mmmad 29.02.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Musze przyznac , ze jestes slodki. Brakowalo mi tutaj Twojego zdrowego rozsadku Co do sygnetu to adres do przesylki wysle na pw Po przeczytaniu pierwszej linii poczulem sie (prawie) jak jakis... Malaszynski... Po przeczytaniu drugiej linii (prawie) jak jakis... Bartoszewski... Po przeczytaniu trzeciej poczulem sie jak... Poczta Polska (adresat nieznany)... (Adres przyslij. Wysle Ci Walentynke, zeby Luke mial jakas zagwozdke ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.02.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Zdecydujcie, co chcecie: czy BMW od Turka ze Wschodniego Berlina czy przypalone Ferrari? BMW od Turka, jeśli nie jest przypalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Zabożyła się razem z Kulką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.02.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Zabożyła się razem z Kulką. No właśnie rrmi to jeszcze wczoraj chociaż była a kulka to se w kulki leci chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Zabożyła się razem z Kulką. No właśnie rrmi to jeszcze wczoraj chociaż była a kulka to se w kulki leci chyba Ki diabeł - właśnie miałam zapytać, kto i kiedy widział Kuleczkę Telepatia jakaś, czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Zabożyła się razem z Kulką. No właśnie rrmi to jeszcze wczoraj chociaż była a kulka to se w kulki leci chyba kula się chyba ino... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 ciocia rrmi ma pozdrowienia do Stefka. Ja siem dolaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dzień dobry Rrmisia, strasznie się zaszyłaś gdzieś Może tak choć słóweczko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dzień dobry Rrmisia, strasznie się zaszyłaś gdzieś Może tak choć słóweczko ... No wlasnie Dobra wrozko gdziesz Ty sie podziala? Daj chociaz znac jak tam szkolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.03.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 najlepsza na swiecie jest Jaga w galarecie ee.. to taka prowokacja . wiadomo , ze Pablisio. a co tam na budowie ? pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Moze to szkolenie gdzies poza Warszawa jest? A Kulka gdzie sie skulnela, ze Jej tyz ni ma tyle czasu? Maxi mowila, ze bedzie i nie ma... O Agi to juz nawet nie wspomne... Rane co tu sie dzieje.... A ludziska jak pokochaja to tesknia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Moze to szkolenie gdzies poza Warszawa jest? A Kulka gdzie sie skulnela, ze Jej tyz ni ma tyle czasu? Maxi mowila, ze bedzie i nie ma... O Agi to juz nawet nie wspomne... Rane co tu sie dzieje.... A ludziska jak pokochaja to tesknia... Oj Zeljko, jaka Ty mądra jesteś !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Oj Zeljko, jaka Ty mądra jesteś !! Tez jestem tym zaskoczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Oj Zeljko, jaka Ty mądra jesteś !! Tez jestem tym zaskoczona. Zaskoczona!!!! Nikt Ci tego jeszcze nie mówił No ja nie rozumiem, skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.03.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No, co ja widzę! BMW i Ferrari po watku śmigają, po knajpach się chadza śląskich... Powodzi się towarzystwu tutaj. ja bym chciała MINI MORRISA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Chyba z Pablem gdzieś faktycznie lata. No, ja już nie wiem, co robić. Sms-a wysłać? Jak mówicie? Zielona, teraz Gospodyni nie ma we wątku, to chyba na nic się nie załąpiemy, chociaż ja to bym chciała vana jakiegoś. Fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Oj Zeljko, jaka Ty mądra jesteś !! Tez jestem tym zaskoczona. Zaskoczona!!!! Nikt Ci tego jeszcze nie mówił No ja nie rozumiem, skandal No tak, ale czy im mozna wierzyc? Depsia gospodyni na semesy nie odpowiada.., jak juz uda Jej sie przeczytac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Hm, no ja nie wiem, czuję się porzucona i zaniedbana. Od piątku nikt mi nosa nie wytarł i pieluchy nie zmienił. Capi trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Hm, no ja nie wiem, czuję się porzucona i zaniedbana. Od piątku nikt mi nosa nie wytarł i pieluchy nie zmienił. Capi trochę. może trza bojkota jakiegoś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts