Żelka 20.03.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ok braza, nie sprawy, wazne, ze nie musi byc od razu i na teraz. Kaska to ja tez bym nie umiala, ale jak mam gotowy wzor to juz nie musze miec talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.03.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Rrmisia, ja nic nie chcę mówić, ale moja córcia to bliżej wiekowo Twojnego przychówku Pogadamy jak sie pobudujesz Kurde , zimno , ciemno i w ogole. Ja moze pospie do wiosny i wtedy mozna mnie budzc . Pablo dzis przegonil z 10 sarenek. Oczywscie neswiadomie , ale uciekaly . Chyba mu sie spodobaly , bo pobiegl chwile za nimi. Biedne coraz blizej podchodza , tez maja dosc tego sniegu Jutro moze jakes zdjecia porobe , bo tak juz urosl , ze go nie poznacie chyba normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 czy Ty wiesz że, każdy myśliwy ma prawo zastrzelić psa który biega luzem po lesie i nie ważne że ktoś z nim chodzi, weź to pod uwagę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.03.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 To niby gdzie ja mam psa wybiegac jak nie na polu za domem czy w lesie za domem? Poza tym wspolczulabym nieco mysliwemu jakby sie z moimi spotkal.Bo , ze ja slepia moge wydrapac to chyba oczywiste. W ogole to co za debilny przepis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.03.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1613_kartka-_010xx.jpgmam nadzieję że mi nie nic wydrapiesz,Spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ty wez ta pocztowke wymien na inna , co ? Bo mnie nerw trzepnie. Tobie nie wydrapie , ale mysliwych nie lubie , mialam sasiada mysliwego kiedys , co On sie ze mna mial , to do dzis u wspolczuje Ide spac , Pabli juz mejsce mi nagrzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 A ja dziś upiekłam babę czekoladowa i po tym zabrałam się za sernik. Taki co mąż bardzo lubi. Ale roboty z tym nie mało. Pierwsze robi się ciasto kruche, trochę zapieka, potem na to robi się masę makowa i na to masę serowa. pięknie wszystko się upiekło, prawie ostygło.., wiec poszłam trochę usiąść. Nie siedziałam nawet 1 minuty, a tu patrzę Stefek zniknął mi z widoku. Lecę do kuchni i co ja widzę? Moje dziecko bawi się sernikiem. Zanurzył obie łapki w cicho. Krzyknęłam na niego, umyłam mu ręce, odprowadziłam go do jego pokoju, a potem usiadłam i ryczałam. Tyle roboty na nic. Cale szczęście, ze od razu przyszłam i on chyba dopiero co łapki zanurzył w to ciasto. Jak już się pozbierałam stwierdziłam, ze da się zjeść. Świątecznie nie wygląda ale smakuje dobrze. Nawet obiadu z nerwów nie zjadłam tak mi było żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.03.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 no wiesz żałujesz dziecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Zeljko, no Stefciu zabawe miał, a sernik i tak zjedzą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 No wlasnie drobiazg taki. To ja nie ryczalam bo zal mi ciacha bylo. Ryczalam dlatego, ze jest jak jest. Niby czlowiek zaakceptowal wszystko i jest ok, a nawet czujesz sie szczesliwy..., a tu ogladasz zdjecia ze slubu syna znajomej i nagle lzy w oczach i dopada mnie mysl - A ja czegos takiego nigdy nie doswiadcze... Glupota taka, a czlowiek sie rozkleja. Przeciez caly czas wiem o tym, ze jest jak jest.., ale czasami.., glupota babska mnie dopada... Co prawda maz by powiedzial, ze czasami mnie nie dopada.., ale czy ja wiem... Z drugiej strony trzeba popatrzec na sprawe w ten sposob - moj Stefek nigdy tesciowej nie bedzie mial. A ciacho i tak bylo do zjedzenia dla nas - gosci nie bedzie. Kurka same plusy a ja ryczalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ty nigdy nie mów nigdy i nigdy nie mów zawsze ... to takie przysłowie mądre jest ... a w życiu różnie bywa!!!!!! A że chwilami dopada Cię chandra .... Znasz takich, których nie dopada???? Bo ja nie, najwyżej się do niej nie przyznają Jutro się odezwę w sprawie konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Babo, niezbadane są wyroki Opatrzności, nie prorokuj dlaczego mu życzysz sieroty za żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 A czy ja juz mowilam, ze Was kocham?! Fakt, macie racje, nigdy nie mow nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ja tam mogę słuchać bez opamiętania, gdy ktoś mówi, że mnie kocha Tak nie żałuj sobie Też Cię kochamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ide spac. Dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ide spac. Dobrej nocy! Tez się zbieram powoli. Wszystkim dobrej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Oby zdrówko dopisałoBy jajeczko smakowałoBy babeczka nie tuczyłaAtmosfera była miłaBy zajączek uśmiechniętyPrzyniósł radość w ten dzień święty http://www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/wielkanoc_kompozycja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.03.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/20/207.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ze świątecznego korzystam zwyczaju,By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w majuI życzyć Wam naprawdę z całą serdecznościąBy święta napełniły Wam duszę radością http://kartki.net.pl/kartki/3/102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.03.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Radosnych Swiat ! Wesolego Jajka i wiosny w sercu oraz ogrodzie http://images28.fotosik.pl/180/658777a261dea652m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts