DPS 28.02.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Odpoczywaj, Zeljko, żebyś miała siłe z nami poklikać. Piękny dzionek nam wstał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Hejka U mnie nie tak ladny dzien , ale jakos tak sie ciesze Bardzo , najbardziej z tego ,ze moze Zeljke wypchniemy na jakies wczasy Fajnie jest tak komus pomagac , choc Zeljka ma wyrzuty sumienia ,bo sa bardzej potrzebujacy. No sa , ale my ich nie znamy , a ja Ciebie kochana znam i wiem , ze kazdy grosik na poprawe Stefkowego zdrowia pojdze . mmmad W Warszawie w nocy Ferrari sie rozwalilo , a Ty mnie tu jakims BMW zbywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A to Ferrari to tak samo z siebie, czy ktoś mu pomógł Słonka niet, wiar jak jasna cholera ale dobrze jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.02.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzień dobry Rany, tak sie cieszę, ze udało się coś zrobić, że tyle osób się zainteresowało! Patrzcie, jeden dzień a tyle osób dowiedziało się o sprawach Zeljki, o Jej troskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzień dobry Rany, tak sie cieszę, ze udało się coś zrobić, że tyle osób się zainteresowało! Patrzcie, jeden dzień a tyle osób dowiedziało się o sprawach Zeljki, o Jej troskach. Bry. Sadzę, że dużo osób wczesniej cokolwiek wiedziało, ale nie widziało mozliwości pomocy. A tak jest fundacja i grosz zamiast się zmarnować w przepaścistym brzuchu fiskusa to sie przyda konkretne mu dziecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.02.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 buziaki dla Was i znikam, bo gotowac tez ktos musi i sama radoscia czlowiek nie zyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 28.02.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Lomianki Jak dla mnie strasznie brzydko , z tym , ze dla mnie jest ladnie jak las widac i laki i jakis stawik A Twojemu to pod gorke ne bedzie czasem ? Musze popatrzec co tu u nas jest na sprzedaz , jakchcesz na mnie kontakt to pisz na pw rrmi - moja desperacja rośnie... budżet mamy ograniczony... kolejny weekend w samochodzie przed nami... musze Mojnego zaciągnąć w tamtą stronę...(oj nie mam z niego pożytku, nie mam...) się potem dziwą że te baby tak w siłę rosną - po prostu nie mają innego wyjścia... ktoś ten świat musi pourządzać... Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.02.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 rrmi ale może przyjedziemy Pablito pokibicować Z transparentem ma sie rozumieć To byloby cos Naprawde mam chec pojechac go wystawic . A u Was moze jakas klubowka bedzie , blisko jest , moglabym tak wlasnie zaczac. Popatrze na terminy W Katowicach to i Kaska by jakie przescieradlo wyrychtowala na transparent młoda to powiedz kiedy będziesz w Katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Joan Trzymam kcuki za Ciebie Dziadek Nie wybiore sie do Katowic raczej , bo akurat zaczynamy szkolenie i nie chcialabym opuszczac zajec. Wystawa jest w ostatni weekend marca , do tego Miedzynarodowa ,bedzie duzo wszystkiego , az zaluje , ale to beda 1 zajecia szkoleniowe , wiec nie moge. Chyba ,ze cos przeloza No nic , spadam na jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 to moze zdazysz na 18.05. w Bytomiu tez Miedzynarodowa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.02.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 a wiesz krajanka, byłem w tym tygodniu w Bytomiu, zrobiłem sobie mały spacer sentymentalny tragedia, to miasto umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 a wiesz Ziomal tez bylam w tym tygodniu w Bytomiu to co piszezs jest prawda ale co sie dziwic z 10-ciu kopaln i 2-och hut zostaly dwie pierwsze i jedna ta druga nie wiem jednak czy wiesz, ze Stadion robia na cacy byle kibole go nie schacharzyly a gdzie szpacyrowols ? trza bylo na kawa wdepnonc dej nostympnym razym cynk byda czekac z koloczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.02.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 nie ma Hawany nie ma Kolorowej, po łolu nie chodziłem bo nie miałem czasu miałem 20 minut, ale wjazd od Katowic na Rozbark tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.02.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 nie ma Hawany nie ma Kolorowej, po łolu nie chodziłem bo nie miałem czasu miałem 20 minut, ale wjazd od Katowic na Rozbark tragedia wtronce się czasami jadę przez Bytom i jestem pod wielkim wrażeniem tych kamienic, dosłownie jak w Krakowie conajmniej jednak ruina z miesiąca na miesiąc jest jakby większa szkoda, widać, że brakuje porządnego gospodarza no i pieniędzy oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 No, co ja widzę! BMW i Ferrari po watku śmigają, po knajpach się chadza śląskich... Powodzi się towarzystwu tutaj. Znacie mnie jeszcze? Bo ja to tylko ze wsi jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ... Powodzi się towarzystwu tutaj. Znacie mnie jeszcze? Bo ja to tylko ze wsi jestem... Ja tam jeszcze Ciebie znam ale jak będzię z tą znajomościa jak country busines wooman zostanę, to ja już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.02.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 nie ma Hawany nie ma Kolorowej, po łolu nie chodziłem bo nie miałem czasu miałem 20 minut, ale wjazd od Katowic na Rozbark tragedia wtronce się czasami jadę przez Bytom i jestem pod wielkim wrażeniem tych kamienic, dosłownie jak w Krakowie conajmniej jednak ruina z miesiąca na miesiąc jest jakby większa szkoda, widać, że brakuje porządnego gospodarza no i pieniędzy oczywiście bo Bytom to piękne secesyjne centrum i tylko żal że tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.02.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 nie ma Hawany nie ma Kolorowej, po łolu nie chodziłem bo nie miałem czasu miałem 20 minut, ale wjazd od Katowic na Rozbark tragedia wtronce się czasami jadę przez Bytom i jestem pod wielkim wrażeniem tych kamienic, dosłownie jak w Krakowie conajmniej jednak ruina z miesiąca na miesiąc jest jakby większa szkoda, widać, że brakuje porządnego gospodarza no i pieniędzy oczywiście bo Bytom to piękne secesyjne centrum i tylko żal że tak wygląda ciesz sie, ze nie wjezdzales od Zabrza na Bobrek pamietam "Hawane" ,"Mysliwska" , "Kolorowa" mniej a znales "Slowianska" ? tez juz jej nie ma teraz to jakas Pizzeryja pod Bocianami czy cos kolo tego , a kolo niej .....moja chata Kaska przyjezdzaj zobaczyc ponad 100-letnia kamienice , w ktorej ja mieszkam a tak poza tematem......rrmisia pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam popołudniowo Szanowne Towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.02.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Zdecydujcie, co chcecie: czy BMW od Turka ze Wschodniego Berlina czy przypalone Ferrari? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts