DPS 07.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kochana, to co ja mam powiedzieć z moim 500 MB??????? Kochana, to moze sie przeniesiesz do Ery ... he? Kochana, zrobiłabym to natychmiast i z radosnym piskiem. Ale u nas tylko Orange ma jakikolwiek zasięg. No mówię Ci, co ja tu mam z tym netem... Rajstopy i dresy? Rozumiem, że rajstopy noszą Panie, a dresy Panowie. Masz może jakąś fotkę? Może bym swojej Abrze co uszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 07.02.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Zobaczcie do czego to wozenie dziwki moze czlowieka doprowadzic ? Prawie na tamten swiat Rrmi, ale Ty poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Kochana, to co ja mam powiedzieć z moim 500 MB??????? Kochana, to moze sie przeniesiesz do Ery ... he? Kochana, zrobiłabym to natychmiast i z radosnym piskiem. Ale u nas tylko Orange ma jakikolwiek zasięg. No mówię Ci, co ja tu mam z tym netem... Rajstopy i dresy? Rozumiem, że rajstopy noszą Panie, a dresy Panowie. Masz może jakąś fotkę? Może bym swojej Abrze co uszyła. oj kochane dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Zobaczcie do czego to wozenie dziwki moze czlowieka doprowadzic ? Prawie na tamten swiat Rrmi, ale Ty poważnie? No cos Ty Przypadkiem widzialam , bo Pabli sie akurat uspal Amber Jest temat dla Ciebie na forum , o krotkim rekawku i 21 st Tylko z Synkiem i klientem to byla prawda , bo ma juz gabinet i zaczal zarabiac , teraz duzo chetnych przed maturami Dpsiu Z tym ,ze on w gebie nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Zobaczcie do czego to wozenie dziwki moze czlowieka doprowadzic ? Prawie na tamten swiat Rrmi, ale Ty poważnie? no ba ma racje dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Zosiu Uratowali Rysia . Zobaczcie do czego to wozenie dziwki moze czlowieka doprowadzic ? Prawie na tamten swiat to kamien z serca . Rysiu to moj ulubiony bohater romantyczny. dawno go nie widzialam Slusznie Pablisio kombinuje z tymi rajstopami. Najgorzej to pecherz przeziebic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 no ba ma racje dziewczyna Musialam sie przyznac , bo mokka gotowa pomyslec Zosiu No mowie , ze w gebie nosi te rajstopy. A wilka to chyba zlapal , szczy jak strazacka pompa. Dzisiaj tylko raz nie zdazylismy na dwor. Moj malutki pecherzyk Zosiu Rysiu to pikus , sa lepsze atrakcje .Ja to nie wiedzialam , ze ten Klan to taki dobry film. No wiec Jacek bedzie zdadzal ta swoja zonke . Juz sobie grunt szykuje. I dyrektorem zostal w banku , w Piasecznie , moze pojade i zobacze do tego banku Tak na powaznie to aktorzy czesto mowia o tym , ze sa na ulicy nazywani przez ludzi jak ich bohaterowie i odbierani jak oni Nie mowie o Klanie , ale ogolnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Zosiu Rysiu to pikus , sa lepsze atrakcje .Ja to nie wiedzialam , ze ten Klan to taki dobry film. No wiec Jacek bedzie zdadzal ta swoja zonke . Juz sobie grunt szykuje. I dyrektorem zostal w banku , w Piasecznie , moze pojade i zobacze do tego banku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Co Miko chcesz ze mna isc do Jacka ? Mozna sie wyrychtowac i isc w wiekszym gronie Ja zas nie wiem , ktory to ten Maklaszynski czy jakis podobnie brzmiacy , ponoc sie mmmadziowa w nim podkochuje. Gdybym nie pojawila sie jutro to bedzie oznaczalo , ze peklam aaa Dzisiaj chcialam przymierzyc Blinkowi obroze , ta w ktorej przyjechal Nawet by sie nie zeszly konce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 07.02.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Musialam sie przyznac , bo mokka gotowa pomyslec Ja cały czas o nieszczęsnym Ryśku myślę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja cały czas o nieszczęsnym Ryśku myślę . Nie martw sie , zle z nim nie jest. Grazynka ma wrocic i sie nim zajmie. Poki co dziecmi zajmie sie Czesia . Chyba popuszcze Sluchajcie , ja nie pilam nic i nie palilam trawy , po prostu obejrzalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Ja cały czas o nieszczęsnym Ryśku myślę . Nie martw sie , zle z nim nie jest. Grazynka ma wrocic i sie nim zajmie. Poki co dziecmi zajmie sie Czesia . Chyba popuszcze Sluchajcie , ja nie pilam nic i nie palilam trawy , po prostu obejrzalam kurna, a ja popuściłam a co do Jacka to , żebyś wiedziała idę z tobą ...jeszcze byś mi go odbiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Cisza w domu , dzieci śpią ... a ja siedzę i śmieję się jak głupia na głos .. Oj poprawiłaś mi dzisiaj humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 07.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Rrmi jesteś niesamowita . Idę już bo umarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Rany Julek, a ja Klanu nie oglądam już dobre 2 albo i 3 lata Ależ straciłam!!!! No nie daruję sobie - Rysio zawał miał, a mnie przy biedaku nie było A do Jacka z Wami nie pójdę, bo ten koleś od początku mi się nie widział ... znaczy się dalej taki cwaniak jest, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie ma co.Niech ktos jutro obejrzy ,bedzie mozna powymieniac sie spostrzezeniami .Mam wiejskie zebraine w sprawie drogi jutro , ale mam nadzieje zdazyc.W sprawie tej drogi co to jej niby nie chcemy u nas we wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Nie obejrzę, bo do stajni jadę!! Jak to w końcu z tą drogą - niby jej nie chcecie, czy jej nie chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Niby jej nie chcemy. Postawiono sprawe tak , ze droga bedzie jesli oddamy nie wiadomi ile ziemi , zeby mogla byc odpowiednio szeroka. Z tym , ze nie wiadomo ile kto ma oddac. Wszystko przez to ze gmina nie pomyslala jak dzialkidzielili i teraz szuka sie jelenia. Chyba nie mysleli , ze ktos w ciemno podpisze , ze moze oddac ile oni tam beda chcieli. Temu pisze niby. Poza tym wiadomo juz , ze napieraja z ta droga , bo mialby tedy byc objazd dla ruchu w czasie budowy obwodnicy . No to jesli tak to ja juz wcale tej drogi nie chce . A tak w ogole to w glebi wsi jest firma , do ktorej jezdza 2 samochody ciezarowe i ten wlasciciel bardzo naciska na ta droga , zeby im sie lepiej jezdzilo. Chyba jednak lepiej byc aspolecznym. Tu po plytach osobowymi sie ludzie wyprzedzaja . Nieliczni , ale jednak , to strach sie bac co bedzie sie dzialo jak poloza asfalt . Prawda jest taka , ze nam tu na ulicy naszej nie jest zle , a jako , ze do soltysowej droga prowadzi odsniezaja ja . Najlepsze sa slepe uliczki, a najbardziej by mi pasowal srodek lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 rrmi, a gdzie te bajki opowiadaja Chetnie poczytam, moze jakos mnie ogrzeje, albo przynajmniej na rozsadniejsza droge grzewcza sprowadzi W sprawie Jacka, to on od poczatku jakis "sliski" byl Widzialam poczatkowe odcinki i cos nie bardzo mi przypadl ... A ten Rysio, no ja nie wiem ... troche taki brazylijski "macho" Z seriali to ja jednak na Malaszynskiego stawiam Chociaz Zebrowski w jakims codzienniaku tez bylby dobry BTW a slyszaly taka calkiem stara plyte Zebrowskiego ... hmmm zawsze mozna sobie zanucic Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu, kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu, gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. Takie rzeczy spiewa a moze recytuje I jeszcze fajniejsze, o! Depsia, no to masz sytuacje patowa ... no wspolczuwam, ale pewnie inszych rozrywek masz dosc, wiec specjalnie nie bolejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 rrmi, a gdzie te bajki opowiadaja Chetnie poczytam, moze jakos mnie ogrzeje, albo przynajmniej na rozsadniejsza droge grzewcza sprowadzi Na Twoim miejscu na rekuperacje bym stawiala Mowisz , ze Ci Jacek sliski? No moze i tak , bo ta jego baba na boki chodzi , a moze on jest tego? Ale nie bo by nie wyrywal tej laski z ameryki . Chyba , ze moze tak byc , ze jest bi , no to raz dziwczynka raz chlopaczek . Sama nie wiem moze jutro sie cos wyjasni. Taka jestem podekscytowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts