jea 15.03.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Hejka Krolik , a Ty co tak przelotem ? Zima ma byc podobno w tygodniu , ja sie chyba przeprowadze na Filipiny To jak poprawlas sie na tym dobrym jedzeniu filipinskim ? Daj jakies zdjecia . Mokka kupilam ta obroze , ktora mowilas , kropelki jakies Bayerki . Tak wiec my mozemy wiosne rozpoczynac. Trafilismy tez do dobrego lekarza w koncu. Wymazy z oczek i uszek pobrane do badania , bo mi sie te jego oczy caly czas nie podobaly. Poza tym to wiadomo. Jak w sobote Kubica z pierwszej linii A co tam w swiecie , jakos sie Bonnie nie odzywa ? Jak tam psiarnia Twoja ? O nastroj boje sie pytac Brazuniu pewnie sie dzis wygalopowalas ? Grillka chyba zaczne czyscic , bo widze , ze Dpsia zjedzie nie wiedzec kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 rrmiChyba mnie sciagnelas myslami.Przez ostatni tydzien nie mialam czasu na forum.Napisze Ci wszystko na PW. Psiaki maja sie coraz lepiej. Ogonek juz w 90% wygoiony. Zostala ranka na koncowce ogona wielkosci centowki i nie chce sie do konca zagoic.Pablo pieknie wyglada. Mowie Ci wystawiaj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.03.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 rrmi Chyba mnie sciagnelas myslami. Chyba jednak jestem jakas wedzma Super , ze ogonek ma sie dobrze A jak tam Kiwi sie miewa? Dziekujemy za komplementy i czekam na newsy , aby dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.03.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Hejka Krolik , a Ty co tak przelotem ? Zima ma byc podobno w tygodniu Zimy nie będzie ja czekam na lato, jak housik na włosy...w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Z ta roznica Krolik, ze Ty sie doczekasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 15.03.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Hej. Dobrze, ze z Pablim wszystko ok, dobry wet to podstawa, a co on ma z uszami? Wymazy są niezbędne, bo ucha nie da się leczyć na oko. U nas na uszy zawsze pomagał oridermyl, ale trzeba dokładnie sprawdzić co tam siedzi. Mój Stary zrobił mi dzisiaj strumyk w ogrodzie bo chciałam. Niby wszystko jak w strumyku, tylko wody nie będzie, ale się starał . Nasi znajomi się śmieją, że niedługo zrobi mi basen , ale też bez wody, taki do suchej kąpieli. Oj tam , czepiają się chłopa. Mnie się nawet podoba, wybredna nie jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2008 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 ... widze , ze Dpsia zjedzie nie wiedzec kiedy A pewnie, że zjadę i to mam nadzieję, że jeszcze tej wiosny. I bym chciała z Pablim się pobawić. Martwi mnie, że mogę nie zdążyć na kibel na tarasie, a tak bym też chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Też się przywitam, nie będę taka. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.03.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Hejka Wstyd sie przyznac , ale niedawno se zwloklam Dpsiu ja czekam na Cebie w kwietniu , tak wczesnie obecywalas Zabawe z Pablitem masz jak w banku , a i wycaluje Mokka Uszka u nas ok , ale przy okazji lekarz wzial probke z ucha , bo chce ustalic dlaczego zapalenie spojowek tak dlugo sie utrzymuje. Podejrzewa , ze za duzo miesa Pablo dostaje i mamy nakaz jedzenia tylko suchego , zeby wykluczyc nadmiar bialka . Rano to se on do mnie tak przytula , ze szok Taka mojamala przytulanka. Skonczy sie niedzielne lezenie , kurs pewnie za 2 tygodnie sie zacznie , wiec co sobota i niedziela bedzie pobudka , az do wakacji Kubica skonczyl juz wyscig , zesz $$%$%^^&^ Brazuniu jak sie dzisaj miewasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 My ze Stefkiem tez od jutra jedziemy codziennie na rehabilitacje. Jesli bedzie dobrze to przez 3 tygodnie. A moj maz w domu dzis robi. Spizarnie, a jak zdazy to moze w kuchni podlaczy sprzet. To znaczy kuchenke, zlew i zmywarke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Nie jestem w szczytowej formie ale też i jeszcze nie umieram - być może ta informacja zmartwi co niektórych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.03.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Nie jestem w szczytowej formie ale też i jeszcze nie umieram - być może ta informacja zmartwi co niektórych Wielkosc czlowieka mierzy sie iloscia jego wrogow Nawet niezle na dworzu jest Zeljko Super , ze zaczynacie rehabiltacje. Buzaki dla Waszej trojki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Rrmisiu, bankowo zajadę, tylko nie wiem czemu informacja o moim walnym w Wawie ciągle jeszcze nie dociera. Zawsze było w kwietniu, a w tym roku się spóźnia. Ale i tak zajadę, jak tylko będę wiedziała kiedy, to dam znać. Przecie bilet zalicytowałam, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Nie jestem w szczytowej formie ale też i jeszcze nie umieram - być może ta informacja zmartwi co niektórych Wielkosc czlowieka mierzy sie iloscia jego wrogow Znaczy, im człowiek większy tym i wrogów więcej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Nie jestem w szczytowej formie ale też i jeszcze nie umieram - być może ta informacja zmartwi co niektórych Wielkosc czlowieka mierzy sie iloscia jego wrogow Znaczy, im człowiek większy tym i wrogów więcej?? Biedny Pudzian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.03.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 przed chwila slyszalam takie powiedzonko, ze musze sie tym z Wami podzielic "jeszcze mleko pod nosem a juz moher na lbie!" No czy nie fajne!!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Nikt sie nie smieje? No to chociaz z moich bledow orto, bo na pewno narobilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Nikt sie nie smieje? No to chociaz z moich bledow orto, bo na pewno narobilam. Błędów nie narobiłaś, a powiedzonko cudne! Witam wszystkich i ... ide na odwyk. Oczy mi gniją od tego komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts