Aggi 08.12.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Zochna instalacje odgromową juz posiadam... poza tym pozostaje mieć nadzieję, że nie podpalą no i nawilżac, zdecydowanie nawilżać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja w tym nawilzaniu to chetnie Wam pomoge No dobra to co z ta deska , chyba nie obije blacha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.12.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja w tym nawilzaniu to chetnie Wam pomoge no masz! Im wiecej nawilzaczy tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ze mna jak z dzieckiem , za reke i do knajpy albo na poddasze gorzej jak mi Twoj idol spuchnie od tych tekstow i jutro bedzie mnie scigal na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.12.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Mój Idol Ci nie spuchnie bo rozumny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 popatrzcie to, ale do konca , z wymiany doswiadczen zaiwanilam http://rotfl.pl/lubelski_full_link-55f2.html czy ty mi musisz z wieczora takie miniszoki fundowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.12.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 a to ja tez spytam niesmialo..... kiedy fotki beda...bo ja to wzrokowiec ja tysz wzrokowiec. Alez avatrii provocati wymyslilas! Ehhhh! Zielona Ty kolejna afere prokurujesz? Dobrze , ze ja nie taki jurny jak Łyzwinski , bo bysmy DNA musieli chyba porownywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 08.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja mam deske okapowa pomalowana mahoniowym altaxinem woskowym- pieknie sie maluje i pachnie miodem jakoś tak. Tez mam blachę- wykonana przez blacharza- grosze. Blachy nie widać bo wchodzi pod dachówkę i do rynny. Od dołu jak patrzy sie na rynnę i deske to blachy nie ma http://images3.fotosik.pl/250/83025929c91d71c4m.jpgblacha zabezpiecza przed niszczeniem deski i podbitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 czy ty mi musisz z wieczora takie miniszoki fundowac no czego galy wytrzeszcza? toz o cudne jest Aggi opamietaj sie , bo przyjedziesz beatke wlaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja mam deske okapowa pomalowana mahoniowym altaxinem woskowym- pieknie sie maluje i pachnie miodem jakoś tak. Tez mam blachę- wykonana przez blacharza- grosze. Blachy nie widać bo wchodzi pod dachówkę i do rynny. Od dołu jak patrzy sie na rynnę i deske to blachy nie ma http://images3.fotosik.pl/250/83025929c91d71c4m.jpg blacha zabezpiecza przed niszczeniem deski i podbitki Dziekuje Ci , wlasnie to chcialam uslyszec. Teraz juz rozumiem o co z tymi blachami chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 j Dobrze , ze ja nie taki jurny jak Łyzwinski , bo bysmy DNA musieli chyba porownywac. ladne kwiaty Po co ja Tobie Brat opowiadalam , ze Ona taka ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.12.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 j Dobrze , ze ja nie taki jurny jak Łyzwinski , bo bysmy DNA musieli chyba porownywac. ladne kwiaty Po co ja Tobie Brat opowiadalam , ze Ona taka ladna Ty mi nie opowiadala , ze Ona ladna, ja taki sam w sobie telepata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 No jak nie ,przeciez my pol nocy plotkowali Myslalam , ze Wiesz co gadam buziaki Prosze jutro w intencji ukladania folii i lat trzymac kciuki , a jak sie uda to kilka dachowek polozy Miszcz i zdjecie zrobie to ocenicie ten pomarancz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 a to ja tez spytam niesmialo..... kiedy fotki beda...bo ja to wzrokowiec ja tysz wzrokowiec. Alez avatrii provocati wymyslilas! Ehhhh! Zielona Ty kolejna afere prokurujesz? Dobrze , ze ja nie taki jurny jak Łyzwinski , bo bysmy DNA musieli chyba porownywac. DNA? jakie "dna"? moralne? ostatnio to ja mam chyba najglebsze dno morlane bo sie szlajam rrmi - ja nie mowie ze teledysk nie cudny bo... cudny z zawisci ja tak bo zazdroszcze tej pani tych ruchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.12.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ostatnio to ja mam chyba najglebsze dno morlane bo sie szlajam No Ty mi sie coraz bardziej podobasz dziwuszka ------------------------------------------------------------------------------------------------- Piraci zdobyli i zatopili na pełnym morzu statek pasażerski. Pasażerów przenieśli na swój okręt i ustawili kobiety przy lewej burcie, a mężczyzn przy prawej. Po godzinie wyszedł na mostek pijany kapitan korsarzy i powiedział : - Kobiety za burtę, a mężczyzn wyruchamy. - Ale mężczyzn się nie rucha - krzyknęły chórem kobiety - Rucha się rucha - krzyknęli chórem mężczyźni. To bylo tylko tak a propos foli dachowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 To bylo tylko tak a propos foli dachowej mysle ze to rozwialo wszelkie dylematy rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 rrmi ten utwor pieknie z nawilzaniem sie komponuje nie wiem co bardziej zachwyca - wokal podklad czy choreografia taki indian peruwianski to sie moze schowac razem ze swoja fletnia czy jak jej tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.12.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 To bylo tylko tak a propos foli dachowej mysle ze to rozwialo wszelkie dylematy rrmi Tez mam taka nadzieje. A i coz to jest wobec ogromu kosmosu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.12.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 rrmi ten utwor pieknie z nawilzaniem sie komponuje nie wiem co bardziej zachwyca - wokal podklad czy choreografia zauwaz ze Pani sie wygina a Pan nie ale...!!!! pod samiuski koniec Pan zaczyna "dygać" nóżką rozczuliłam sie na ten widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.12.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ... a jak sie uda to kilka dachowek polozy Miszcz i zdjecie zrobie to ocenicie ten pomarancz W kwestii blachy nie wiem, co Pani do mnie rozmawia Pomarancz chetnie zobacze, bo sama przed wyborem stoje (dostalam wycene z Creatona - pooowalajaaaaca ze wzgledu na kumbinacje cyferek w cenie ) Zochna mnie tez nigdy na nic nie powialo W czujkach przeciwdymowych to moj stary obeznany, w razie pilnej potrzeby dzwon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts