rrmi 08.02.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Zeljko Nie chcial , zeby wyslac , a transport planowany sie nie udal. Ma byc w Polsce niebawem wiec odbierze. A co u takie puchy ? Czy juz nikt mnie nie lubi ? No to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ja Cię bardzo lubię. Zawsze jestem. Nawet jak myślisz, że mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 co u takie puchy ? Czy juz nikt mnie nie lubi ? No to zdrowie ja piłam Twoje zdrowie na imprezie będziesz zdrowa, że hoooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Przyszłam powiedzieć, że cały czas Cię lubię Nie pozbędziesz się mnie tak szybko, na to nie licz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.02.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Rysio też cię kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Rysio też cię kocha Rysio ma Grazynke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.02.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Rysio też cię kocha Rysio ma Grazynke. ojoj, nie bądźmy takie drobiazgowe naszej rrmi nie da się nie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A co u takie puchy ? Czy juz nikt mnie nie lubi ? Eeee tam, jakie "nie lubi" Jesli juz to mnie, no za ta arogancje rzecz jasna Chociaz, Ty nie lepsza ... albo jadem plujesz, albo piaskiem ... juz sama nie wiem, co lepsiejsze rrmi, jak piersi? No te indycze, rzecz jasna Zablyslas talentem i smakiem? Rodzina i Pablo pewnie zachwyceni Depsia, to zastanawianie to czasu marnacja Wskakuj na grzadki i do roboty. Dzisiaj widzialam na Kabatach zmasowany atak "zieleni miejskiej" ... Mowie Ci, pieknie im robota w krzaczorach szla ... znaczy sie wiosna tuz, tuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Kurde, kiedy te 6 stopni to zimno jak dla mnie... Chyba poczekam na jakiś bardziej słoneczny dzionek. Gospodyni to już nas całkiem zaniedbała. Poszła gdzieś jadem pluć chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 A juz chcialam czary rzucac Piersiami nie zablysneam rzecz jasna indyczymi , a nie moimi. Dobrze , ze moj Stary nie narzeka , byle Mu podac zje wszystko Zostalismy sami w domu , Synek wyjechal w gory . Dobrze , ze Pablinio wciaz sam sie nigdzie nie rusza, ale plakal w samochodzie , kiedy wracalismy do domu. Obiecalam mu , ze jak urosnie to tez pojedzie na zimowisko z rowiesnikami w gory.Nie wiem tylko jakie narty mu kupie Co do prac ogrodowych to czas teren uprzatnac ,bo u nas poki co jak w gorach .Rownac trzeba i trawy zasiac , zeby sie tak do domu nie nosilo . Ogrodzenie wstrzymane , nie wiadomo co z ta droga , wiec i kostki nie polozymy. O zebranie prosze nie pytac , wolalabym jednak Klan ogladac niz sluchac co ludzie ze stolkow powiadaja , bo to zbyt zenujace. Zmno jest jak jasna cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 09.02.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Rysio ma Grazynke. Grazynka ma Asa . A As .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.02.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 a As ma...Ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 AnSiNo i co tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 a As ma...Ale... Choć nie chciał wcale... Ziiiiimno. Jak tu do ogrodu w takie zimno iść? Nie ma głupich, poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 dzis oponki robilam z tego przepisu http://www.stylistka.pl/chwila-dla-ciebie/gotowanie/ostatkowy-deser moim zdaniem lepsze.., no i wiecej jest ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.02.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 dzis oponki robilam z tego przepisu http://www.stylistka.pl/chwila-dla-ciebie/gotowanie/ostatkowy-deser moim zdaniem lepsze.., no i wiecej jest ich A my dzisiaj walczylismy z oponkami Dwie godziny tenisa dalo niezle popalic naszym oponkom Jutro kolejny mecz ... karramba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 dzis oponki robilam z tego przepisu http://www.stylistka.pl/chwila-dla-ciebie/gotowanie/ostatkowy-deser moim zdaniem lepsze.., no i wiecej jest ich A my dzisiaj walczylismy z oponkami Dwie godziny tenisa dalo niezle popalic naszym oponkom Jutro kolejny mecz ... karramba Bój to jest nasz ostatni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Wiecie co ? Zimno kurna jest. My zadowoleni , bo nasz Pablisio ma kolege , a my sasiadke mila. Przepis fajny na oponki , mam nadzieje , ze nie bede chciala jutro wyprobowac , bo pekne. Kulke to chyba jakos zamroczylo , albo odcielo , no chyba , ze z Zosia poszly na balety No to zdrowie przy weeekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Wszyscy gdzieś balują chyba. Dzień dobry! Ferie mi się skończyły, kurna. Do roboty od jutra trza iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Dzien dobry!!! Depsia a Ty w szkole pracujesz? U nas ferie dopiero sie zaczynaja. A ja z moim synem jezdze na rehabilitacje co drugi dzien. Ledwo znalazlam.., bo nikt nie chcial sie nim zajac. Wszyscy tylko mowia, ze na skolioze to oni maja ale grupowe - dzieci wykonuja polecenia rehabilitanta... A moj to przeciez polecen nie bedzie wykonyal. Mowilam, za ja mam chory kregoslup i nie mam sil z nim gimnastykowac.., a tu facet powiedzial, ze go wezme... Ale jak sie okazalo.., jak ma czas to przychodzi i robi z synem, a jak ma innych pacjentow to przychodzi, zadaje zadania a ja robie sama... Ostatnio to mnie plecy po tym napier... Wiec prosze trzymac dla nas kciuki aby synkowi sie poprawilo a mi sie nie pogorszylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts