braza 14.03.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Cześć!!!! Wiecie już o licytacji???? Tutaj!!! http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Jak tam Pablisio, wszystko w porządku??? Po co pytam Pewnie, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 braza chyba juz wszyscy wiedza, po tym jak Edzia pooglaszala wczoraj wszedzie po watkach. A ja ciagle musze sie tlumaczyc, bo co nowa strona to znikaja wazne informacje dla niewtajemnyczonych. Chyba zrobie podpis sobie - ja tez sie buduje. rrmisia wstawaj no tu prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Informacji nigdy za wiele, Słonko Ty moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Co tu dzis tak cicho? Ja dzis z bolu nogi wytzrymac nie moge a tu zadnego pocieszenia... Nic. Glucho jak w..., nie wiem gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.03.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ja jestem , jestem. Chodzilam z Pablsiem po lakach juz 2 razy. Sie umeczylismy , znaczy tak mi sie wydawalo , bo ja z jezorem na brodze wrocilam , a po powrocie Pabli zjadl zaczal wariowac z pusta butelka po domu , az sie balam , ze chalupe rozniesie i wyszlismy na dwor . Poki co bieda spi , to ja moge poczytac co tam w swiecie sie dzieje. A co Tobie w noge ? EDZIA kawal roboty zrobila Dpsia moje zaproszene licytuje , jak sie nikt nie dolaczy to jak nic bedzie musiala do mne jechac i juz nie bedzie wymowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 A co Tobie w noge ? Starosc. Ej, no to od plecow, mam dyskopatie w tzrech miejscach i od tego czasu co lezalam 6 tygodni to juz nigdy nie jest jak bylo. Jak zmiana pogody, wiatr, albo zle poleze to zaraz boli. Czasami tylko plecy a czasami cala noga boli i cierpnie. No aukcja ruszyla. Edzia bidna wczoraj po wszystkich watkach "ogloszenie" dala. Kochana kobieta, noo. Ale w ogole to ja zdziwiona jestem bardzo tym wszystkim, ja myslalam, ze mnie lubicie a Wy mnie kochacie. Bardzo mile uczucie. Znieczulajaco dziala nawet na ten bol nogi. Jakby Zochna wiedziala co tu bedzie sie dzialo to pewnie by teraz nie siedziala na tych tam, jak to bylo.., Filipinach. p.s. no widzisz, przyszlas, pogadalam i juz mi lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zeljko, sama obecność Rrmisi zawsze działa kojąco. I tak do Rrmi przyjadę, ale jak zapłacę za zaproszenie to może nawet coś do jedzenia dadzą. Bo nie wiadomo, czy planowali wpuścić, a tak będą musieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.03.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dpsia Popukaj sie Kulka spodnie rozpina zanim do auta wsiada jak wyjezdza A taka kojaca to ja juz jestem , z tym , ze czasem dzialam komus wybitnie na nerwy. Pewnie taka moja uroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Mój Stary mówi, że chętnie mnie popuka. Czy ja wyglądam jak drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 z tym , ze czasem dzialam komus wybitnie na nerwy. : No przeciez kregoslup to pelno tam nerwow! Jasne, ze dzialasz! Pisalam, ze juz mi lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Mój Stary mówi, że chętnie mnie popuka. Czy ja wyglądam jak drzwi? Boszzzzeeeeeeeee, tu się człowiek ino zgarsza cześć ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Mój Stary mówi, że chętnie mnie popuka. Czy ja wyglądam jak drzwi? Boszzzzeeeeeeeee, tu się człowiek ino zgarsza cześć ludziska Tu się można zgorszyć, u Depeesi zwariować - fajnie jest!!!! Kocham to Forum Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.03.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Jakby Zochna wiedziala co tu bedzie sie dzialo to pewnie by teraz nie siedziala na tych tam, jak to bylo.., Filipinach. jestem - przedwczoraj wrocilam. czas mam poprzestawiany jakos - o 18.oo jestem gotowala lulu a budze sie o 4.oo glupiie pomysly mi wtedy przychodza do glowy - np sprzatanie , ale z tym walcze. z sukcesem mam czytac wszystko czy mi strescicie ? z rzutu okiem widze , ze Pablito pozostaje glownym bohaterem i jakies male dramaty mialy miejsce mam nadzieje , ze bedzie ok ide ogladac licytacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Zosiu, brakowało tutaj Ciebie. Nic, tylko jeździsz i jeździsz. Licytacja fajna jest, nie? Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Zochna Ty to masz szczescia, lapiesz wszystkie atrakcje. Zdarzylas i do nas. Tylko z tym sprzataniem walcz, walcz.., a jak sie nie uda.., to pomozemy. A no tak, dzien dobry wszystkim. Pablito pewnie juz po spacerku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Tez przyszłam się przywitać - dzień dobry Zochna, mam nadzieję, że żadnej choroby filipińskiej nie przytargałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.03.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 A gdzie są wszyscy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Tez o tym myslalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Mamuniu, co tutaj taka cisza Jak nic Zochna przywiozła filipinkę ... pozarażali się wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.03.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Ja to jestem , nie zebym ego. Jakos tak dzien zlecial , na weterynarzach i w ogole . No znowu musze leciec , ale wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts