19501719500414 26.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 no i grubszy od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A tu obserwujacy , troche glowe mu obcelam , ale tak naprawde dopiero sie ucze robic zdjecia. http://img408.imageshack.us/img408/5152/aabuu1.jpg hmmm ... ja bym to raczej nazwala odwaznym i nowatorskim kadrowaniem Najwazniejsze ze widac, iz mlody dobrze odkarmiony Klata bez zapasci, zebra ... hmmm jakie zebra? ... udo konkretne, fafle miesiste Dobrze jest! Jestem o Was spokojna Zerknij http://www.szkolenia.ipon.pl/podopieczni.htm Dolara widzialam na jednych Zawodach PT. Zrobil na mnie swietne wrazenie. Piknie sie prezentowal, byl wyjatkowo elegancki podczas pracy i calkiem niezle wyszkolony. Tego drugiego dobka nie znam ... moze zobacze go na najblizszych zawodach obi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 no i grubszy od Ciebie Ja Ciebie tez Amber Czy Ty mialas watpliwosci co do odkarmiania I tak dobrze , ze mu nie przezuwam Klate ma piekna , bardzo , na innych zdjeciach moze lepiej widac , jutro mam nadzieje cos fajniejszego zrobic , zebys juz sie przestala ze mne smiac Fajna strona i szkolka pewnie tez. Obie hodowle , Adoracja i Halloween sa bardzo znane. Mi Czarny wydaje sie zgrabniejszy od Dolara. Gdzies blisko eda obidience? Popatrzylabym na Majutke Mnie hodowczyni namawia na wystawianie , sama nie wiem Moj jak sie zaprze to i za parowka nie idzie , wstydu by narobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.02.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Zawody Obedience beda w Wawie przy okazji miedzynarodowej wystawy. W tym samym czasie odbeda sie tez zawody pucharowe Agility. Wydaje mi sie, ze warto poogladac Co do wystawiania, to ze wzgledow towarzyskich zawsze WARTO Spotkasz cala mase fajnych ludzi ... i cala mase ludzi niefajnych. Czyli jak w zyciu Ale bedzie piknikowo, tu kielbaska z grilla, tam piwko, no i gadu-gadu, a moze goferki z bita smietana i zasuszonymi na maksa rodzynkami i znowu gadu-gadu, a moze nowa obrozka, znaczek, breloczek, balonik lub inne ... o i lecimy, lecimy bo juz nas na ringu wywoluja No! I tak to sie wlasnie odbywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.02.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Sprawdze kiedy bedzie Miedzynarodowa wystawa. Bedziemy na pewno tu tam popatrzec. Wy gdzie startujecie? Obrozke mamy , szukam jakiegos slicznego lancuszka teraz , ale wszystkie jakies takie jednakowe sa. Pablis wyjatkowy jest to lancuszek musi byc ladny Jak byl maly to zlota bransoleta pasowala jak ulal ale juz za mala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Sprawdze ...Jak byl maly to zlota bransoleta pasowala jak ulal ale juz za mala Miodzio Moja miała nabijaną diamentami też niestety wyrosła Szkoda, że nie ma zdjęć ze smyczka. Chętnie bym popatrzyła na idącego ładnie na smyczy psiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Wy gdzie startujecie? Tego nie wie nikt Musialabym wrocic jak najszybciej do regularnych treningow ... a pewnie nie wroce ... dzialki mi w glowie, no i tez trzeba na nie zapracowac, czyli wszystko kreci sie wokol czasu No i przy domu oporzadzic, uprawa sie zajac, wygalantowac jakos obejscie na wiosne i lato ... nie ma letko Jesli lancuszka szukacie to jaki? Taki normalny, polzacisk czy zaciskowy? Mnostwo tego jest. Nie mniej na treningach to chyba tylko obroza. Przynajmniej u nas tak jest. Zadne tam fiu-bzdziu i nawet poszalec z moda nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Moja Abra jak była sprawna to tak fajnie umiała się czołgać. Sama ją nauczyłam, za kiełbaską. Jest też nauczona, że nie będzie głaskania dopóki nie podejdzie spokojnie, bez skoków i włażenia łapami na ramiona. Siada z boku przy nodze i wie, że wtedy ją pochwalę i pogłaszczę. I to by było na tyle z naszego szkolenia wiejskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.02.2008 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 rrmi czy jesli zdecydujecie sie na te wystawy to bedzie trzeba Pabla uszka obcinac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Wy gdzie startujecie? Tego nie wie nikt Musialabym wrocic jak najszybciej do regularnych treningow ... a pewnie nie wroce ... dzialki mi w glowie, no i tez trzeba na nie zapracowac, czyli wszystko kreci sie wokol czasu No i przy domu oporzadzic, uprawa sie zajac, wygalantowac jakos obejscie na wiosne i lato ... nie ma letko Amber!!!! M a j u t a z a n i e d b u j e s z ? No ja nie wiem, chyba się zastanowię, czy tam się nie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No ja nie wiem, chyba się zastanowię, czy tam się nie wybrać. Ja tam zawsze zapraszam Zeljko Nie bedziemy obcinac mu uszek , z uszkami jest tez piekny Amber Chcialabym kupic po prostu ladny lancuszek , z duzymi oczkami . Nie widzialam takiego ani w sklepie ani w necie . Po postu to co jest nie pdoba mi sie. A , ze obroza na treningi to wiem , taka mamy . Majut sie rozleniwi Brazuniu Jak tam pierwsza nocka bez Szanownego ? U nas pada , ale jest cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 M a j u t a z a n i e d b u j e s z ? No ja nie wiem, chyba się zastanowię, czy tam się nie wybrać. Eeee tam od razu zaniedbujesz Cwiczen moze mniej, ale i tak jezdzi ze mna wszedzie. Dzisiaj tak pieknie, to ja do Urzedu Celnego zabiore Moze przepuszcza mnie bez kolejki Depsiu, wybieraj sie wybieraj! Ja zawsze zapraszam rrmi, ja tez wole psy z uszami w calosci, a nie takie pociete szpice Teraz juz wiem o co chodzi z tym lancuszkiem ... zerknij jeszcze na strony w USA. Tam jest wiele fajnych gadzetow, a ceny o ponad polowe tansze niz w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No to dzień dobry Nocka, jak nocka Sie kręciłam trochę - za dużo miejsca w łóżku miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No i mam nadzieję jakoś w kwietniu się wybrać! Będzie mi potrzebna jakaś limuzyna z kierowcą, bo do Wawy pociągiem pojadę. No i jak wtedy Was zwizytuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Widze , ze czas zaczac podworko grabic Dpsiu czekam Brazuniu Przyzwyczaisz sie do spania bez przytulanki, zreszta nim sie obejrzysz wroci Amber Ja taka obroze jak chce widzialam w Polsce tylko nie pamietam gdzie , ale odnajde. Poza tym to rodzaj fanaberii Ale wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.02.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ja się boję jak wieje...że dach mi zerwie albo się zawali... ostatnio obudziła mnie w nocy burza z gradobiciem...nie było prądu... zabrałam dzieci z łożek i zeszliśmy na dół...siedziałam z nimi nieprzytomnymi na sofie aż się uspokoiło... Czy to się leczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ja się boję jak wieje...że dach mi zerwie albo się zawali... ostatnio obudziła mnie w nocy burza z gradobiciem...nie było prądu... zabrałam dzieci z łożek i zeszliśmy na dół...siedziałam z nimi nieprzytomnymi na sofie aż się uspokoiło... Czy to się leczy? powinno a tak wogole to Ty czy dzieci potrzebowały uspokojenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja to nawet lubie kiedy wieje , pod warunkiem , ze pod koldra siedze . Tym razem nie bylo tak strasznie , nawet na drugim spacerku bylismy .. Joan Nie strasz dzieci Btw jak tam Twoja przeprowadzka , bardzo jestem ciekawa . Jesli jednak na zieme na wsi sie namyslisz , zapraszam w moje okolice . Do szkoly , do miasta autobus wozi dzieci chyba , ze chcesz jakas znana szkole to do Warszawy jednak Czesc Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.02.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ja się boję jak wieje...że dach mi zerwie albo się zawali... ostatnio obudziła mnie w nocy burza z gradobiciem...nie było prądu... zabrałam dzieci z łożek i zeszliśmy na dół...siedziałam z nimi nieprzytomnymi na sofie aż się uspokoiło... Czy to się leczy? powinno a tak wogole to Ty czy dzieci potrzebowały uspokojenia? mam 10 okien połaciowych i jak grad w nie wali i się byłyska i wieje to tam straszny hałas jest i straszno.. . Cały mój kopertowy dach - 250 m kw z cięzką ceramiczna dachówką oparty jest na ścianie kolankowej i 2 słupach drewnianych. Wiem że ktoś to obliczał - ale nadal nie mieści mi się to w głowie (umysł - nie-ścisły ). Jak zawaliła się hala w Katowicach - z Wrocławia przyjechał specjalnie do mnie projektant domu żeby sprawdzić jak mi idzie stawianie dachu - i wtedy zasiał we mnie wątpliwości - bo coś tam mu się nie zgadzało - a potem już wszystko było ok. Widać siedzi mi to w podświadomości i nie odpuszcza Mąż początkowo się ze mnie podśmiewywał - ale teraz już nie protestuje dzieci właściwie nie pamiętają tych zdarzeń...śpią sobie- ja twedy nie panikuję - raczej uspokajam, wyciszam - mówie że to przez hałas - nie że coś się zawali... jak pomyślę że znowu będzie to samo... nic na to nie poradzę - strach o dzieci jest silniejszy... rrmi - w sobotę jedizemy zobaczyć bliźniaka w Łomiankach... brakuje mi odwagi na drugie budowanie... a ten bliźniak bez poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 rrmi dzień dobry, ja przepraszam, że tak bez pukania joan, zdaje się, że przeprowadzacie się do Wawki, może sie uda, że dzieci nie beda mialy pokoi na poddaszu. Chodzi o to, żebyś w nich nie zasiała niepotrzebnego lęku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts