber Na szczescie mamy psa, ktory juz glos meski posiada, zaczal z lozka szczekac , ale donosnie , wiec pobieglam do drzwi i sie wycofala , ze zlosci juz dalej nie prosilam tylko we dzrzwiach rozmawialam Tak mysle , ze jak sie Mokka wyrobi to do Ciebie na Krak uderzy do nadzoru A i Ty sie podciagnij To kiedy ten gaz opijamy ? Ludzie faktycznie budowali u nas w sasiedztwie rowniez , w sumie kilka dni przerwy tylko bylo No ale przyjemnie to na dworzu nie jest. U mokki to sie pewnie mowi na polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 to Rysiu zszedl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Tylko ten limit 4GB to jakies nieporozumienie. W sumie z Orange mamy 8GB, czyli dosc ubogo ... niestety Ubogo????!!!! Kochana, to co ja mam powiedzieć z moim 500 MB??????? Sołtysowa widać nie wiadomo skąd pochodzi. Bo u nas we wsi tak bez pukania żaden by się nie zapuścił. Żadna też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 To kiedy ten gaz opijamy ? Pewnie wtedy kiedy Pabla wcielenie do Rodzinki A co do gazu, to tak sie nie rozpedzaj To dopiero poniedzialek lub wtorek bedzie TYM wielkim dniem Poki co moge powiedziec, ze jestesmy na gazie bez gazu Nie mniej zawsze tez mozna nowa droge opijac Troche jeszcze w powijakach, troche niezdarnie sie przez dzialki przeciska, ale wielosc spychaczy i wielkich ciezarowek z ziemia, piaskiem i czyms tam jeszcze kaze mi wierzyc, ze wkrotce polacza nas asfaltowka No i kanaliza bedzie ... ale sie rozmarzylam Zochna, Widze, ze los Rysia Ci nie obcy ... Ja jego losow nie zdradze, bo nie znam ... ale chetnie wyslucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.02.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kochana, to co ja mam powiedzieć z moim 500 MB??????? Kochana, to moze sie przeniesiesz do Ery ... he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 07.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 U mokki to sie pewnie mowi na polu Niestety u nas mówi się na dworze Na Krak wpadnę mimo że wszystkie terminy mam zajęta Smoka Wawelskiego też mam w grafiku . Chętnie posłucham krakowskiego na polu jak i krakowskiej jedyńki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 u nas mówi się na dworze Pewnie u Was we dworze nie nosza psy rajstop damskich. U nas na wsi nosza,. I dresy do prania tez. No chyba wymiekne. My mamy TPSe i nam dobrze z nia nawet jest. Zosiu Uratowali Rysia . Zobaczcie do czego to wozenie dziwki moze czlowieka doprowadzic ? Prawie na tamten swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts