rrmi 27.03.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Slabej wiary widze jestes moja droga Katarzyno Przybiore sie do zdjec , przybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Slabej wiary widze jestes moja droga Katarzyno Przybiore sie do zdjec , przybiore przybierz się, przybierz tomasza mam w domu, stąd ta słaba wiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 braza a Ty widzialas jaki tutaj piekny obraz konia?http://forum.muratordom.pl/post2423504.htm#2423504 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.03.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 mi sie podoba, ze Wy tak w zyciu gminy aktywnie uczestniczycie U nas ostatnio spokojnie , tylko pies sasiadow kury gania . znaczy nie nasze, bo my na szczescie nie mamy kur. Jagusia biale podkolanowki ma juz uszykowane, troche nerwowa czy Pablisiowi przypadnie Pocieszam ja jak moge - ale sama mam watpliwosci, gdyz ona okropnie chrapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 braza a Ty widzialas jaki tutaj piekny obraz konia? http://forum.muratordom.pl/post2423504.htm#2423504 Faktycznie piękny!!!!! Ale ogrom, i pewnie straszliwie trudny do wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Zosiu Bardzo mnie cieszy , ze dziewczyne szykujesz na porzadnie Nie zapomnij szczotki do zebow , bo my nie mamy zapasowej , chyba , ze odswiezacz do oddechu wystarczy , to mamy akurat w nowej butelce. W sprayu , zeby wygodniej bylo zaaplikowac Ladny ten kon na obrazie , tylko nie wiem czego czerwony taki . Ale kto artyste zrozumie W zyciu gminy z koniecznosci jednak , ale bylo dosc przyjemnie . Jeszcze troche i do mordobicia by doszlo , wtedy musialabym faktycznie psem postraszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Też nie wiem, czemu ten koń czerwony, ja bym wolała ciemnozielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Też nie wiem, czemu ten koń czerwony, ja bym wolała ciemnozielonego a ja to chyba szarego, do wystroju wnętrz by mi pasił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Też nie wiem, czemu ten koń czerwony, ja bym wolała ciemnozielonego a ja to chyba szarego, do wystroju wnętrz by mi pasił A tak a propos konia: Czy synek wybrał już sobie któryś z okrętów??? Robiłaś już coś w tym kierunku, bo ja bardzo ciekawa jestem efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Też nie wiem, czemu ten koń czerwony, ja bym wolała ciemnozielonego a ja to chyba szarego, do wystroju wnętrz by mi pasił A tak a propos konia: Czy synek wybrał już sobie któryś z okrętów??? Robiłaś już coś w tym kierunku, bo ja bardzo ciekawa jestem efektu. Otóż wybrał, taki raczej w oddali, i jakby czarno-biały (mamusia mu torchę pomogła w wyborze ) ale na razie nie wysłałam, bo nie mam gdzie tego trzymac Zajmę się tym jak już będzie bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja to lubię konie srokate. A fotel na kółkach wywaliłam i już. Podłoga bezpieczna (tam gdzie był poprzednio - katastrofa ), a krzesło w sumie wygodniejsze od tego głupiego fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.03.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 a ja se jutro do Poznania siem udaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.03.2008 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 szerokiej drogi 1950 Ja za chwile do Kola . O 4tej wstalam Milego Dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 A ja udałam się wczoraj pod Zieloną Górę. I jeszcze tu będę jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Przywlokłam się, jeszcze ziewając... Cześć wszystkim z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.03.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Przywlokłam się, jeszcze ziewając... Cześć wszystkim z rana Ufff... dobrze ze mnie nie polknelas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Przywlokłam się, jeszcze ziewając... Cześć wszystkim z rana Ufff... dobrze ze mnie nie polknelas Mało brakowało .... Cześć Mmmadziu, a gdzieżeś Ty się podziewał ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.03.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 szerokiej drogi 1950 Ja za chwile do Kola . O 4tej wstalam Milego Dnia Zosiu nie jesteś sama, też wstałam o 4tej Jadę szlifować rzymskie bruki, na weneckiej gondoli sie pobujac i z mostu Waclawa w dol spojrzec Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.03.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 AnSi,no dla takiego celu to ja bym z radoscia ogromna wstala o 3.00 Na Campo di Fiori w Rzymie - trzeba koniecznie pizze zjesc , w takim bistro/sklepie , kolo malutkiego kosciolka Na metry tam sprzedaja. Z 20 cm trzeba wziac przynajmniej No i kawe - na stojąco,w sklepiku kolo Panteonu na a w Pradze to wiadomo u mnie dzisiaj schabowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Oj, wielkim światem tu powiało. Może i na mnie trochę tego blasku spłynie. Bo ja to wstałam o 5, ale nie w Rzymie ani na Filipinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts