DPS 25.03.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzień dobry! Wstawać czas i za porządki poświąteczne się zabrać, trochę kalorii spalić. Dość tego leżenia i stękania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.03.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ja nawet nie spie , a ze spalania to spalam papierosy Mam taka kroste na brodzie , ze nie podchodze do lustra W nocy nasz pies przeszedl chrzest bojowy. Jakies auto stalo kolo domu w srodku nocy. Narobil takiego rabanu , ze wszyscy wstalismy. Tak wiec mamy obronce z prawdzwego zdarzenia. Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Cześć dziewczyny i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.03.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzień dobry, jest to kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Chrzest bojowy to chyba i Wy przeszliście z Pablem. Teraz pewnie odsypiacie. Rrmisia, ja też chcę na grilla, mogę też 60 zł dać. Ale żebym tylko przyjechać mogła... U mnie teraz coraz trudniej z czasem wolnym będzie. Pono 16.04. mam być w Wawie, dam znać jak będę wiedziała coś pewnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Się przywitać przyszłam!!!!!! Gospodyni, gdzie Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Aloo! My dzis znou nie spalismy - Stefcio ma zepsuty zegarek - wstaje po 3. No i sam Stefek nie byl by problemem, bo z nim sobie radze..., tylko ten drugi facet dzis wstal i marudzil, ze tak to juz byc nie moze i takie tam... Wiec ja jak zawsze balansujaca pomiedzy dwoma swiaty - dzis czuje sie jakos pusto.., ale przejdzie mi, bo zawsze przechodzi... A poza tym, ze przyszlam marudzic to czekam na zamowienia w sprawie tego grilla. Aha i od 20. kwietnia nie bede miala juz Netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Zeljko, nie wiem co powiedzieć więc po prostu ... uśmiecham się do Ciebie http://supergify.pl/images/stories/oczka/krowy/apka/na_str/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 kochaniutka dziekuje Ci Daj prosze od razu na pw swoj adres, bo potem nie wiem jak to z netem u mnie bedzie, a jak juz tego konia zrobie to bede wiedziala gdzie przeslac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Zeljko, poszło na pw A Gospodyni nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 26.03.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 witam wszystkich cieplutko......idę lepić bałwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A za oknem sypie jak szalony... Ja kazda kosc w ciele odczuwam... Kiedy juz ta wiosna?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.03.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Nie no , ja jestem .z tym , ze duchowo. Czy Ty sie Zeljko bedziesz przeprowadzala po 20 kwietnia ? Joan Prosze nie siac zametu tym balwanem , bo Brazunia sie wkurzy Co tam jeszcze slychac w wielkim swiecie ? Bo ja to latam od rana do nocy po polu i lace i po lesie i po torach kolejowych i w ogole W przerwach dojadam ciasto po swietach Znaczy dojadalam jak bylo , ale juz nie ma. Kedy grillujemy ? Z Dpsia of course ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Całkiem poważnie myślę o ubraniu choinki ... Witaj Gaździno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.03.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Całkiem poważnie myślę o ubraniu choinki ... nie ma sensu, wlasnie zaczal padac deszcz i zaraz bedzie po sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Całkiem poważnie myślę o ubraniu choinki ... nie ma sensu, wlasnie zaczal padac deszcz i zaraz bedzie po sniegu To się tylko tak wydaje, ja już pogodzie nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A u nas snieg sypie. Ja wlasnie meza zapytalam czy Sylwester juz byl czy jak? rrmi u nas przeprowadzka po Swietach. To wszyscy juz wiedza. Tylko nikt nie mowi po jakich i w ktorym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.03.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 U nas snieg sypie bardzo mocno i grzmi Tak ,grzmi ,nie jestem pijana , jakby ktos pytal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 U nas snieg sypie bardzo mocno i grzmi Tak ,grzmi ,nie jestem pijana , jakby ktos pytal u nas tak było rano sypało, wiało, grzmiało, ale zaraz wychodziło słońce i tak w kółko też nie jestem pijana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Piękną zimę mamy tej wiosny, słowo daję. Taki gruby śnieg wczoraj sypał kilka razy, taki gęsty, jak od lat nie widziałam. Szkoda, że dość szybko topnieje. Ale co stopnieje, to zaraz znowu napada. Zeljko, teraz zima na dworze to i zima w nastrojach. Przeczekać trzeba. Byle jak najszybciej przeprowadzka u Was była. Bardzo mnie zmartwiła informacja, że netu nie będziesz miała. Może jakiś bezprzewodowy, taki z sieci komórkowych? No jak to będzie bez Ciebie? Nie zgadzam się bez Ciebie. Domagam się szybkich i skutecznych rozwiązań, bo to poważny problem jest. Jesteś nam potrzebna, a mam nadzieję, że i my czasem na coś Ci się przydajemy. Proszę coś z tym fantem zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts