Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dzien doberek z rana :D

Nieubrana jestem na ladnie , bo sie nie spodziewalam stowki :roll:

Mysle , ze jak na nie budowlay juz dziennik to duzo tego mnozymy :lol:

Zeby bylo bardziej budowlanie to informuje , ze zaraz jade po plytki do Synkowego gabinetu .

Amberciu

Szkolenie zacznie sie chyba za tydzien jednak , bo zimno . Moze i lepiej , bo za tydzien juz bedzie letnio , tak mysle bo taka mam nadzieje.

Blin fraka nie ma . Wstalam ja z ranca , zeby z siku isc z nim , a on cmyk do Synka poszedl i taki przytulony lezy , ze az milo popatrzec .

Za oknem jakos nijak .

W szkole mam nadzieje byc prymusem , bo zdecydowalam najdalej na lipiec sie wystawiac . W Wawie bedze miedzynarodowka w lipcu , ale chcialabym wczesniej z jedna mniejsza wystawe zaliczyc , zeby zobaczyc o co w tym chodzi.

Poza tym moze bedziemy potrzebowali pomocy w stojkach , wiec mysle , ze przy okazji szkolenia , bedzie mi latwej umowic sie na cos dodtakowego.

I bieganie w kolko tez do latwych nie nalezy.

Damy rade .

Nie jest wykluczone , ze taka wystawa przed miedzynarodowka bedzie Bytom , to prosze powoli robic transparenty :D

Szkoda tylko , ze bedziemy juz w mlodziezowce a nie w szczeniakach.

Pabli 17 kwetnia konczy 6 miesiecy . :p

To bawcie sie dobrze , wieczorem postawie flaszeczke . Poki co spadam , do lekarza na kontrole musze z Blinem , bo wciaz problem ze spojowkami .

Z tym , ze jest lepiej. Sucha dieta tylko mi sie nie podoba

Oj, wielkim światem tu powiało. :D

Może i na mnie trochę tego blasku spłynie. :roll:

Bo ja to wstałam o 5, ale nie w Rzymie ani na Filipinach. :oops:

depsia kochana - ja to akurat z Koleczkowa jestem :D

I do tego wstalam o 4.00 - z tym ze wczoraj :D :wink:

dzien dobry. gratuluje stówy.

sniegi topnieja - a wczoraj byl bajkowy zachod slonca,

taka ogromna pomarancza wisiala nad nasza gmina :D

Nad Wasza pewnie tez.

jade po plytki. do kuchni.

Się przywitam przed południem i zjeżdżam na konie, chociaż pewnie tylna część ciała mi zmarznie, bo pada i trochę wieje :D

Kiedy ja tak zacznę jeździć po zakupy budowlane, psia krętka :-?

Miłego dnia Wam wszystkim życzę, a specjalnie dla mmadzia po powrocie z koni, zanim wezmę prysznic wpadnę na chwilę, co by mógł zapachu powdychać :wink:

Melduje, ze dzis gotowalam "mamalyge". Przed chwila "pakowalam" w zaparzone sloiki i teraz sie w sloikach gotuje w garnku.

Smak ostry - jednak papryczka byla ostra. :p

A tak w ogole, material zamowiony w sklepie internetowym wczoraj do mnie dotarl i musze zabrac sie za wyszywanie literek.

Nara. :wink:

W Wawie bedze miedzynarodowka w lipcu , ale chcialabym wczesniej z jedna mniejsza wystawe zaliczyc , zeby zobaczyc o co w tym chodzi.

(...)Nie jest wykluczone , ze taka wystawa przed miedzynarodowka bedzie Bytom , to prosze powoli robic transparenty :D

No to plan ambitnie macie napiety :-) Ale to fajnie! Poznacie cale mnostwo pozytywnie zakreconych psiarzy, poekscytujecie roznymi psimi pieknosciami, a co najwazniejsze pobiegacie po ringu i pewnie zachwycicie publicznosc i sedziego :-)

BTW radze na wystawe zabrac bardzo lekki portfel ;) Przyjezdza tylu wystawcow z roznymi psimi duperelkami drenujacymi kieszen, iz lepiej nie miec co wydac, niz miec nadrogramowa gotowke :lol:

I jak oko? Spodobalo sie wetowi? :p

Zeljka, skoro Ty taka aktywna to chyba wyspana 8) :D Kochana, co to "mamalyga"? :o

brazunia,

Ja tez dzisiaj bylam "na koniach". Jak mnie pamiec nie myli to na 110 :lol: Wciaz niezle pruja do przodu, tylko ten łowies coraz droższy :lol:

No nic ... lece sie pakowac :-) Ledwo przyjechalam i znowu wybywam. Trasa Bielsko-Katowice-Krakow. Wroce za tydzien, ale rzecz jasna z netem sie nie rozstaje :lol:

młoda, jak będziesz jechać do Bytomia to daj znać
Sie odezwe przeciez :D

Bardzo bym chciala taka mniejsza niz warszawska wystwe zaliczyc wczesniej , bo boje sie , ze sie skompromituje na takiej duzej .

:oops:

Przeciez ja w zyciu nie widzialam jak wystawa wyglada , a co dopiero sie na ringu pojawic .

Fakt , nie mnie beda oceniac , no ale.. :lol:

Pablo to sie nie boi wcale :roll:

Z oczami lepiej , ale zmienilism karme , kupilam dzisiaj u weta Eukanube , ale jakos mu nie podchodzi , pewnie sami schrupiemy. :D

Zamowie Royal , bo jednak najlepszy chyba bedzie .

Ja mysle tak sama , ze to problem z zabkowaniem jest.

Po prostu akurat on ciezko to znosi i tak sie tam cos porobilo .

Tak wiec najpierw oczka doprowadzimy do porzadku , a pozniej bedziemy sie zapisywali na wystawy.

Plytek nie kupilam , kupie moze za tydzien .Ja nie lubie jak czegos nie ma od reki .

Zeljko

Tak patrze , ze cos sie goscie nasi z terminami nie wychylaja :roll: :D

Same zjemy mamalyge :D

Amber

Wiem juz , ze na wystawach duzo fajnych i niepotrzebnych rzeczy mozna kupic. Mam nadzieje kupic w koncu taka obroze jaka ja chce . W necie jest , ale ja nie lubie tak kupowac. Musze pomacac .

W niedziele za tydzien pojedziemy popatrzec do Nowego Dworu na wystawe , a moze w sobote zdazymy na dobermany , bardzo bym chciala .

Czekam na telefon ze szkoly , ale cos nie dzwonia .

Co to ja chcialam ?

No tak zaszlam :roll:

Amber

Wiem juz , ze na wystawach duzo fajnych i niepotrzebnych rzeczy mozna kupic. Mam nadzieje kupic w koncu taka obroze jaka ja chce . W necie jest , ale ja nie lubie tak kupowac. Musze pomacac .

ja też wolę pomacać :lol:

Co to ja chcialam ?

No tak zaszlam :roll:

tak :o

to będziecie mieli małe :lol: :lol:

Rany, ale przemarzłam :D
Cieple gacie zakladaj , bo wilka zlapiesz :wink:

Wczoraj lis kolo mnie przebiegl.

To tak apropos wilka :D

1950

Nie roznos plotek , nie bedzie zadnych malych :D

Znaczy Pablo sie okazuje bardzo tego , ale chyba jeszcze nie moze , poza tym do reproduktora to mu daleko.

Jesli w ogole :wink:

Ostatnio chcial zgwalcic sucze jednego forumowicza , w dzisiaj suczke sasiadow. :oops:

Nooo, to ja może transparenta zacznę faktycznie szykować. :D

Amber, nie myślisz w cyrku się pokazywać? 110 koni, no, no... :lol:

Co to ja chciałam... Rrmisia, zaszłaś? :o Do kogo? :o I dlaczego nie do mnie? :x

16 jednak nie będę w Wawie. Nie wiem, kiedy będę, namieszało się. :(

Zosiu, ja to się cieszę, że takich z Filipin znam, a Ty z Koleczkowem. Musiałaś? :D