Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

braza chyba juz wszyscy wiedza, po tym jak Edzia pooglaszala wczoraj wszedzie po watkach. :roll:

A ja ciagle musze sie tlumaczyc, :roll: bo co nowa strona to znikaja wazne informacje dla niewtajemnyczonych. :lol: Chyba zrobie podpis sobie - ja tez sie buduje. :oops: :roll:

rrmisia wstawaj no tu prosze.

Ja jestem , jestem.

Chodzilam z Pablsiem po lakach juz 2 razy.

Sie umeczylismy , znaczy tak mi sie wydawalo , bo ja z jezorem na brodze wrocilam , a po powrocie Pabli zjadl zaczal wariowac z pusta butelka po domu , az sie balam , ze chalupe rozniesie i wyszlismy na dwor .

Poki co bieda spi , to ja moge poczytac co tam w swiecie sie dzieje.

A co Tobie w noge ?

EDZIA kawal roboty zrobila :p

Dpsia moje zaproszene licytuje , jak sie nikt nie dolaczy to jak nic bedzie musiala do mne jechac i juz nie bedzie wymowek :lol:

A co Tobie w noge ?

Starosc. :lol:

Ej, no to od plecow, mam dyskopatie w tzrech miejscach i od tego czasu co lezalam 6 tygodni to juz nigdy nie jest jak bylo. Jak zmiana pogody, wiatr, albo zle poleze to zaraz boli. Czasami tylko plecy a czasami cala noga boli i cierpnie. :roll:

No aukcja ruszyla. :D Edzia bidna wczoraj po wszystkich watkach "ogloszenie" dala. Kochana kobieta, noo.

Ale w ogole to ja zdziwiona jestem bardzo tym wszystkim, ja myslalam, ze mnie lubicie a Wy mnie kochacie. :D

Bardzo mile uczucie. :D Znieczulajaco dziala nawet na ten bol nogi. :D

Jakby Zochna wiedziala co tu bedzie sie dzialo to pewnie by teraz nie siedziala na tych tam, jak to bylo.., Filipinach. 8) :wink: :D

p.s. no widzisz, przyszlas, pogadalam i juz mi lepiej. :D

Zeljko, sama obecność Rrmisi zawsze działa kojąco. :D

I tak do Rrmi przyjadę, ale jak zapłacę za zaproszenie to może nawet coś do jedzenia dadzą. :p

Bo nie wiadomo, czy planowali wpuścić, a tak będą musieli. :p :lol:

Mój Stary mówi, że chętnie mnie popuka. :lol:

Czy ja wyglądam jak drzwi? :o

Boszzzzeeeeeeeee, tu się człowiek ino zgarsza :roll:

cześć ludziska :D

Tu się można zgorszyć, u Depeesi zwariować - fajnie jest!!!! Kocham to Forum :D :D

Dobranoc :D

Jakby Zochna wiedziala co tu bedzie sie dzialo to pewnie by teraz nie siedziala na tych tam, jak to bylo.., Filipinach. 8) :wink: :D

:D

jestem - przedwczoraj wrocilam. czas mam poprzestawiany jakos -

o 18.oo jestem gotowala lulu a budze sie o 4.oo :roll:

glupiie pomysly mi wtedy przychodza do glowy - np sprzatanie , ale z tym walcze.

z sukcesem :D

mam czytac wszystko czy mi strescicie ?

z rzutu okiem widze , ze Pablito pozostaje glownym bohaterem :D

i jakies male dramaty mialy miejsce :roll: mam nadzieje , ze bedzie ok :D

ide ogladac licytacje.

Zochna Ty to masz szczescia, lapiesz wszystkie atrakcje. Zdarzylas i do nas. :D Tylko z tym sprzataniem walcz, walcz.., a jak sie nie uda.., to pomozemy. :p

A no tak, dzien dobry wszystkim. :D

Pablito pewnie juz po spacerku. :D