rrmi 06.12.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Caly czas sie staram A w razie czego gdzie mozna bedzie reklamowac pogode? Poprosze o jakies 3 tygodnie Aggi moj renifer nie jest transwestyta, czego tak sie przyczepilas ale dobra wyrzuce go biedaka Mozesz sie czuc mianowana na cerbera Zeljko stoleczek mozna zbic ze zuzytych desek szalunkowych buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.12.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Idola mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.12.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Idola mam jestes pewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.12.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Idola mam jestes pewna? absolutnie, absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 przepraszam , ale cóż to jest deska startowa ? gdyz ja znam rozne deski (np Tereska plaska jak deska) ale startowej zadnej ja mam chyba blache - ktora i tak zakryje rynna . no chyba zeby nie Aggi - czy to jest zarazliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 rrmi - czy ja moge Aggi o cos zapytac ? I do tego na powaznie znaczy troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Zosiu ja sie tez nie znam na deskach , ale chodzi mi wlasnie o ta deske do rynny I jak Ci z ta blacha ? Bo ja chyba mialam takie marzenie o malowaniu desek i chce malowana To jak sadzisz? Pytaj ,a co bedziesz pytala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.12.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Zochna, Ty mnie pytaj na nic się nie ogladaj Czy mozna się zarazić? A czym? Tym idolem? A Ty z rrmi-owym mężem sie byłas zapoznałas już? Bo jak tak, a jeszcze poczytasz jak pieknie wieniec zbroi, to wystraczy uwolnić swoje wewnetrzne "ach" rrmi - ja bym Ci może i powiedziała co myślę o tej desce startowej, ale sprawa jest mi obca ni cholery nie kumam o co biega, nawet jak mi powiesz, że pod rynnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 do blachy mam stosunek poki co obojetny, gdyz mi tlumaczono ze i tak zniknie pod rynna. no to wzielam i uwierzylam. zasadniczo tez bym byla za deska - bo deska to deska -wiadomo, ale ta blacha niby tam powinna byc , z powodow w ktore nawet nie chce wnikac ale masz racje - jakos tak sie swieci Aggi to chcialam zapytac o samopoczucie oraz czy Aggi robila impregnacje ppoz na swoim dachu i jaki ma do tego stosunek przepraszam ze tutaj pytam - ale na oddziale jakos mi niezrecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 oj Aggi Ty to lubisz ciezki sprzet Zosiu tutaj tez jest niezly oddzial. btw nie wiedzialam , ze jestes taka latwowierna To ja juz nic nie mowie , bo jest jeszcze inna blacha , o ktorej sie teraz dowiaduje , jakas tez jeszcze do rynny , zeby nie przeciekalo czy nie podwiewalo Zawsze myslalam , ze tylko spodnice dziewczynom podwiewa. Albo cale dziewczyny . Jak bylam jeszcze mloda i zgrabna (czytaj chuda) to mnie raz na moj blok wiatr powial . O ironio losu prosto na rynne ps .Zosiu to dachowka swieci nie blacha , a moze ja juz sie pogubilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 samopoczucie nader znakomite Dziękuję ! Co zaś do p-poz, to ja mam owaszem nabożny stosunek do "mojego" strażaka. Strażak jest firmowy, rozwinięty umysłowo i fizycznie, profesjonalny i dokładny. Spedziliśmy godziny analizując problem palności dachu z wióra osikowego... Strażak zapoznał mnie i siebie z problematyką preparatów chemicznych ... konkluzja jest żałosna. Wszystkie preparaty przeciwpożarowe są oparte na bazie soli, co oznacza, że zastosowanie ich do powłok zewnętrznych mija się z celem, bo deszczyk wypłucze wszystko raz dwa.... Żadne inne rozwiązanie tez nie trzyma się kupy. Stanęło na tym, że trzeba się dobrze ubezpieczyc, a na poddaszu zainstalowac czujniki przeciwdymowe, bo natryski w razie pożaru i tak nie uratują sytuacji. Jakby te czujniki zaczęły nie daj boże wyc, to trzeba szybko łapac dokumenty i spi..dalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 co tam jakis pozar , jak sie dobrze pali to z kazdego domu trzeba wiac , ale jak ladnie macie za to Jednej Pani to sie bardziej taka laciata ta podoba , czytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 rrmi teraz to juz nabralam podejrzen, ze mowimy o dwoch roznych blachach chcialam nawet moja wkleic tu - tak zebys miala argument naprzeciw - ale cos mi nie idzie ale bede jeszcze probowac mnie to nawet w mlodosci wczesnej na nic nie powialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 a to ja tez spytam niesmialo..... kiedy fotki beda...bo ja to wzrokowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 znaczy sie - 10 dioptri.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 wklej Zosiu bardzo prosze Zastanawiam sie czy wiem o czym mowie , ale chyba Stary ma nad tym panowanie to piekne byly czasy powiewania chyba lzy uronie Ty Zielona to se podjedz i zobacz , pozamiatasz przy okazji Pasuje? Piwo postawie w karczmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 wklej Zosiu bardzo prosze Zastanawiam sie czy wiem o czym mowie , ale chyba Stary ma nad tym panowanie to piekne byly czasy powiewania chyba lzy uronie Ty Zielona to se podjedz i zobacz , pozamiatasz przy okazji Pasuje? Piwo postawie w karczmie to bede musiala jakiegos "ogonka " zaangazowac jako szofera bo ja ostatnio niesamochodowa a tym bj to piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 popatrzcie to, ale do konca , z wymiany doswiadczen zaiwanilam http://rotfl.pl/lubelski_full_link-55f2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Aggi , no to moj strazak musi z Twoim szkoly konczyl - bo na tej samej konkuzji stanelo. Jeszcze instalacje odgromowa porzadna zalecil zalozyc . Musze te czujniki przeciwdymowe zapamietac. Mysle tez , ze warto na poddaszu zintensyfikowac picie - coby tak profilaktycznie nawilzac atmosfere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 a - zapomnialam jeszcze dodac , ze tak jakos czuje wewnetrznie, ze wyjatkowo pieknie wieniec Wam zbroil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts