Żelka 22.02.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Wlasnie wrocilismy z Konstancina. Rane jak tam sie daleko jedzie i w takich korkach. Mamy rtg plecow i bioder, zobaczymy co bedzie dalej. Az mnie strach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Zeljko, mam nadzieję, że uda Ci się chociaż to SUO załatwić i uzyskać pomoc dla Stefka w stowarzyszeniach. Uściskaj go ode mnie. I pozdrów. Gospodyni chyba czyta mądre książki o psach. O nas już nie myśli, bo ogonów nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.02.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 przeżywa swoją starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Dzień dobry powiem !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Gospodyni chyba czyta mądre książki o psach. O nas już nie myśli, bo ogonów nie mamy. O Was mysle w przerwach czytania i na spacerkach . Poza tym Blin skutecznie mnie do pisania nie dpuszcza Dzis dostal nowa pileczke i pieknie sie bawil. Czy wszedzie tak wieje ? Pewnie u Ciebie Brazuniu nie mniej niz u mnie 1950 Czasem mysle , ze podsmiewanie sie ze mnie jest Twom ulubionym zajeciem Zeljko Kiedy wyniki ? I jak moglas byc w Kosntancinie i nie zajechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Wieje dziś faktycznie jak w moich rodzinnych stronach. Ale słonko pieknie świeci, a pranie schnie jak na zawołanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Oj wieje, qur de belans, wieje!!!! Fryzurę mi rozwiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 rrmi zdjecia juz mam ale musi to lekarka zobaczyc a u niej to dostac sie to prawie jak loteria, wiec nie wiem kiedy dowiem sie co wyszlo na zdjeciach. I co z tym fantem dalej robic...A nie zerknelam bo nas maz wozil a on do pracy sie spieszyl. I tak zeszlo nam na zalatwianie 4 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.02.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 r, zero złośliwości, jeżeli tak to już nie będem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Dziadek no cos Ty , przeciez wiem , ze zartujesz Zeljko Trzymam kciuki za Twoj kregoslup Dpsiu Znaczy Ty z kieleckiego jestes Brazuniu I moje kudly jak po burzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.02.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Hej Robaczki Zeljko, My rowniez trzymamy kciukasy za pomyslny wynik przeswietlenia i za jak najszybsza konsultacje. Jesli bedac w Konstancinie mialabyc czas wpasc na kawe, to daj znac. To tylko jakies 5 - 10 minut drogi samochodem od Starej Papiernii. brazuniu, U nas tez narywiscie Sasiadowi podbitke wywialo i dzisiaj zbieral jakies szczatki ... o wlosach nawet nie wspomne, bo chyba polowe na porannym spacerze zgubilam rrmisiu, I jak proces szkolenia i czytania? Pewnie umiecie juz coraz wiecej A pileczka na sznurku, czy bez? Bylam sobie ostatnio u dermatologa ... jakies uczulenie sie przyplatalo i za nic nie chce mnie opuscic ... Okazalo sie, ze chyba na 99% to mocne zakazenie organizmu tym gownem zwanym Helicobacter pyrolii Jako okaz zdrowia, ktoremu nagle kaza zrezygnowac z ulubionej Coli Light, zoltego sera do zapiekanek, sauny, slonca i innych fajnych rzeczy, o czerwonym winie nie wspominaja, a oferujac dlugie leczenie antybiotkami, scisla diete, to czuje sie dosc nieswojo, a wrecz skrajnie ograniczona ... No nic ... w poniedzialek ide na testy na to paskudztwo, ale malo mi dala lekarka szans, ze jakos uda mi sie umknac przed troche mniej komfortowym zyciem No nic ... a poki co cola wznosze gromkie "na zdrowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 rrmisiu, I jak proces szkolenia i czytania? Pewnie umiecie juz coraz wiecej A daj spokoj Kochana , wzielam sie za robienie strony www Co mi na starosc odbilo to nie wiem Poki co w temacie szkolenia szkole sie ja sama. Ciezko jest bo gnojek kochany bardzo i zal mu odmawiac czegokolwiek. Nawet jak wskakuje mi na plecy to tak sie wtedy przytula , ze co ? Mam go dpychac ? A Ty to co taka jakas felerna jestes ? Alergie , diety i co tam jeszcze . My fasolowa jedlim wczoraj i dobze bylo. Pierwszy raz gotowalam taka w zyciu i Syary zjadl 2 miski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.02.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 O fasolowej to ja na dlugo musze zapomniec Wolno mi tylko zdrowo i bezsmakowo ... Jedynym fajnym zakazem jest absolutny zakaz kominkowania Zadnego tam pylu, popiolu i ognia Bo to szkodzi na moje uczulenie ... Niestety po drugiej stronie bieguna jest tez zadnych restauracji i kafejek z palacymi Zadnego dymu, papierosow ani trawy Za to mam juz szuflade lekow, ktora o glowe bije pokazny zbior medykamentow mojej 85-letniej Babci ... No nic ... mlodsi przeca sie nie robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Że niby sama projektujesz tę stronę? Czy opracowałaś koncepcję serwisu, a tworzy go informatyk? No i pochwal się, chociaż na priva, o czym to będzie. Też bym poczytała, może się jeszcze czegos na stare lata dowiem. Będzie tam o tej fasolowej? Amber, bardzo mi przykro, że się do Ciebie jakieś świństwo przypałętało. Mam nadzieję, że uda się szybko tego pozbyć i będziesz mogła robić to, co lubisz. Ja w każdym razie trzymam kciuki. Zeljko, i za Ciebie i za Stefka też trzymam kciuki. Oby wszystko okazało się jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Depsiu, Dziekuje Dobra Kobieto Po 6 miesiacach konsumpcji antybiotykow jelita bede miala tak wyjalowione, jak ziemia rolna VI klasy Jak nic trzeba bedzie plodozmian uczynic i menu do normalnosci doprowadzic rrmisiu, No wlasnie, co z Twoja stronka? I o czym Kochana, o czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.02.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Depsiu, Dziekuje Dobra Kobieto Po 6 miesiacach konsumpcji antybiotykow jelita bede miala tak wyjalowione, jak ziemia rolna VI klasy Jak nic trzeba bedzie plodozmian uczynic i menu do normalnosci doprowadzic rrmisiu, No wlasnie, co z Twoja stronka? I o czym Kochana, o czym? Amber nie przejmuj się na zapas. U mnie rok temu stwierdzili wirusowe zapalenie wątroby typu C. Jaki ja byłem przerażony. Potem im przeszło i stwierdzili, że jednak zdrowy jestem Poza tym wiesz, wysokoprocentowy alkohol wyjaławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Amberciu, no co Ty wina czerwonego nie można To nie lekarka, to sadystka!!!!! A serio - wspieram Cię duchowo w walce z tym czymś!!! Rrmisiu, rzuć więcej światła na tę stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 U mnie rok temu stwierdzili wirusowe zapalenie wątroby typu C. Jaki ja byłem przerażony. Nie dziwie sie... tez by byla Ale na szczescie wszystko sie u Ciebie dobrze zakonczylo Przyznam, ze po trosze licze na taki uzdrawiajacy cud u siebie brazuniu, ano nie mozna Ani kropelki ... Dobrze, ze w domu juz cieplo, to przynajmniej problem dogrzewaczy zewnetrznych przestal istniec rrmisia, nie uwierze, ze juz spisz Skrobnij w czym teraz dlubiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Dzieki kobitki za zaproszenia i w ogole. RTG bylo Stefka. Kregoslup pomiedzy lopatkami i biodra. Denerwuje sie nim. Najgorsze to wyczekiwanie.., jak na wyrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Jestem, a jakoby mnie nie było Ciśnienie leci na pysk (chyba) - czuję mocno, że mam głowę!!! Okropieństwo!!! Amberciu trzymaj się Rrmi, coś Ty taka tajemnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts