Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Cos bedzie, bedzie.., musze poszukac jakies oferty, a mi to ciezko przychodzi. No bo co z tego, ze ja cos zdecyduje jak ten moj zawsze ma jakies ale, on woli sam.., no po co wtedy ja mam szukac... :roll:

Pewnie cos polaczonego z telefonem stacjonarnym aby mogli do mnie dzwonic moi z innych panstw z swoich telefonow stacjonarnych i abym ja do nich tak mogla dzwonic.

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Zeljko

Zrzedzisz jak stara baba.

Taki ten Twoj w Ciebie wpatrzony , ze dawno nie widzalam takiego egzemplarza , pewnie robi jak zechcesz.

A , ze zrzedzi ?

Kazdy facet czasem zrzedzi , widac tak maja :roll:

Powiedzcie mi gdzie sie kupuje takie maty pod fotek przy biurku ?

Bedziemy kladli podloge w gabinecie Synka i chcialabym ja jakos zabezpieczyc.Nie mam czasu i checi latac szukac , licze na gotowca. :oops:

Tak gdzie stoi fotel jest wyslizgane wszystko .

Rmisia kupilam papryke, bede piec, do tego mam pomodoro, :D papryczki ostre (jak Twoj synek lubi :wink: ) i czosnek, :D brakuje mi jeszcze to zielone od mlodego selera, ta wloszczyzna..,kurka gdzie mam to znalezc teraz????????? Maja tylko pietruszke, a to wlasnie tamto daje inny smak. No i bede robic TO COS co tak lubisz do grilla.

podpowiadajcie gdzie kupic wloszczyzne od selera.... :(

Rmisia kupilam papryke, bede piec, do tego mam pomodoro, :D papryczki ostre (jak Twoj synek lubi :wink: ) i czosnek, :D brakuje mi jeszcze to zielone od mlodego selera, ta wloszczyzna..,kurka gdzie mam to znalezc teraz????????? Maja tylko pietruszke, a to wlasnie tamto daje inny smak. No i bede robic TO COS co tak lubisz do grilla.

podpowiadajcie gdzie kupic wloszczyzne od selera.... :(

Zeljka - masz na mysli selera za przeproszeniem - naciowego ? czy takie zielone od zwyklego ? Bo jak naciowego - to w takim bardziej szanujacym sie ;) markecie mozna kupic :) a jak to zielone od zwyklego - to moze z pania na rynku mozna zagadac :)

Ja to sie troche martwie , ze ja Ty juz robisz to cos - to to moze wyjdzie

zanim ja dojade :roll: no to by byla bieda .

Ja to dopiero na grilla przyniose. :D A chodzi o naszego selera zwyczajnego, tego co ma bulwe. :D

Wlasnie maz posmakowal papryke ostra i mowi, to wcale nie jest ostre!

Jutro ide reklamowac do marketu! :lol:

A Rmisia to jeszcze z torow/lasu nie wrocila. 8)

Nie zebym nie byla tutaj , jak najbardziej jestem , z tym , ze z przerwa, b na zebraniu bylam gminnym.

Na szczescie mielismy widly i grabie w bagazniku i jakos poszlo :D

Goscie grillowi z Kaska wlacznie , kiedy zamierzacie sie wybrac ?

Po Niedzieli juz cieplo bedzie .

Jagusia moze byc na krotki rekawek , na pewno. :p