kaśka maciej 10.03.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Jeszcze bardziej mi się Pablinio podoba Nie lubi kotów Ja też, zwłaszcza jednego teraz zauważyłam, że to nie o Pablita chodziło z tymi kotami, ale myślę, że on z kotami też nie sympatyzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.03.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Pabli kota widzial tylko raz poki co i uciekal przed nim , ale to dawno temu bylo , jak byl jeszcze malym chlopcem. Poprzedniego psa kot podrapal i uraz pozostal. Niunio wybiegany , spi i sapie sobie przez sen Glowe ma of course przy kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dobry wieczór! Ktoś małe jazgoty dzisiaj pogonił? Ja to lubię i duże i małe piesy. Tylko właścicieli nie lubię, zwłaszcza tych, którzy pieska luzem puszczają, bo "przecież musi się wybiegać, a krzywdy nikomu nie zrobi". U nas we wsi też jedna babaka z uporem maniaka swojego wrednego psa średniej wielkości puszcza, ludzie proszą od lat i od lat się wkurzają i gadają. Ale nikt nie chce wojny wszczynać o głupiego psa, chociaż nieraz dzieci i dorosłych nastraszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.03.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 I ja nie lubie jak ktos tak chrzani , a co te male ujadacze zdrowia odbiora to nasze. Tych luzem biegajacych to m szkoda , ale jak musialabym stanac w Pablitowej obronie to bym to zrobila. Na szczescie to jemu sie wydawalo , ze musi mnie bronic Pablo sie juz nie denerwuje , wystarczy na niego popatrzec Oaza spokoju http://img301.imageshack.us/img301/4993/1ash1.jpg Cieplo naprawde sie robi , zaczelam juz za domem podworko porzadkowac Ile tego wszystkego tam lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 11.03.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Hej to znowu ja .Chciałam powiedzieć tylko dwie istotne kwestie, że wieje wiosną ze wschodu oraz Pablo jest piękny, klatę ma jak u Pudziana czyli jest w moim typie . Dawno Go nie widziałam i zmiana że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.03.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 jak ten Pablis wyrosl pozdrowienia z goracych Filipin - budownictwo takie sobie ale jedzonko za to pyszne do uslyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ja też od poniedziałku na grabiach i na szpachelce i pędzlu śmigam. Aż miło spojrzeć, jak coraz ładniej się robi. Zosiu, masz dla nas jakieś łądne widoczki z Filipin? Nie jedziemy, to chociaż popaczymy. Rrmisiu - i z czego ten Wasz stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A ja przyszłam dobry wieczór powiedzieć. Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.03.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Haaallloooo Jest tu kto?? Dobry wieczór, czy zły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 pozdrowienia z goracych Filipin Okrutnica!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 http://img301.imageshack.us/img301/4993/1ash1.jpg No nie wierze! Po paru miesiacach to juz taka klatke dostal! Czym Ty go karmisz? Moze tez zaczne stosowac to przestane na niemowlęcym kupowac staniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Zeljka - monitor oplułam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Czym Ty go karmisz? No jak psa , normalnie. Gotuje miesko , marcheweczka , ryz Kurze lapki do tego Cielece kostki do gryzienia Kupliam tez sucha , bo bardzo lubi jednak . Mysalam , ze bede to miala na spacerki , jako nagrody , ale chce to ma Jak przyjedzesz to dostaniesz troche Mokka Dzieki , komplementy od Ciebie dla mnie wazne Zosiu Ciesze sie , ze dobrze Cie tam karmia , poprawisz sie moze troche I jak Dpsia , na widoczki czekam Dzisiaj wieje , myslalam na spacerku , ze mi leb odwieje Nic to grabic chate trzeba , na Kulke czekam . Jak nie zagrabie to jeszcze obsmaruje , ze balagan , choc u nas teraz to w sumie jak w przedszkolu , wszedze zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.03.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Pozdrowienia dla Kulki. p.s. Tylko Ja juz nie karm tym czyms bo nie bedzie mogla dzwigac klatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Nie nakarmie , bo Jej nie ma. Niech sie do mnie nie odzywa , posprzatalam w domu , nagotowalam a ta piczka nie zajechala. Kurde , ale pogoda to naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Lepiej późno niż wcale, no to jestem i witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.03.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Kulka ostatnio strajkuje. Albo to moja wina, bo pisalam abys Jej jesc nie dawala. Juz nie bede, juz nie bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Lepiej późno niż wcale, no to jestem i witam No wlasnie , a on siedzial i czekal http://img136.imageshack.us/img136/6924/32030581gr3.jpg Zeljko no cudny prawda ? Kiedy Ty sie w koncu z nim zapoznasz , co ? Kulka niech lepiej tu nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.03.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 masz rację zgryzoto jest fajny ale się tak bardzo nim nie chwal bo zapeszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 masz rację zgryzoto jest fajny ale się tak bardzo nim nie chwal bo zapeszysz no Poczekaj , ja z Toba pogadam na powaznie U nas rozpogodzilo sie teraz . Bylismy na spacerku , to nawet , nawet jest. Blin ledwo zywy , bo z kolega bylismy Rogalem , a Rogal jest psem w sumie fruwajacym Ladnie sie bawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts