rrmi 05.03.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 zmynda Zeljka pewnie nocke odsypia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.03.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Zeljka pewnie nocke odsypia . Moze znowu jakas sukienke przymierza? I sie pochwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Siostra daleko to i sukienek nie przymierzam. rrmi zgadła, nockę odsypiałam. Tego jeszcze nie było ( to znaczy było ale dawno). Moje dziecko już ponad dwa tygodnie jedna noc śpi, dwie nie śpi... Albo dojrzewanie (13lat) albo zmiany pogodowe. A dziś jak na złość głuchy dziadek co nad nami mieszka zapomniał aparat włożyć i radio się darło od samego rana. Wszystko można było zrozumieć co mówią, a muzyka jak w dyskotece.... W końcu pukałam mu w ścianę ale nie słyszał i dalej się darł... Nie dawno przestał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 zmynda Zeljka pewnie nocke odsypia . To moje, mało kulturalne, ale dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Brazuniu Nie znaam tego slowa Zeljko Wdzisz jak ja wiem co Ty kiedy robisz ?? hihih Tak w ogole to sobie z Brazunia pogadalysmy Nawet slyszalam jak Jej sucz szczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Wyczuwasz mnie na odleglosc. A dzis to okropnie sie czuje. Co mozna na obiad zrobic piorunem, bo mi sie stac nie chce przy kuchence.. A stefek gazet napapral po mieszkaniu.., trzeba by sprzatnac a mi sie ruszyc nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Od gazet na podlodze jeszcze nikt nie umarl. Nawet napapranych Ja dusilam miesko z grzybami papryka , a zaraz jak wroce po spacerku bede robila oponki. To narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.03.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Na szybko to ja zawsze makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Juhuu, oponki ja tez chce! Robie rosol wolowy. Bylam ze Stefekim na spacerku i mi przeszlo. Gazety dalej leza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.03.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Zeljko przydepcz, ugnieć, zapomnij Nie ma się co zamartwiać takimi bzdetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Pozbieralam. Ale mi te oponki po glowie chodza.., a rrmisia daleko. Jutro tez zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.03.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ja narazie nic nie gotuję. Nie bardzo mam jak. Jak juz się zdecydujemy i przeniesiemy w jedno miejsce i bedą meble to wtedy znó wróci normalność i może będę myślec o oponkach Kiedys robiłam jakieś takie z serem ale nie umie bez przepisu. Wszsytko co słodkie to ja z przepisu zawsze robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.03.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Melduje sie, jestem, zyje i mam sie dobrze czesc kochani ostatnio "lumbago" mnie troche skrecilo ale pomalu staje na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Melduje sie, jestem, zyje i mam sie dobrze czesc kochani ostatnio "lumbago" mnie troche skrecilo ale pomalu staje na nogi No jestes w koncu Jakas nerwowa sie robie jak Cie nie ma Takie tam http://img171.imageshack.us/img171/3601/abctj6.jpg Prosze nie myslec , ze moj Blinek w takich brudnych kocach lezy jadl kosc i zasnal i tak zostal , a mi wstyd http://img134.imageshack.us/img134/5343/aabcqq0.jpg Taka byla zima z okna w kuchni http://img134.imageshack.us/img134/713/aaabcas9.jpg A taka zma na tarasie , prosze zwrocic szczegolna uwage na wystroj tarasu. Wiadomo , bogaci maja kible na tarasie nawet , a co Tak ten kibel chyba nam zostanie , no ale za zimno , zeby porzadkowac wiosennie http://img407.imageshack.us/img407/6431/abbcva4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No Mohag witaj wsrod zyjacych. Lubamango brrr..., ja na sama mysl sie boje tak, ze nie napisze tego slowa... Dobrze, ze juz Ci lepiej. A ja dzis w kuchni mialam wodospady. Trzy. Nie duze ale zawsze. Cos sie w szybkowarze pokickalo i zamiast pary z dziurek na tym "gwizdku" pryskal rosol. Ja wchodze do kuchni a tu trzy strumienie rosolu leca po calej kuchni. Kazdy w innym kierunku. A kuchnia pelna pary. Nie wiedzialam za co mam sie najpriew wziasc. Ale sytuacja opanowana. Nawet troche rosolu zostalo do jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ale sytuacja opanowana. Nawet troche rosolu zostalo do jedzenia. Cale szczescie , bo juz chcalam z oponkami leciec do Cebie , ze moze glodna jestes . Ale dobre , mowie Ci Jeszcze z 5 sztuk zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 rrmi, Pablinio no istny model a ta zima cudna, ale jak dla mnie to tylko za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A Pablinio to tak się śmiesznie wykręca śpiąc jak moja Miśka. Jeszcze szczenior taki z niego wyłazi słodki. Dekoracja na tarasie piękne, ja takich nie mam, tylko jakiś stary okropnie stół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Poprawił mi się humor jak zdjęcie zobaczyłam A tak w ogóle dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Poprawił mi się humor jak zdjęcie zobaczyłam A tak w ogóle dobry wieczór obry , dobry . Cesze sie jak sie komus poprawia.A z czego konkretnie sie posmialas ? Z kibla na tarasie czy z Blna? Dpsiu Bo te zwierza nasze tak se wlasnie zawsze smesznie wykrecaja. Uwielbiam jak on tak lezy teraz tez tak lezy tu kolo mnie.Wgralam zdjecia sprzed klku dni , z Synkem to juz tak spia sobie przytueni, ze szok Kasia Co do zimy to mam tak samo , niech ona juz idzie w ... Prosze jeszcze jedno http://img230.imageshack.us/img230/5411/abcceb9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts