rrmi 27.02.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 rrmi - w sobotę jedizemy zobaczyć bliźniaka w Łomiankach... brakuje mi odwagi na drugie budowanie... a ten bliźniak bez poddasza A czego tu sie bac ? Lomianki Jak dla mnie strasznie brzydko , z tym , ze dla mnie jest ladnie jak las widac i laki i jakis stawik A Twojemu to pod gorke ne bedzie czasem ? Musze popatrzec co tu u nas jest na sprzedaz , jakchcesz na mnie kontakt to pisz na pw Majka Do mnie to i bez pukania da rade , Co tak rzadko zagladasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja czasami przez okienko luknę .Piesio fany, wyglada na rozrabiakę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Majka Do mnie to i bez pukania da rade , Co tak rzadko zagladasz ? zaglądam dość często, ale nie zawsze mam wenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja czasami przez okienko luknę .Piesio fany, wyglada na rozrabiakęTo tak jak ja do Ciebie Majka czy to zaraz wena potrzebna ? Zeby mojego Blina popodziwiac Tak , bo to juz Pablisiowy wewatek Jeszcze wezma i wyrzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja czasami przez okienko luknę .Piesio fany, wyglada na rozrabiakęTo tak jak ja do Ciebie Majka czy to zaraz wena potrzebna ? Zeby mojego Blina popodziwiac Tak , bo to juz Pablisiowy wewatek Jeszcze wezma i wyrzuca żeby rzec nie całkiem idiotycznie to przydaje się A psińco ogladam z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Wpadłam do Pabla przedstawić mu kolegę To nasz Koko. Na jednym zdjęciu wystraszony i zaspany Wczoraj był u fryzjera i dostał nową smycz http://images34.fotosik.pl/159/06a236966019026dm.jpghttp://images34.fotosik.pl/159/c0d830e77b289f2em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Oj Majka , Majka Mayland Koko jest super , na pierwszym zdjeciu ma mine jakby byl nadasany , a nie zasapany On ma niecaly rok z tego co pisalas , na sredniego mi wyglada, fajny Broda to pierwsza klasa jest. Jezdzice sie wystawiac? Jesli tak to sie gdzies pewnie spotkamy. My bedziemy ogladac w kwietniu w Legionowie. W Katowicach szykuje sie tez niezla obsada dobermanwa , ale chba nie dam rady , bo wlasnie bedziemy zaczynali szkolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 W Katowicach szykuje sie tez niezla obsada dobermanwa , ale chba nie dam rady , bo wlasnie bedziemy zaczynali szkolenie. Że jak??? Że co?? Do Katowic nie dasz rady??? Toż to pół rzutu beretem do mnie Pomyśl kobieto pozytywnie nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Oj nie rrmi, my to jesteśmy kundelki No chyba, ze wybierają gdzieś najpiękniejszego kundla To sznaucer ale bez papierów. Dla nas to najukochańsze psisko pod słońcem i nie wiemy juz jak to było jak jego z nami nie było. Jest jak członek rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Toż to pół rzutu beretem do mnie Pomyśl kobieto pozytywnie nad tym Nie dam rady raczej , poza tym to caly rzut a nie pol Mayland Ze nie widac znawca jak z koziej tej traba Tak czy inaczej ladny i na pewno kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 rrmi ale może przyjedziemy Pablito pokibicować Z transparentem ma sie rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 rrmi ale może przyjedziemy Pablito pokibicować Z transparentem ma sie rozumieć To byloby cos Naprawde mam chec pojechac go wystawic . A u Was moze jakas klubowka bedzie , blisko jest , moglabym tak wlasnie zaczac. Popatrze na terminy W Katowicach to i Kaska by jakie przescieradlo wyrychtowala na transparent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.02.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 rrmi ale może przyjedziemy Pablito pokibicować Z transparentem ma sie rozumieć To byloby cos Naprawde mam chec pojechac go wystawic . A u Was moze jakas klubowka bedzie , blisko jest , moglabym tak wlasnie zaczac. Popatrze na terminy W Katowicach to i Kaska by jakie przescieradlo wyrychtowala na transparent No ba!!! Jakby trza było to i nawet dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Napewno coś organizują bo znajomi hodzili ze swoim psem ale nie śledziłam tematu wystarczająco więc jak coś bedizesz wiedzieć to proszę o informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 27.02.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Amber Chcialabym kupic po prostu ladny lancuszek , z duzymi oczkami . Ja mu przysle sygnet. A reszta forum zrzuci sie na BMW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja mu przysle sygnet. A reszta forum zrzuci sie na BMW... Musze przyznac , ze jestes slodki. Brakowalo mi tutaj Twojego zdrowego rozsadku Co do sygnetu to adres do przesylki wysle na pw Dziewczyny , jak juz sie wybiore gdzies to odpowiednio wczesnej poprosze o transparenty , na tyle wczesnej , zebyscie mogly sie odpowednio przygotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Transparent a nawet dwa mogie przygotować jak tylko gwiźniesz, Rrmisiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Mmmadziu - te BeMwicę to do mnie podeślij!!! Pablisia powożę - słowo daję Dobranoc - pozytywnie zakręceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.02.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 kochani ide spac.., od 1.30 byl dyzur.., ja juz nawet klikac nie moge.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Puk,puk!! Nie śpicie?? No to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts