DPS 03.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Akurat, aha! Jej tylko o to chodzi. Nie ma tak dobrze, nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.03.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Akurat, aha! Jej tylko o to chodzi. Nie ma tak dobrze, nie ma... czyli co?? udajemy, że tu jest i idziemy w zaparte?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Akurat, aha! Jej tylko o to chodzi. Nie ma tak dobrze, nie ma... czyli co?? udajemy, że tu jest i idziemy w zaparte?? Dokładnie tak!!! Mogę jakieś żarełko skombinowac, cobyśmy z głodu nie padli!! Może ktoś po jakieś napoje skoczy do nocnego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 zrobiłam pysznego drinka i chetnie się z Wami podzielę... tylko co na to gospodyni powie. tak bez jej zgody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Akurat, aha! Jej tylko o to chodzi. Nie ma tak dobrze, nie ma... czyli co?? udajemy, że tu jest i idziemy w zaparte?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Hm, no ja nie wiem, czuję się porzucona i zaniedbana. Od piątku nikt mi nosa nie wytarł i pieluchy nie zmienił. Capi trochę. zadzieram kiece i lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 zadzieram kiece ciekawe czyja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.03.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 nie bądź taka ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Hm, no ja nie wiem, czuję się porzucona i zaniedbana. Od piątku nikt mi nosa nie wytarł i pieluchy nie zmienił. Capi trochę. zadzieram kiece i lece Nooo, wreszcie jakaś dobra dusza w tym gronie się znalazła. To ja chusteczki i pieluchy przygotuję. No i może jakieś napoje znieczulające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.03.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Hm, no ja nie wiem, czuję się porzucona i zaniedbana. Od piątku nikt mi nosa nie wytarł i pieluchy nie zmienił. Capi trochę. zadzieram kiece i lece znowu w kiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 nie bądź taka ciekawa No cooo, ja w spodniach chodze, wiec odwazna jesetm rrrmi napisz chociaz kiedy TO ma byc u tego Kuby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.03.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 nie bądź taka ciekawa No cooo, ja w spodniach chodze, wiec odwazna jesetm rrrmi napisz chociaz kiedy TO ma byc u tego Kuby. Jak to chodzisz w spodniach? Chcesz mi wmowic, ze to, co bylo przedtem, to nie byl Twoj avatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Bylo, bylo ale to tylko ubrane do zdjecia. siostra chciala mi udowodnic, ze tak lepiej.., ale ja sie nie dalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Mmadziu, widzę, że propagujesz agroturystykę. To bardzo dobrze. Z tym, że nie wiem, czemu nie moją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.03.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 zrobiłam pysznego drinka i chetnie się z Wami podzielę... tylko co na to gospodyni powie. tak bez jej zgody? Witam Cie w moich psich komentarzach. Co do drinka to chyba wszyscy wiedza , ze tu sie popija czesto i gesto Czemu nowej kolezanki nikt nie ugoscil? Ja zajeta bylam , ale juz jestem , z tym , ze wpadlam na troche . Lozko Pablisiowi kupilismy , to tak sobie lezymy razem U mnie snieg pada aaa , na smsy nie odpowiadam bo mam inny telefon , Maz mnie takm uszczesliwil i nie umiem wyslac Ale powaznie , nie zebym tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ten post na dole mi lepiej wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A numer masz ten sam chociaż? I czemu do mnie nie zajrzałaś? Wiem, wiem, za niskie progi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.03.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 I czemu do mnie nie zajrzałaś? Wiem, wiem, za niskie progi... Jeszcze nie zajrzalam , bo tak siedze i malam poczytac co tam w swecie , ale moj starszy Syn zaczac se z mlodszym przytulac tak patrze Numer inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Wiedziałam, no normalnie wiedziałam! Teraz nie zadzwonię jak będę w Wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Mmadziu, widzę, że propagujesz agroturystykę. To bardzo dobrze. Z tym, że nie wiem, czemu nie moją. Najprosciej odpowiedziec, ze u Ciebie jeszcze nie bylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts