DPS 10.02.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Zeljko, tak, ale w prywatnej językowej, jako lektorka. O tym, że dzieciom z cięższymi chorobami jest też dużo ciężej w życiu, to wiadomo. Najlepiej być typowym, nawet w swoich chorobach. Będę trzymała kciuki za Was, żeby Stefkowi lepiej, a Tobie nie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Aha, dlatego pisalas, ze syna nauczylas sama. Nie wiem jak Wam ale mi sie nic nie chce. A glowa dalej boli... Ktory to juz dzien ... 7 ... Nie wiem czy antybiotyk nie odstane..., to chyba zatoki.... sama juz nie wiem... Ale jakby uszy tez zaczynaja mnie bolec... Ale nazekam.., co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ojoj, Zeljko, to ja Ci wytrzymałości i zdrówka życzę!!! Rrmisiu, czy dla Ciebie nic już znaczy, to że Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.02.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Rrmisiu, czy dla Ciebie nic już znaczy, to że Cię lubię Ty to sie chyba nudzisz moja droga Glupoty Ci w glowie. Pewnie juz spakowana i gotowa do drogi jestes Ponoc w gorach snieg. Wczoraj chyba wieksza czesc Warszawy wyjechala w gory. Baw sie dobrze Brazuniu Zeljko Czy Ty bylas juz u lekarza i co powiedzial ? No troche dlugo boli , a moze to dlatego , ze cisnienie niskie jest .Ja to chodze senna calymi dniami. Zeby nie Pabli to bym spala chyba calymi dniami. Dpsiu Taka wypoczeta wrocisz do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Nie bylam u lekarza. Ta moja sie nie nadaje. Musze zmienic przychodnie. Moja doktor mowi tak.., a to wszyscy tak maja.., albo.., ja tez tak mam... W zeszlym roku nie moglam z niej wycisnac nawet morfologie. Bo jak przyszlam, ze zle sie czuje to dala mi magnez i potas - tak na oko. I juz. Tak to ja sama tez moge sie leczyc. A spiacy czlowiek jest, masz racje.., ale nie dlugo wiosna to nam sie polepszy, Ja pije sok z surowych burakow. Nie ma to jak natura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nobodyspecial 10.02.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Nie bylam u lekarza. Ta moja sie nie nadaje. Musze zmienic przychodnie. Moja doktor mowi tak.., a to wszyscy tak maja.., albo.., ja tez tak mam... W zeszlym roku nie moglam z niej wycisnac nawet morfologie. Bo jak przyszlam, ze zle sie czuje to dala mi magnez i potas - tak na oko. I juz. Tak to ja sama tez moge sie leczyc. A spiacy czlowiek jest, masz racje.., ale nie dlugo wiosna to nam sie polepszy, Ja pije sok z surowych burakow. Nie ma to jak natura. Najlepiej uzupelniać brak potasu bananami. ps. sok z buraka, to tylko w szampanówce.he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 O, a gdzie awatarek?! Banany to ja szamkam (prawie) jak malpa. Mi po prostu slonca brak. Z/W czym to wypic? Aha i co dac na cienie pod oczami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Zejka- Ty idź może lepiej do lekarza...bo ponad tydzien bólu to już niedobrze... mówią żeby przy bólach głowy i śińcach pić dużo dużo wody (toksyny), min. 1,5 l małymi porcjami, spać przy otwartym oknie, dużo ruszac sie na świeżym powietrzu... i...nie siedzieć długo przy komputerze (z uwagi na oczy i złe krążenie limfy i krwi) łatwo powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Rrmisiu, ja już trzeci rok odgrażam się, że w ogóle zostawię robotę, że wystarczy samo gospodarstwo, i jakoś dotąd jestem w tej pracy. Chyba wypalam się jako nauczyciel. Zeljko, idź Ty wreszcie do jakiegoś doktora, dobrze? Martwię się o Ciebie. Aha - ładny awatarek masz. Sama haftowałaś? Przede mną dłuuuuugi tydzień, mnóstwo pracy. Aż się boję, jak z tym zdążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nobodyspecial. 11.02.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 O, a gdzie awatarek?! Banany to ja szamkam (prawie) jak malpa. Mi po prostu slonca brak. Z/W czym to wypic? Aha i co dac na cienie pod oczami? ..juz prawie wiosna i słoneczne dni. ps. a na reszte to podobizna z zagubionego avatarka. Dokladam nawet troche "karku" z frontu. http://img527.imageshack.us/img527/7536/ksiazkipu5.jpg a-ha, dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 nobodyspecial.pieknie ta ksiazke do krawatu dobrales - albo odwrotnie. p.s. To byl by ladny awatarek. Koszula mi sie podoba. depsia i joan na razie nie ide do lekarza. Nie mam temperatury. A to garant przeziebienie - bo w nocy mam napady kaszlu. Zadrapie w gardle jak cholera, zawsze w tym samym miejscu i musze kaszlec... spie z tabletka do gardla strepsils. Jakby bylo gorzej to sie wybiore.., tylko jak sobie pomysle ile to zalatwiania aby sie do lekarza dostac to mi sie odechciewa.... A pic (tylko nie w tym sensie co zaraz ktos pomysli ) musze wiecej to prawda, bo ja dziennie z pol litra wypijam a czasami nawet nie tyle.... p.s. awatarek wyszywalam sama idzie do sypialni.., reszte pokaze w moich komentarzach chwalipita! a-ha, dzien dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Się przywitam - dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 rrmiJeszcze nie zdazylam pochwalic Twojej lazienki. Bardzo ladna. U nas zima . Mam juz dosyc tych mrozow i sniegu.Licze dni , zeby juz zrobilo sie troche cieplej, ale jak na razie sie nie zapowiada. Jeszcze do tego wszystkiego psy mi zaczely chorowac. Pablo rosnie jak na drozdzach. Bardzo ladny z niego psiaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.02.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Wczoraj chyba wieksza czesc Warszawy wyjechala w gory. yhmmm, dojechali do Krakowa i utknęli w korku. Jak wracałam z nart po południu, to auta i autokary jechały przez wiochy zamiast zakopianką Zeljka - nie ma u was takich przychodni, ktore przyjmują po 18stej na fundusz? Tam sa mniejsze kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jak tylko sobie pomysle, ze musze isc do lekarza to juz mi lepiej. Aby tylko nie isc. rrmi czy Ty masz w planie dzis zyc czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Rrmisia, powiedz mi chociaż do widzenia! Nie bądź taka!!!! Bawcie się dobrze, pozdrówcie ode mnie Kuleczkę i Ambercię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.02.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Rrmisiu, ja już trzeci rok odgrażam się, że w ogóle zostawię robotę, że wystarczy samo gospodarstwo, i jakoś dotąd jestem w tej pracy. Chyba wypalam się jako nauczyciel. Depsiu, to najwyzszy czas zmienic robote Dzien w ktorym zlozylam wypowiedzenie byl jednym z najszczesliwszych dni w moim zyciu Pamietam byl wtedy sierpien, upal, slonko, gorac a ja ... ja wolna jak ptak Zeljka, cos czuje ze do lekarza podchodzisz jak do jeza ... Czyli tak jak ja Ku rozpaczy calej mojej rodziny, lecze sie sama i pewnie gdybym z rowna latwoscia jak polykam pigulki, mogla rowniez wykonywac na sobie drobne zabiegi chirurgiczne i ambulatoryjne to pewnie bym to robila Gdy bardzo w nocy dusi i drapie to jak nic najlepiej dziala Thiocodin. Generalnie nie leczy , ale cudownie eleiminuje kaszel, tak ze nawet dlugie przemowienia mozna wyglaszac bez "zgrzytu" Wiem ... sprawdzilam rrmi, jak sie masz Gospodyni? Pakujesz narty, czy myslisz o kominku? Daj znac co tam u Ciebie ... wiem, wiem ... zamiast łiskacza nerwosol, ale sama wiesz ... dobrze bedzie mmmad, no calkiem bym zapomniala Jako ze przepasc nas dzieli w gustach .. no sam wiesz jakich, absolutnie nie polecam Stardust. Nam sie podobal, wiec mozesz sobie darowac. Natomiast Niania w NY to jakas totalna beznadzieja I pomyslec, ze za tandetnie sprzedanymi moralkami stoi kobieta zarowno w roli rezysera jak i scenografa Moze Tobie sie spodoba? Hmmm ... braza, hej, hej Co tam w stajni slychowac? Cieplej co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jestem , jestem, baw sie dobrze Brazuniu. Bonnie U Was jak kiedys w Polsce pewnie zimy sa Jeszcze troche , u nas w suie cieplo a ja spralizowana. Majka Trzeba bylo pomachac naszemu mlodemu , jakis obiad wyniesc do autokaru , a Ty co? Zeljko Albo do lekarza albo nie gadac mi tu , bo sie w koncu za Ciebie wezme Pablinio ma super kolege i tak krecimy sie z sasiadka i socjalizujemy A Klan ktos ogladal .? Jak tam Rysiu ? Hejka Amberowo , zyja widze , to dobrze , Majuta prosze ucalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Chyba wypalam się jako nauczyciel. Nie jesteś sama W sumie to przykre jest, że studia pójdą na marne, ale moje nerwy, dzieci, mąż, dom i w ogóle życie jest od tego wszystkiego ważniejsze A tak w ogóle to cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Zeljko, widzisz? Jak Oddziałowa mówi, to słuchać trzeba. Mnie to się ta koszula podoba. Elegancka jest. Kasia - to nie pójdzie na marne. Przecież Twoja znajomość języka powinna nadal Cię utrzymywać. Amber, czy my się wreszcie czegoś dowiemy o działeczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts