Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

...

BTW a slyszaly taka calkiem stara plyte Zebrowskiego ... hmmm zawsze mozna sobie zanucic

Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu,

kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu,

gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie

i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie.

Takie rzeczy spiewa a moze recytuje ;) I jeszcze fajniejsze, o!...

I powialo Krakowem, a stary Kazio Tetmajer - Przerwa zreszta - macha gdzies pewnie z wysoka lapka :)

Amber - u mnie z netem to jak u Ciebie z ogrzewaniem. :roll:

Do d....y, ale dobrze, że coś w ogóle jest. :D

Rrmisiu, ja Cię proszę, Ty nie ogladaj już telewizji, zwłaszcza Klanu. :D

Ty potem od rzeczy gadasz. :lol:

I masz zły wpływ na dziewczynki z wątku. :roll:

masz zły wpływ na dziewczynki z wątku. :roll:
Mysle , ze jestes zlosliwa z zazdrosci ,bo w czasie Klanu obrzadek robisz akurat i nie masz jak oddac sie wiadomej czynnosci przed TV.

I tu wlasnie rodzi sie moja rola , moge przepowiadac :D

Popatrz jakie to jest kurna proste :D

I to wlasnie piekne jest w tym wszystkim.

Zobacz taka Miko , rozwijala sie tworczo w Google , zeby popatrzec na twarz rzeczonego Ryszarda , od dzis bedzie wiedziala , ze Ryszarda sa 2 Kwietnia :roll: , bedzie obchodzila , nie uwazasz , ze to fantastyczne jest ?

Joan dajmy na to ,dzisiaj zamaist grzebac w ogloszeniach tez sie odda po poludniu .

A nasza Amber ,nie , nie to kliniczny przypadek , siedzi z tabelka , spi z tabelka , a pozniej sie wykloca .

Mnie to zaczna palcami pokazywac chyba za to , ze sie z Nia prawie zgadzam :D 8)

We wsi of course :roll:

Skadinad wiem , ze mokka pol nocy myslala jak to jest mozliwe 8)

Brazuniu

Ty sie nie poddawaj sugestiom Dpsi ,Jej sie wydaje , ze jak ma nowe termosy to wszystko Jej wolno :roll:

Dzien Doberek Dziewczeta

:D I Chlopcy :wink:

Tak na powaznie.

Ja sie dzisiaj nie udzielam , moj na mnie wczoraj dziwnie spogladal :roll:

Ja zas nie wiem , ktory to ten Maklaszynski czy jakis podobnie brzmiacy , ponoc sie mmmadziowa w nim podkochuje. :D

A na dodatek sledzi jego kariere zawodowa. Ostatnio dowiedzialesm sie, ze ten mdły gosc dostal jakiegos wiktora czy inna telekamere...

Czy on, poza wygladem, na to zasluguje?

1950, jea, odpowiedzcie niezaleznie, bo babiniec bedzie tendencyjny...

BTW a slyszaly taka calkiem stara plyte Zebrowskiego ... hmmm zawsze mozna sobie zanucic

Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu,

kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu,

gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie

i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie.

Takie rzeczy spiewa a moze recytuje ;) I jeszcze fajniejsze, o!

Ja to jednak najbardziej lubie, jak ona mu odpowiada "Niewdzieczny..." :D

rrmi, czy ja dobrze rozumiem, ze gmina chce od Was dostac ziemie na droge? czy raczej ja odkupic po korzystnej cenie? a moze po cenie rynkowej? chcociaz i tak pewnie nie jestes zainteresowana...

Moja droga konczy sie petla do zawracania (vel rondem), wiec raczej nie puszcza tedy obwodnicy. Wiec walcze przynajmniej o utwardzenie...

mmmadziu

Dostac , ale nie na cala droge , tylko troche ziemi , ale nie wiadomo ile , bo nie ma projektu.

Pani Burmistrz mowi , ze bedzie dobrze :D

Z tym , ze ja kazdemu nie wierze :roll:

I nie ma tu byc obwodnica , tylko czasowy objazd , kiedy beda jakas lepsza droge budowac .

Tego Maklaszynskiego to ja jakos tylko tu na forum widuje bo w TV to nie bardzo.

Ten Zebrowski tylko mi jakos sie kojarzy , ale tez nie wiem ktory to :oops:

:roll:

Najbardziej lubie jednak z aktorow Pacino , Al'a i dawalam temu zawsze wyraz we watku hameryknaskim .

Przynajmniej jestem wierna swoim upodobaniom :D

No i byl prawie sasiadem 8)

W sumie te 30 mil nie big deal , tak?

A nie jak Wy , ze skaczecie z kwatka na kwiatek , znaczy z Zebrowskiego na tego Maklacha :Di Ryszarda :roll:

Mmmadziu

Nie zasikalam sie , nie boj sie :roll:

Plucie mam tez juz za soba , lubilam pluc jak wrzucalam piach do betoniarki, wtedy sie prawie piachem plulo , echhh to byly czasy :roll:

U mokki to sie pewnie mowi na polu

Niestety u nas mówi się na dworze :D Na Krak wpadnę mimo że wszystkie terminy mam zajęta Smoka Wawelskiego też mam w grafiku :D . Chętnie posłucham krakowskiego na polu jak i krakowskiej jedyńki .

A u nas 2/5 domownikow wychodzi z domu na pole. 2/5 nie mowi, gdzie idzie, a ja "ze swojego dworu" wychodze zawsze na dwor...

mmmadziu

Dostac , ale nie na cala droge , tylko troche ziemi , ale nie wiadomo ile , bo nie ma projektu.

Pani Burmistrz mowi , ze bedzie dobrze :D

Z tym , ze ja kazdemu nie wierze :roll:

Ja sie zawsze zastanawiam, komu bedzie dobrze.

Tego Maklaszynskiego to ja jakos tylko tu na forum widuje bo w TV to nie bardzo.

Ten Zebrowski tylko mi jakos sie kojarzy , ale tez nie wiem ktory to :oops:

Najbardziej lubie jednak z aktorow Pacino , Al'a i dawalam temu zawsze wyraz we watku hameryknaskim .

Przynajmniej jestem wierna swoim upodobaniom :D

No i byl prawie sasiadem 8)

W sumie te 30 mil nie big deal , tak?

A nie jak Wy , ze skaczecie z kwatka na kwiatek , znaczy z Zebrowskiego na tego Maklacha :Di Ryszarda :roll:

No, Zebrowski to taki Pacino, tylko w polskiej wersji i ze 20 lat mlodszy...

Ahoj!

Polapac sie nie mozna u Was.

Droge budowac chca (?).., to ja z doswiadczenia wiem (niestety), ze jak Oni chca to Oni zbuduja.., a protestowac mozna a nawet trzeba. :-?

Ale zanim Oni zaczna to Was i tak juz tam nie bedzie.., tak mysle.., bo to jednak troche lat trwa.... :roll:

Zeljko

Tu u nas nie chodzi o droge szybkiego ruchu , tylko te plyty co po nich jechalas na asfalt maja zamienic.

Budowac maja teraz , bo tak powiat naciska , inaczej nie bedzie objazdu dla ruchu przy budowie obwodnicy , a nie wybuduja jesli nie bedzie chodnika , a na chodnik mamy im ziemie oddac za darmo i nie wiadomo ile i do tego w ciemno zgode wyrazic co do ilosci oddawanej ziemi.

Chyba pogubili glowy gdzies po drodze , bo to im sie na pewno nie uda.

No kto podpisze sie pod niewiadomo czym , bo pani burmistrz mowi , ze bedzie dobrze.

No trzeba sie popukac.Nic , zobaczymy co na dzis wymyslono :-?

Co moge zrobic na obiad z piersi indyczej?

Stary mowi , ze tak kazalam kupic , a ja sie dam zabic , ze mialy byc kurzece te piersi ,no ale cos zrobic musze :roll:

jestes zlosliwa z zazdrosci ,bo w czasie Klanu obrzadek robisz akurat i nie masz jak oddac sie wiadomej czynnosci przed TV.

Ja złosliwa? :o Ja????? :evil:

Ja to dobra kobieta jestem i nigdy nie jestem złośliwa. :D

Jestem znana z łagodności i gołębiego serca. :roll:

I mam czas oddawać się różnym wiadomym czynnościom. 8)

Z tym, że nie przed TV. :D

Jak przepowiadasz, to przepowiedz, kiedy u mnie wiosna będzie i czy warto już zacząć porządki na grządkach i rabatkach. :roll:

Nie mogę się zdecydować w tym zimnie. :-?

Musialam sie przyznac , bo mokka gotowa pomyslec

Ja cały czas o nieszczęsnym Ryśku myślę :oops: .

hmmm, może jego żonie nie spodobało się w Egipcie, co im sprzedałam i zawału dostał :roll: Muszę lepiej popracować nad ofertą :wink:

rrmi z piersi indyczej zrób pieczeń, przynajmniej nie trzeba nad nią stać 8)

hmmm, może jego żonie nie spodobało się w Egipcie, co im sprzedałam i zawału dostał :roll: Muszę lepiej popracować nad ofertą :wink:

Qrcze, jak by Ci sie tam przewinal aktor Malaszynski, to ja poprosze jego dwa zdjecia z autografem.

Albo nie, jedno zdjecie i jedno voodoo, zebym sie nie musial za bardzo meczyc...

Qrcze, jak by Ci sie tam przewinal aktor Malaszynski, to ja poprosze jego dwa zdjecia z autografem.

Albo nie, jedno zdjecie i jedno voodoo, zebym sie nie musial za bardzo meczyc...

Jest szansa, że Małaszyńskiego rozpoznam - nie ma sprawy :lol:

Ale zdarzyło mi sie paru tzw. vip'ów nie rozpoznać. troche byli urażeni, jak poprosiłam ich o nazwisko :wink:

Aha, tera rozumiem... :roll:

No tak to nie idzie.., aby oddawac za darmo i to nie wiadomo ile... :o

No chyba na sile Wam tego nie wyrwa? :evil: Niee.

Ale chodzic kolo tego trzeba.., bo to nie wiadomo co oni wimodza...

p.s. Czy ten House dostal to cos, bo nic sie nie chwalil...