Żelka 28.03.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 BINGO! Depsia otworzylas nowa strone - numer 100! rrmi czy jest za to jakas nagroda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja pierdziu!!!!! STÓWA!!!!!!! Gratuluję wszystkim, którzy się do tego czynnie przyłożyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.03.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 a ja se jutro do Poznania siem udaję dziękim 840 km, ale trasę z Wrocławia od wjazdu na autostradę do Bierunia wg mapy w necie 220 km 1h 42` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Kurde, a tak marzyłam niesmiało, że otworzę tę stówkę... No i proszę - czasem głupi ma szczęście. No właśnie, jakaś nagroda będzie za to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.03.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja pierdziu!!!!! STÓWA!!!!!!! Jak nic trza oblac Szklo na stol, swianiaka na rozno, a Pablo niech frak wciaga Chociaz moze lepiej nie ... nie w glowie mu chyba teraz zabawa Powodzenia na jutrzejszym szkoleniu Trzymam kciuki i czekam na relacje! Cos mi sie zdaje, ze bedziecie PRYMUSAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja pierdziu!!!!! STÓWA!!!!!!! Jak nic trza oblac Szklo na stol, ....D Stół jest http://adrian.info.pl/img/d/pc250375.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 O żesz... Idę się ubrać jakoś eleganciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.03.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Dzien doberek z rana Nieubrana jestem na ladnie , bo sie nie spodziewalam stowki Mysle , ze jak na nie budowlay juz dziennik to duzo tego mnozymy Zeby bylo bardziej budowlanie to informuje , ze zaraz jade po plytki do Synkowego gabinetu . Amberciu Szkolenie zacznie sie chyba za tydzien jednak , bo zimno . Moze i lepiej , bo za tydzien juz bedzie letnio , tak mysle bo taka mam nadzieje. Blin fraka nie ma . Wstalam ja z ranca , zeby z siku isc z nim , a on cmyk do Synka poszedl i taki przytulony lezy , ze az milo popatrzec . Za oknem jakos nijak . W szkole mam nadzieje byc prymusem , bo zdecydowalam najdalej na lipiec sie wystawiac . W Wawie bedze miedzynarodowka w lipcu , ale chcialabym wczesniej z jedna mniejsza wystawe zaliczyc , zeby zobaczyc o co w tym chodzi. Poza tym moze bedziemy potrzebowali pomocy w stojkach , wiec mysle , ze przy okazji szkolenia , bedzie mi latwej umowic sie na cos dodtakowego. I bieganie w kolko tez do latwych nie nalezy. Damy rade . Nie jest wykluczone , ze taka wystawa przed miedzynarodowka bedzie Bytom , to prosze powoli robic transparenty Szkoda tylko , ze bedziemy juz w mlodziezowce a nie w szczeniakach. Pabli 17 kwetnia konczy 6 miesiecy . To bawcie sie dobrze , wieczorem postawie flaszeczke . Poki co spadam , do lekarza na kontrole musze z Blinem , bo wciaz problem ze spojowkami . Z tym , ze jest lepiej. Sucha dieta tylko mi sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.03.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Oj, wielkim światem tu powiało. Może i na mnie trochę tego blasku spłynie. Bo ja to wstałam o 5, ale nie w Rzymie ani na Filipinach. depsia kochana - ja to akurat z Koleczkowa jestem I do tego wstalam o 4.00 - z tym ze wczoraj dzien dobry. gratuluje stówy. sniegi topnieja - a wczoraj byl bajkowy zachod slonca, taka ogromna pomarancza wisiala nad nasza gmina Nad Wasza pewnie tez. jade po plytki. do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Się przywitam przed południem i zjeżdżam na konie, chociaż pewnie tylna część ciała mi zmarznie, bo pada i trochę wieje Kiedy ja tak zacznę jeździć po zakupy budowlane, psia krętka Miłego dnia Wam wszystkim życzę, a specjalnie dla mmadzia po powrocie z koni, zanim wezmę prysznic wpadnę na chwilę, co by mógł zapachu powdychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Melduje, ze dzis gotowalam "mamalyge". Przed chwila "pakowalam" w zaparzone sloiki i teraz sie w sloikach gotuje w garnku. Smak ostry - jednak papryczka byla ostra. A tak w ogole, material zamowiony w sklepie internetowym wczoraj do mnie dotarl i musze zabrac sie za wyszywanie literek. Nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.03.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 W Wawie bedze miedzynarodowka w lipcu , ale chcialabym wczesniej z jedna mniejsza wystawe zaliczyc , zeby zobaczyc o co w tym chodzi. (...)Nie jest wykluczone , ze taka wystawa przed miedzynarodowka bedzie Bytom , to prosze powoli robic transparenty No to plan ambitnie macie napiety Ale to fajnie! Poznacie cale mnostwo pozytywnie zakreconych psiarzy, poekscytujecie roznymi psimi pieknosciami, a co najwazniejsze pobiegacie po ringu i pewnie zachwycicie publicznosc i sedziego BTW radze na wystawe zabrac bardzo lekki portfel Przyjezdza tylu wystawcow z roznymi psimi duperelkami drenujacymi kieszen, iz lepiej nie miec co wydac, niz miec nadrogramowa gotowke I jak oko? Spodobalo sie wetowi? Zeljka, skoro Ty taka aktywna to chyba wyspana Kochana, co to "mamalyga"? brazunia, Ja tez dzisiaj bylam "na koniach". Jak mnie pamiec nie myli to na 110 Wciaz niezle pruja do przodu, tylko ten łowies coraz droższy No nic ... lece sie pakowac Ledwo przyjechalam i znowu wybywam. Trasa Bielsko-Katowice-Krakow. Wroce za tydzien, ale rzecz jasna z netem sie nie rozstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.03.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 młoda, jak będziesz jechać do Bytomia to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Amber "mamalyga" tak rrmi mowi na moje jedzonko balkanskie Cos do grilla i nie tylko - taki jakby sos warzywny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.03.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 młoda, jak będziesz jechać do Bytomia to daj znaćSie odezwe przeciez Bardzo bym chciala taka mniejsza niz warszawska wystwe zaliczyc wczesniej , bo boje sie , ze sie skompromituje na takiej duzej . Przeciez ja w zyciu nie widzialam jak wystawa wyglada , a co dopiero sie na ringu pojawic . Fakt , nie mnie beda oceniac , no ale.. Pablo to sie nie boi wcale Z oczami lepiej , ale zmienilism karme , kupilam dzisiaj u weta Eukanube , ale jakos mu nie podchodzi , pewnie sami schrupiemy. Zamowie Royal , bo jednak najlepszy chyba bedzie . Ja mysle tak sama , ze to problem z zabkowaniem jest. Po prostu akurat on ciezko to znosi i tak sie tam cos porobilo . Tak wiec najpierw oczka doprowadzimy do porzadku , a pozniej bedziemy sie zapisywali na wystawy. Plytek nie kupilam , kupie moze za tydzien .Ja nie lubie jak czegos nie ma od reki . Zeljko Tak patrze , ze cos sie goscie nasi z terminami nie wychylaja Same zjemy mamalyge Amber Wiem juz , ze na wystawach duzo fajnych i niepotrzebnych rzeczy mozna kupic. Mam nadzieje kupic w koncu taka obroze jaka ja chce . W necie jest , ale ja nie lubie tak kupowac. Musze pomacac . W niedziele za tydzien pojedziemy popatrzec do Nowego Dworu na wystawe , a moze w sobote zdazymy na dobermany , bardzo bym chciala . Czekam na telefon ze szkoly , ale cos nie dzwonia . Co to ja chcialam ? No tak zaszlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Rany, ale przemarzłam Ale już jestem i mam ciepełko Ambercia, na 2 dzisiaj jeździłam i mam dośc, jak Ty te 110 wytrzymujesz Wieczorek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.03.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Amber Wiem juz , ze na wystawach duzo fajnych i niepotrzebnych rzeczy mozna kupic. Mam nadzieje kupic w koncu taka obroze jaka ja chce . W necie jest , ale ja nie lubie tak kupowac. Musze pomacac . ja też wolę pomacać Co to ja chcialam ? No tak zaszlam :roll: tak to będziecie mieli małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.03.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Rany, ale przemarzłam Cieple gacie zakladaj , bo wilka zlapiesz Wczoraj lis kolo mnie przebiegl. To tak apropos wilka 1950 Nie roznos plotek , nie bedzie zadnych malych Znaczy Pablo sie okazuje bardzo tego , ale chyba jeszcze nie moze , poza tym do reproduktora to mu daleko. Jesli w ogole Ostatnio chcial zgwalcic sucze jednego forumowicza , w dzisiaj suczke sasiadow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Wilk to nie jest zwierzę głupie, siedzi w lesie a nie w d.... To też tak a propos wilka A ciepłych gaci to nie mam na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Nooo, to ja może transparenta zacznę faktycznie szykować. Amber, nie myślisz w cyrku się pokazywać? 110 koni, no, no... Co to ja chciałam... Rrmisia, zaszłaś? Do kogo? I dlaczego nie do mnie? 16 jednak nie będę w Wawie. Nie wiem, kiedy będę, namieszało się. Zosiu, ja to się cieszę, że takich z Filipin znam, a Ty z Koleczkowem. Musiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts