Żelka 23.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 czuję mocno, że mam głowę!!! Dobre to. Ja tez juz od trzech dni tak czuje, na szczescie tym razem wystarczala jedna tabletka... A w ogole to ja tez "przezywam starosc"... I smutno mi jakos..., ciagle wzdycham.... a jej... Gdzie ta wiosna skubana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dziewczynki moje kochane, wiosna już tuż, tuż, nie martwicie się, lada dzień słonko zaświeci i do ogrodów i parków ruszymy. Będzie dobrze, zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Siem przywitam I spadam Papatki, miłego dzionka wszystkim życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dżem dobry Na przepustce jezdem to się przyszłam przywitać, ale widzę, ze nikogo nie ma w domu To se ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Czesc Dziewczeta i Chlopcy. Pracujemy nad stronka sami , kto nie zna mojego Starego to nie wie , ze On umie wszystko , a jak nie umie to sie nauczy. Wiec zrobi sam , bo ja of course za ciemna na takie roboty Wczoraj poddawalismy sie radosnej alkoholizacji z sasiadami , temu mnie nie bylo. Kurde Pabli ma wciaz zapalenie spojowek , nie schodz mu opuchlizna . Na dworzu pekne slonce i mozna bez czapki . Jest 13 stopni. Ne moge znalezc skeplu , w ktorym sa kosci cielece. Musze do Auchan jechac , moze tam maja. No to lece i milego dna Wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.02.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Czesc Dziewczeta i Chlopcy. Pracujemy nad stronka sami , kto nie zna mojego Starego to nie wie , ze On umie wszystko , a jak nie umie to sie nauczy. Wiec zrobi sam , bo ja of course za ciemna na takie roboty Wczoraj poddawalismy sie radosnej alkoholizacji z sasiadami , temu mnie nie bylo. Kurde Pabli ma wciaz zapalenie spojowek , nie schodz mu opuchlizna . Na dworzu pekne slonce i mozna bez czapki . Jest 13 stopni. Ne moge znalezc skeplu , w ktorym sa kosci cielece. Musze do Auchan jechac , moze tam maja. No to lece i milego dna Wam zycze Dzieńdoberek. Ty Nam lepiej powiedz o czym ta strona będzie Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 rrmiKup jeszcze dodatkowo ziele swietlika i Pablowi przemywaj pare razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 rrmi, A co Pablo bierze na to zapalenie? Co powiedzial wet? Czy pobral wydzieline z worka spojowkowego do badania? Dokladnie ogladal oczy? Moze to problem z wrastajacymi rzesami? Mowil cos na ten temat?Jesli potrzebujesz kontaktu na psiego okuliste co to wie jak leczyc rozniaste trudne przypadki, to mocno polecam Klinike Jacka Garncarza http://www.garncarz.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.02.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Czesc Dziewczeta i Chlopcy. Pracujemy nad stronka sami , kto nie zna mojego Starego to nie wie , ze On umie wszystko , a jak nie umie to sie nauczy. Wiec zrobi sam , bo ja of course za ciemna na takie roboty znam i wierzę, bo widziałem efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.02.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 znam i wierzę, bo widziałem efekty No Ty to zawsze podziwiasz nie tego co potrzeba , mnie nalezalo podziwac Za motywowanie oczywscie Marjucha Strona o psie oczywiscie Nosz a o czym ma byc ? Bonnie Dzieki , juz to wie i dodtkowo trzeba miec sol fizj pod reka do przemywania. Amber Dzieki , dotaralam do tego lekarza , a Jego strone mam w ulubionych. Zobacze jak jutro bedzie , ale teraz wyglada juz lepiej. Oczka sa juz czyste . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 A sznureczek do stronki podasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Widzę, że Pabliś zostanie gwiazdą międzynarodową. To taki fajny okres u psiaka, kiedy jest młody, zdrowy i radosny. Nasza Abra... et, co tu dużo gadać... Kicia Misia pozdrawia Pablita. Z daleka, żeby jej nie dorwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Kicia Misia pozdrawia Pablita. Z daleka, żeby jej nie dorwał. On nie jest taki , zeby mial kotek nie lubic On lubi wszystkich , ma wielkie serduszko Amber Do oczka ma masc .W srode do kontroli jedziemy . Nie bylismy u tego lekarza z linku , bo jechalismy na emrgency do Piaseczna , do calodobowej , tam za szlabanem Brazuniu Poki co robimy , ja odpadlam juz , to jak wspomnialam nie na moja glowe. Jak bedzie cos wiecej dam lnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Cześć Drużyno Wpadnę później na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.02.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ale tu bezruch No nic ... wczoraj poznalam Soltysowa Baaardzo mila! Troche poopowiadala o wsi, o zwyczajach i takie tam Najwazniejszym miejscem wsi jest figurka, ale to juz wiedzialam wczesniej ... a najwzaniejsza czynnoscia spiewanie i letnie czuwania No i na kwiaty wies sie zbiera. Ochoczo przylaczylam sie do wiejskich przedsiewziec, tak ochoczo, ze Moj pewny byl ze na liste spiewajacych sie zaciagnelam A ja tylko bardzo socjalna jestem ... No i o oplatku Soltysowa mowila, ze niby organista nie nosi, tylko Ona ... no ale do tego noszenia to Jej jeszcze z 10 miesicy pozostalo a spiewy tuz, tuz ... Jesli kto chetny na przylaczenie, to zapraszamy ... rrmi, Jak oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 wow Czasem moge wpasc pozawodzic , jabys sie do mne przyznala to tym chetniej Ci podziekuja za udzial Ja pierdziele , dobrze , ze u nas nie ma kapliczki Oczka sa juz ladne , ale pod oczkami jakies zgrubienia jeszcze sa.Widac jednak , ze Bln ma sie lepiej , bo i jak dzisiaj jak stary , a nie takie tam podjadanie. W srode jedziemy na kontrole tak czy owak. Brazuniu Mialas byc na dluzej , a nie ma Cie. My bylismy z Munkiem i jego Pania na dugim spacerku , wiec sie wychodzilam pol dnia po lakach, moze zrzuce to w co obroslam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.02.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 My bylismy z Munkiem i jego Pania na dugim spacerku , wiec sie wychodzilam pol dnia po lakach, moze zrzuce to w co obroslam wiesz jak to się nazywa kokieteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Jestem, przyszłam sobie chwilę odpocząć No, ale że ty rrmisiu okietka jezdeś to ja nie wiedziałam A kolega naszej psuni - dober - pogryziony został przez osobnika tej samej rasy i to znajomego Ma zszywane pyszczycho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No, ale że ty rrmisiu okietka jezdeś to ja nie wiedziałam Ne jestem , to 1950 mnie znieslawia A o co sie psy pogryzly ? Straszna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Jesteś. Widziałam, zgrabna jesteś jak modelka. Rany, te pieski, po co im to było? Gdyby miały kagańce, nie pogryzłyby się tak. To tylko stworzenie i nie można tak ze wszystkim zdać się na nie. Ja sama za siebie ręczyć nie mogę, a co dopiero za psiaka. Szkoda tylko ich obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts