Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Zeljko, tak, ale w prywatnej językowej, jako lektorka. :D

O tym, że dzieciom z cięższymi chorobami jest też dużo ciężej w życiu, to wiadomo. Najlepiej być typowym, nawet w swoich chorobach. :-?

Będę trzymała kciuki za Was, żeby Stefkowi lepiej, a Tobie nie gorzej. :D

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Aha, dlatego pisalas, ze syna nauczylas sama. :D

Nie wiem jak Wam ale mi sie nic nie chce. A glowa dalej boli... Ktory to juz dzien ... 7 ...

Nie wiem czy antybiotyk nie odstane..., to chyba zatoki.... sama juz nie wiem... :roll: Ale jakby uszy tez zaczynaja mnie bolec... :-?

Ale nazekam.., co... 8)

Rrmisiu, czy dla Ciebie nic już znaczy, to że Cię lubię :(

Ty to sie chyba nudzisz moja droga :D

Glupoty Ci w glowie.

Pewnie juz spakowana i gotowa do drogi jestes :D

Ponoc w gorach snieg.

Wczoraj chyba wieksza czesc Warszawy wyjechala w gory. :D

Baw sie dobrze Brazuniu :p

Zeljko

Czy Ty bylas juz u lekarza i co powiedzial ?

No troche dlugo boli , a moze to dlatego , ze cisnienie niskie jest .Ja to chodze senna calymi dniami.

Zeby nie Pabli to bym spala chyba calymi dniami.

Dpsiu

Taka wypoczeta wrocisz do pracy :p

Nie bylam u lekarza. Ta moja sie nie nadaje. Musze zmienic przychodnie.

Moja doktor mowi tak.., a to wszyscy tak maja.., albo.., ja tez tak mam... :roll: W zeszlym roku nie moglam z niej wycisnac nawet morfologie.

Bo jak przyszlam, ze zle sie czuje to dala mi magnez i potas - tak na oko. I juz. :-?

Tak to ja sama tez moge sie leczyc. :D

A spiacy czlowiek jest, masz racje.., ale nie dlugo wiosna to nam sie polepszy,

Ja pije sok z surowych burakow. :D Nie ma to jak natura. :wink:

Nie bylam u lekarza. Ta moja sie nie nadaje. Musze zmienic przychodnie.

Moja doktor mowi tak.., a to wszyscy tak maja.., albo.., ja tez tak mam... :roll: W zeszlym roku nie moglam z niej wycisnac nawet morfologie.

Bo jak przyszlam, ze zle sie czuje to dala mi magnez i potas - tak na oko. I juz. :-?

Tak to ja sama tez moge sie leczyc. :D

A spiacy czlowiek jest, masz racje.., ale nie dlugo wiosna to nam sie polepszy,

Ja pije sok z surowych burakow. :D Nie ma to jak natura. :wink:

Najlepiej uzupelniać brak potasu bananami.

ps. sok z buraka, to tylko w szampanówce.he

Zejka- Ty idź może lepiej do lekarza...bo ponad tydzien bólu to już niedobrze... :roll:

mówią żeby przy bólach głowy i śińcach pić dużo dużo wody (toksyny), min. 1,5 l małymi porcjami, spać przy otwartym oknie, dużo ruszac sie na świeżym powietrzu...

i...nie siedzieć długo przy komputerze (z uwagi na oczy i złe krążenie limfy i krwi):roll:

łatwo powiedzieć... :roll:

Rrmisiu, ja już trzeci rok odgrażam się, że w ogóle zostawię robotę, że wystarczy samo gospodarstwo, i jakoś dotąd jestem w tej pracy. :o :-? Chyba wypalam się jako nauczyciel. :roll:

Zeljko, idź Ty wreszcie do jakiegoś doktora, dobrze? Martwię się o Ciebie. :-?

Aha - ładny awatarek masz. :D Sama haftowałaś? :D

Przede mną dłuuuuugi tydzień, mnóstwo pracy. Aż się boję, jak z tym zdążę. :(

O, a gdzie awatarek?! :D

Banany to ja szamkam (prawie) jak malpa. 8)

Mi po prostu slonca brak. :( Z/W czym to wypic? :D

Aha i co dac na cienie pod oczami? :D :wink:

..juz prawie wiosna i słoneczne dni. :p

ps. a na reszte to podobizna :wink: z zagubionego avatarka. Dokladam nawet troche "karku" z frontu.

http://img527.imageshack.us/img527/7536/ksiazkipu5.jpg

a-ha,

dobranoc. :p

nobodyspecial.pieknie ta ksiazke do krawatu dobrales - albo odwrotnie. :wink:

p.s. To byl by ladny awatarek. Koszula mi sie podoba. :D

depsia i joan na razie nie ide do lekarza. Nie mam temperatury. A to garant przeziebienie - bo w nocy mam napady kaszlu. Zadrapie w gardle jak cholera, zawsze w tym samym miejscu i musze kaszlec... spie z tabletka do gardla strepsils. :-? Jakby bylo gorzej to sie wybiore.., tylko jak sobie pomysle ile to zalatwiania aby sie do lekarza dostac to mi sie odechciewa.... A pic (tylko nie w tym sensie co zaraz ktos pomysli :lol: ) musze wiecej to prawda, bo ja dziennie z pol litra wypijam a czasami nawet nie tyle.... :oops:

p.s. awatarek wyszywalam sama :D idzie do sypialni.., reszte pokaze w moich komentarzach 8)

chwalipita! :lol:

a-ha,

dzien dobry! :p

rrmi

Jeszcze nie zdazylam pochwalic Twojej lazienki. Bardzo ladna. U nas zima . Mam juz dosyc tych mrozow i sniegu.Licze dni , zeby juz zrobilo sie troche cieplej, ale jak na razie sie nie zapowiada. Jeszcze do tego wszystkiego psy mi zaczely chorowac. Pablo rosnie jak na drozdzach. Bardzo ladny z niego psiaczek.

Wczoraj chyba wieksza czesc Warszawy wyjechala w gory. :D

yhmmm, dojechali do Krakowa i utknęli w korku. Jak wracałam z nart po południu, to auta i autokary jechały przez wiochy :wink: zamiast zakopianką

Zeljka - nie ma u was takich przychodni, ktore przyjmują po 18stej na fundusz? Tam sa mniejsze kolejki :roll:

Rrmisiu, ja już trzeci rok odgrażam się, że w ogóle zostawię robotę, że wystarczy samo gospodarstwo, i jakoś dotąd jestem w tej pracy. :o :-? Chyba wypalam się jako nauczyciel. :roll:

Depsiu, to najwyzszy czas zmienic robote 8) :D Dzien w ktorym zlozylam wypowiedzenie byl jednym z najszczesliwszych dni w moim zyciu :-)

Pamietam byl wtedy sierpien, upal, slonko, gorac a ja ... ja wolna jak ptak :lol:

Zeljka, cos czuje ze do lekarza podchodzisz jak do jeza ... ;) Czyli tak jak ja :lol: Ku rozpaczy calej mojej rodziny, lecze sie sama i pewnie gdybym z rowna latwoscia jak polykam pigulki, mogla rowniez wykonywac na sobie drobne zabiegi chirurgiczne i ambulatoryjne to pewnie bym to robila :lol:

Gdy bardzo w nocy dusi i drapie to jak nic najlepiej dziala Thiocodin. Generalnie nie leczy ;), ale cudownie eleiminuje kaszel, tak ze nawet dlugie przemowienia mozna wyglaszac bez "zgrzytu" ;) Wiem ... sprawdzilam 8)

rrmi, jak sie masz Gospodyni? Pakujesz narty, czy myslisz o kominku? :D Daj znac co tam u Ciebie ... wiem, wiem ... zamiast łiskacza nerwosol, ale sama wiesz ... dobrze bedzie :D

mmmad, no calkiem bym zapomniala 8) Jako ze przepasc nas dzieli w gustach .. no sam wiesz jakich, absolutnie nie polecam Stardust. Nam sie podobal, wiec mozesz sobie darowac. Natomiast Niania w NY to jakas totalna beznadzieja :roll: I pomyslec, ze za tandetnie sprzedanymi moralkami stoi kobieta zarowno w roli rezysera jak i scenografa :o

Moze Tobie sie spodoba? Hmmm ... :roll:

braza, hej, hej :-) Co tam w stajni slychowac? Cieplej co?

Jestem , jestem, baw sie dobrze Brazuniu.

Bonnie

U Was jak kiedys w Polsce pewnie zimy sa :-?

Jeszcze troche , u nas w suie cieplo a ja spralizowana.

Majka

Trzeba bylo pomachac naszemu mlodemu , jakis obiad wyniesc do autokaru , a Ty co? :D

Zeljko

Albo do lekarza albo nie gadac mi tu , bo sie w koncu za Ciebie wezme :roll: :wink:

Pablinio ma super kolege i tak krecimy sie z sasiadka i socjalizujemy :D

A Klan ktos ogladal .?

Jak tam Rysiu ?

Hejka Amberowo , zyja widze , to dobrze , Majuta prosze ucalowac :D

Zeljko, widzisz? :D Jak Oddziałowa mówi, to słuchać trzeba. :D

Mnie to się ta koszula podoba. Elegancka jest. 8)

Kasia - to nie pójdzie na marne. :o

Przecież Twoja znajomość języka powinna nadal Cię utrzymywać. :roll:

Amber, czy my się wreszcie czegoś dowiemy o działeczce?