Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

A co u takie puchy ?

Czy juz nikt mnie nie lubi ?

Eeee tam, jakie "nie lubi" 8) Jesli juz to mnie, no za ta arogancje rzecz jasna :lol: :lol: :lol:

Chociaz, Ty nie lepsza ... albo jadem plujesz, albo piaskiem ... juz sama nie wiem, co lepsiejsze 8) :lol:

rrmi, jak piersi? No te indycze, rzecz jasna 8) Zablyslas talentem i smakiem? Rodzina i Pablo pewnie zachwyceni :-)

Depsia, to zastanawianie to czasu marnacja ;) Wskakuj na grzadki i do roboty. Dzisiaj widzialam na Kabatach zmasowany atak "zieleni miejskiej" ... Mowie Ci, pieknie im robota w krzaczorach szla ... znaczy sie wiosna tuz, tuz 8)

Kurde, kiedy te 6 stopni to zimno jak dla mnie... :roll:

Chyba poczekam na jakiś bardziej słoneczny dzionek. 8)

Gospodyni to już nas całkiem zaniedbała. Poszła gdzieś jadem pluć chyba. :roll:

A juz chcialam czary rzucac :D

Piersiami nie zablysneam rzecz jasna indyczymi , a nie moimi. :-?

Dobrze , ze moj Stary nie narzeka , byle Mu podac zje wszystko :roll:

Zostalismy sami w domu , Synek wyjechal w gory .

Dobrze , ze Pablinio wciaz sam sie nigdzie nie rusza, ale plakal w samochodzie , kiedy wracalismy do domu.

Obiecalam mu , ze jak urosnie to tez pojedzie na zimowisko z rowiesnikami w gory.Nie wiem tylko jakie narty mu kupie :D

Co do prac ogrodowych to czas teren uprzatnac ,bo u nas poki co jak w gorach .Rownac trzeba i trawy zasiac , zeby sie tak do domu nie nosilo .

Ogrodzenie wstrzymane , nie wiadomo co z ta droga , wiec i kostki nie polozymy.

O zebranie prosze nie pytac , wolalabym jednak Klan ogladac niz sluchac co ludzie ze stolkow powiadaja , bo to zbyt zenujace.

Zmno jest jak jasna cholera.

dzis oponki robilam z tego przepisu

http://www.stylistka.pl/chwila-dla-ciebie/gotowanie/ostatkowy-deser

moim zdaniem lepsze.., no i wiecej jest ich :D

A my dzisiaj walczylismy z oponkami ;) Dwie godziny tenisa dalo niezle popalic naszym oponkom :lol: Jutro kolejny mecz ... karramba 8)

Bój to jest nasz ostatni .... :wink:

Wiecie co ?

Zimno kurna jest.

My zadowoleni , bo nasz Pablisio ma kolege , a my sasiadke mila.

Przepis fajny na oponki , mam nadzieje , ze nie bede chciala jutro wyprobowac , bo pekne.

Kulke to chyba jakos zamroczylo , albo odcielo :roll: , no chyba , ze z Zosia poszly na balety :D

No to zdrowie przy weeekendzie :D

Dzien dobry!!!

Depsia a Ty w szkole pracujesz? :p

U nas ferie dopiero sie zaczynaja. A ja z moim synem jezdze na rehabilitacje co drugi dzien. Ledwo znalazlam.., bo nikt nie chcial sie nim zajac. Wszyscy tylko mowia, ze na skolioze to oni maja ale grupowe - dzieci wykonuja polecenia rehabilitanta...

A moj to przeciez polecen nie bedzie wykonyal. :-? Mowilam, za ja mam chory kregoslup i nie mam sil z nim gimnastykowac.., a tu facet powiedzial, ze go wezme... :p

Ale jak sie okazalo.., jak ma czas to przychodzi i robi z synem, a jak ma innych pacjentow to przychodzi, zadaje zadania a ja robie sama... :-? :evil:

Ostatnio to mnie plecy po tym napier... :(

Wiec prosze trzymac dla nas kciuki aby synkowi sie poprawilo a mi sie nie pogorszylo... :roll: