Żelka 27.03.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Cos bedzie, bedzie.., musze poszukac jakies oferty, a mi to ciezko przychodzi. No bo co z tego, ze ja cos zdecyduje jak ten moj zawsze ma jakies ale, on woli sam.., no po co wtedy ja mam szukac... Pewnie cos polaczonego z telefonem stacjonarnym aby mogli do mnie dzwonic moi z innych panstw z swoich telefonow stacjonarnych i abym ja do nich tak mogla dzwonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Zeljko Zrzedzisz jak stara baba. Taki ten Twoj w Ciebie wpatrzony , ze dawno nie widzalam takiego egzemplarza , pewnie robi jak zechcesz. A , ze zrzedzi ? Kazdy facet czasem zrzedzi , widac tak maja Powiedzcie mi gdzie sie kupuje takie maty pod fotek przy biurku ? Bedziemy kladli podloge w gabinecie Synka i chcialabym ja jakos zabezpieczyc.Nie mam czasu i checi latac szukac , licze na gotowca. Tak gdzie stoi fotel jest wyslizgane wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witanko z rana Rrmisia - takie coś znalazłam tutaj: http://www.subasta.pl/item-75722_chorn_swoj%C4%84_podlog%C4%98__ochronne_maty_podlogowe_.html Na Allegro też są ale chyba droższe http://www.allegro.pl/item329232448_mata_podlogowa_ochronna_z_wypustkami_eob_w_wa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Wykladzine lepiej.., to cos dziwnie wyglada.., na biuro moze i tak.., ale do pokoju.., mi starej babie to sie nie widzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja tam też młoda nie jestem ... Na wykładzinie fotel się blokuje, to wiem, i ciężko się na nim ruszyć. Ale i tak Gospodyni zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Rmisia kupilam papryke, bede piec, do tego mam pomodoro, papryczki ostre (jak Twoj synek lubi ) i czosnek, brakuje mi jeszcze to zielone od mlodego selera, ta wloszczyzna..,kurka gdzie mam to znalezc teraz????????? Maja tylko pietruszke, a to wlasnie tamto daje inny smak. No i bede robic TO COS co tak lubisz do grilla. podpowiadajcie gdzie kupic wloszczyzne od selera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.03.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 taka mata - do kupienia w Ikei. Mam przy biurkach dzieci. Nawet nie tak bardzo dżaźni - zależy pewnie jaka podłoga...kolor znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.03.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Cześć kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ahoj zajac! p.s. Nikt z uczestnikow grilla sie nie cieszy na moje papryki? To nic, w takim razie dowale wiecej tej ostrej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.03.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ahoj zajac! p.s. Nikt z uczestnikow grilla sie nie cieszy na moje papryki? To nic, w takim razie dowale wiecej tej ostrej! dowal...rozpaleni będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 I to dwa razy rozpalony! Jej Rmisia mnie stad wygoni, normalnie da mi bana za zle zachowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Rmisia kupilam papryke, bede piec, do tego mam pomodoro, papryczki ostre (jak Twoj synek lubi ) i czosnek, brakuje mi jeszcze to zielone od mlodego selera, ta wloszczyzna..,kurka gdzie mam to znalezc teraz????????? Maja tylko pietruszke, a to wlasnie tamto daje inny smak. No i bede robic TO COS co tak lubisz do grilla. podpowiadajcie gdzie kupic wloszczyzne od selera.... Zeljka - masz na mysli selera za przeproszeniem - naciowego ? czy takie zielone od zwyklego ? Bo jak naciowego - to w takim bardziej szanujacym sie markecie mozna kupic a jak to zielone od zwyklego - to moze z pania na rynku mozna zagadac Ja to sie troche martwie , ze ja Ty juz robisz to cos - to to moze wyjdzie zanim ja dojade no to by byla bieda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 a za przeproszeniem na krzywego ryja to ja się mogę na tego grilla zaprosić?? Co jo godom, ja mogę nawet coś przywieźć ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja to dopiero na grilla przyniose. A chodzi o naszego selera zwyczajnego, tego co ma bulwe. Wlasnie maz posmakowal papryke ostra i mowi, to wcale nie jest ostre! Jutro ide reklamowac do marketu! A Rmisia to jeszcze z torow/lasu nie wrocila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Nie zebym nie byla tutaj , jak najbardziej jestem , z tym , ze z przerwa, b na zebraniu bylam gminnym. Na szczescie mielismy widly i grabie w bagazniku i jakos poszlo Goscie grillowi z Kaska wlacznie , kiedy zamierzacie sie wybrac ? Po Niedzieli juz cieplo bedzie . Jagusia moze byc na krotki rekawek , na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Matko Lelekstryczna!!! Ja t bym tej papryki zjadła.... ślinotok mam normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Patrz nastepna na grilla! rrmi ty to umiesz walnac - z widlami w bagazniku, no ja nie moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Brazuniu to taka mamalyga jakby jest . Mialam tego w prezecie caly sloiczek , ale szybko wzial sie zjadl jakos mniam , im ostrzejsze tym lepsze Chcialam powiedziec ze moj Blin juz mi za kolano urosl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Chcialam powiedziec ze moj Blin juz mi za kolano urosl Bez zdjęć nie uwierzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Chcialam powiedziec ze moj Blin juz mi za kolano urosl I się dziwisz, że zebranie tak gładko przeszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts