Zochna 15.02.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 mocze nogi we wrzatku i popijam grzanca. jakis idiot skonczony przywiazal psa do plotu a sam udal sie do baru dwie przecznice dalej, na konsumpcje piwa. jade na basen, widze przywiazanego psa. wracam po dwoch godzinach, widze przywiazanego, trzesacego sie psa. nie mam kurka jak zaparkowac w poblizu - i lece 100 metrow z mokra lepetyna. Psina sie trzesie - warczy na mnie jak chce ja odwiazac. w koncu mi sie udaje , ale okazuje sie ze nie ma obrozy i spada jej smycz i juz w ogole nie mam jak jej zlapac boi sie bida i jest agresywna. dzwonie po Mojego i po straz miejska - i tak sie razem trzesiemy przez nastepne pol godziny. Ekipa przyjezdza i w tym samym momencie wraca nawalony wlasciciel. Zmyl sie tak szybko , razem z psiakiem , ze nawet nie zdarzylam go w tylek kopnac. a mialam wielka ochote. Ostal mi sie jeno katar. Co za idiot no. Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.02.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 to szkoda że mu dupy nie skopałaś, mogłaś się zagrzać i przynajmniej nie byłabyś przeziębiona, ale ja tutaj jestem i czuwam, mocz nogi spokojnie, a grzańcem to się podziel, nie bądź wiśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Zosiu, że też musiałaś na takiego kretyna trafić. Naprawdę szkoda psiaka. I pewnie bardzo kocha tego swojego "pana". Psia jego mać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.02.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 i tutaj też wreszcie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Uwziela sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Uwziela sie. noo, w zwierzętach się udziela, a tu ni chu chu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Nawet moge zrozumiec, ze mozna bardziej lubic zwierzeta od ludzi. Ale tu o nas mowa. Jak mozna nami sie zmeczyc? Tego nie kumam. No jesli o mnie chodzi to dam Jej troche czasu, bo ja cierpliwa jestem z natury.., ale potem bede czula sie zaniedbana i niechciana. Co tu duzo gadac, taka jest prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Przeciez jestem ,ale co mam juz tak do konca zyca pisac glupoty Bym chciala troche jakos na madro Ide z Bliniem na szkolenie .Bede wec uczona Blis jest tak kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 No prosze, jak nas ocenila, ze my tu niby piszemy... Ale nam dowalila...Czy sie podniesiemy, czy nie? http://p.animalia.pl/img/produkty/zoomy/auto/a55494.jpg Prosze. To madra kosc na skonczony 4 miesiac dla Pablita. Wszystkiego dobrego Pablo! Abys zawsze gosci dobrze traktowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Przeciez nie Wam dowalilam tylko sobie. Pabli dziekuje i pyta kiedy sie spodziewac takiej Pani ze zgrabnymi nogami Do pogryzenia http://img169.imageshack.us/img169/8636/pabliaavt3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Zanim ja sie wybiore to zrob mu taka kuracje. Podawaj moje wyszywanki do wachania aby sie do zapachu przyzwyczail. To jak przyjade to bede juz jego znajoma. p.s. Ja juz nie pisze nic bo sie nie podnioslam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Zeljko A czy Ty upadlas , ze mialas sie podnosic czy co ? Bo nie kumam Pablinio i bez wachania Twoich wyszywanek Cie polubi , a Ty w koncu sie przekonasz , ze taki doberman to nie morderca. Przysiegam Kulka nie rob jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 No proszę, nas nie da się tak łatwo porzucić, mam nadzieję. Blinio coraz piękniejszy, a jak sierść mu błyszczy - ho, ho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Zeljko A czy Ty upadlas , ze mialas sie podnosic czy co ? Bo nie kumam Upadla kobieta. Hm, musze sie zastanowic czy Ty sie martwisz czy jak. Pewnie, ze nie upadlam, przeciez wiedzialam, ze my bez Ciebie nie wytrzymamy. A Pablito jak ze szkolenia wroci to mnie nie bedzie chcial znac. Musze tez sie doszkolic, to pogadam z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2008 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 rrmiAle fajne zdjecie. Ale lapeczki to ma niczego sobie.U mnie w domu psi szpital. Wszystkie mi sie pochorowaly. Jutro moja Kiwi ma sterylke. Mam ja zostawic juz o 7-ej rano, odebrac o 4pm.Troche sie denerwuje , zeby sie nie obudzila podczas operacji i zeby sie wybudzila po narkozie . Ma troche problemy z oddychaniem, no ale jutro jeszcze raz wypytam sie o wszystko lekarza. Ale jestem zdenerwowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.02.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 No proszę, nas nie da się tak łatwo porzucić, mam nadzieję. Blinio coraz piękniejszy, a jak sierść mu błyszczy - ho, ho... Kochana , nie zamierzam porzucac .To ne o to chodzi. Maz zaczyna pracowac , a raczej powoli sie rozkreca i nie ma budowlanie o czym pisac . Prace zaczniemy jak bedze cieplej , bo poki co Pabli zdrowo daje i nawet szkoda cos robc . Upadla kobieto spalas dzisiaj cala noc ? Bonnie Trzymam kciuki , mam nadzeje , ze bedzie ok . A na co chore sa astki ? Przeziebione czy powaznej ? U Was pewnie zimno? U nas tez , na dodatek dowalilo sniegu. I wciaz pruszy ,no ale za oknem pieknie teraz na wsi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.02.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 rrmi, moze Cie ogarnelo przesilenie forumowe? Ja mam juz chyba trzecie... ale taki schodzace... czytam tylko watki, ktore znam... A gdzie Stary zaczyna pracowac (znaczy czym sie bedzie zajmowac, bez szczegolow) i czy to jego suwerenna decyzja ? Od upadlej kobiety juz niedaleko do upadlej madonny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 18.02.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 pierwsze marzenie spełniam http://images33.fotosik.pl/134/120b9acc2ea9ce51med.jpg nie najlepszej jakości- zdjęcie oczywiście (z telefonu), bo podbródek to jakości pierwszej prawda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.02.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Upadla kobieto spalas dzisiaj cala noc ? Juz wstalam. Nie spalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 rrmiJuz zawiozlam mala na operacje. Pies w przyszlym tygodniu najprawdopodobniej bedzie mial amputowany ogon. Tak sie skonczylo radosne merdanie ogonem. danapPiekne to Twoje Marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts