Żelka 18.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 rrmi a gdzie link do Twojego dziennika i do komentarzy w Twoim podpisie... Zlituj sie kobito nad nami klikaczami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.09.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Obok mnie mieszka koleś, który gdy sie dowiedział, że gmina wymaga na poś działki o minimalnej powierzchni 2000 m2 to dokupił drugie 1200m2 i teraz ma 2400. A jeszcze 3 lata temu wystarczyło mieć 1000m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Gratuluję No, ale 10 zostaje, to może jednak na tę oczyszczalnię starczy miejsca? Pozdrawiam, trzymam kciuki. Pewnie bedzie tak jak Jezier mowi . Jutro jade do gminy i popytam , ale sadze , ze jesli Pani powiedziala to wie Wsparcie bedzie nam jutro bardzo potrzebne. W piatek dzialka bedzie miala chrzciny Zrobie zdjecie i wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 wspieram Was jutro rrmi bardzo Wracaj na tarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 No laaaaaadny belweder prosze Pani. Ten portyk,to oko na frontonie(bawole czy cus ), ten styl wczesnohamerykanski, ten neoklasycystyczny sznyt a ta kolumnada panie dzieju . No,no. Jak u Michala Aniola, panie, albo jakiego innego Jegorowa . A co??? Wszyscy chwala a ja powydziwiam, bo sie rozeschnie. Tfu,tfu! Dzialke trza oszczać prosze Pani a porzadnie, teren obficie zmoczyc zeby sie obcy nie szwendali. Od jutra zaczynam gromadzic material do opryskow,bo dzialka duza to sami mozecie na calosc nie nastarczyc. Da Bog i wytrzymam, to w piatek dowioze PS1. Jedno zdjecie nie przeszlo, tylko jakis pinkflojd sie pojawil . PS2 A tak swoja droga, to musimy chyba powaznie porozmawiac Nie widze wogole miejsca na rzetelny fresk lub jaka mozaike z talerzy tluczonych a i ogrodek na rabate lawendową jakos tak niewyraznie w projekcie okreslony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Wojtek moze Ty nie trzymaj do piatku , bo Ci peknie!!! Zobowiazuje sie kupic zgrzewke wody I naprawde nie rozumiem co chcesz od tluczonych talerzy I od najakiego Aniola Michala i tego drugiego co nie umiem powtorzyc I od lawendki Zosiu nie wrocilam na tarczy , fura dojechalam Prawie jak ta Helka Trojanska , tyle , ze na innych kuniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.09.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Najbardziej to zazdroszcze Twojemu Staremu. Bedzie Ci mogl teraz codziennie skopac... ogrodek i ani troche nie podpadnie pod paragraf: "Przemoc w rodzinie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Nie bardzo rozumiem jaki zwiazek ma kopanie ogrodu z przemoca w Rodzinie . Tak czy owak ktos bedzie musial ten ogrodek przekopac , bedzie to pewnie moj Stary , bo ogrodnika przeciez zatrudniac nie bede Chyba I co pijesz wode? I trzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.09.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Nie bardzo rozumiem jaki zwiazek ma kopanie ogrodu z przemoca w Rodzinie . Tak czy owak ktos bedzie musial ten ogrodek przekopac , bedzie to pewnie moj Stary , bo ogrodnika przeciez zatrudniac nie bede Chyba I co pijesz wode? I trzymasz? No wiesz, powiedzenie "skopac komus ogrodek" moze oznaczac tez co innego I wode pije ale mi nie smakuje,chyba zmienie na gestszy plyn. I trzymam - w razie czego wezne reklamowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Okj , okej , Wy tu sobie wodę pijcie ( jak zwierzęta ), na zdrowie Działeczka śliczna O domku już pisałam tylko nijak tego (ba)wolego oka nie widzę A sama takowe posiadam ( na dachu oczywiście , bom nie krówka ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.09.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Fajny ten twój dom i działka.http://www.republika.pl/jezier/rrmi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 I kurna jak szybko zbudowany Wot , Polak potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Dzieki Jezier. Bardzo nam sie podoba .Czy mozna poprosic jeszcze o droge wjazdowa na dzialke .Bedzie od strony slupa (chyba) Maxti ja tez nie widze tego oka. Pewnikiem sie Wojtkowi pomerdalo A moze On widzi cos czego my nie widzimy? Kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Kochana , po kilku najazdach na budowę to i wole oczko da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.09.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Wybrukowałem szybko podjazdhttp://www.republika.pl/jezier/rrmi1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 To moze tak jeszcze nas z Maxti na schodkach posadzisz? Zasadniczo wyglada na to , ze moge sie juz wprowadzac To zaczne sie moze juz pakowac Qrcze , no fajnie . Delikatnie nadmienie , ze dach bedzie brazowy , pojazd chyba tez . Elewacja kakaowo jakas tam , nie wiem jeszcze jaka , z dodatkiem kamienia I te oko bawolowe Zeby Wojtek sie ucieszyl.Bo On jak bedzie do nas przyjezdzal to tym okiem ma zamiar chyba wygladac na okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Powiem Ci Sister że mnie to oczko troszku martwi . Nie wiem jak Wojtek je z tym frontonem pogodzi I widzę różne śliczne roślinki , malwy , słoneczniki . No i nijak mi ta lawenda sie tam nie kce zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.09.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Zeby Wojtek sie ucieszyl.Bo On jak bedzie do nas przyjezdzal to tym okiem ma zamiar chyba wygladac na okolice Hurrra! Zawsze chcialem miec goscinny strych do dyspozycji. Do twarzy mi ze strychem, w morde Ja kurdupel jestem to i nawet na tym Waszym poddaszu sie spokojnie wyprostuje. A jak sie nie wyprostuje to Wy mnie wyprostujecie. /No! Chyba , zeby bylo tak wesolo, ze sie bedziemy tylko czolgac, wtedy po co sie prostowac./ PS Maxti daj spokoj, nie mieszaj Jej w glowie z tymi malwami. Lawenda byc musi, inspekty zrobi sie na strychu. Bedzie cudnie. Wyobraz sobie: cale łany lavande a wsrod nich baraszkujace zajaczki, takie z kokardkami /na duzym nosie/. Jak House przyjedzie zrobimy polowanie na glupote. Ekhm... z glupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Tak jest Panie Szefie , się robi Hihihi , widzę te niebieskie , falujące łany , te cudne zajączki i........ stada moli nad mimi otumanione oszałamiającym zapachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.09.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Tak jest Panie Szefie , się robi Hihihi , widzę te niebieskie , falujące łany , te cudne zajączki i........ stada moli nad mimi otumanione oszałamiającym zapachem Oj tak,tak!. Rozmarzylem sie. A nasza rrmi z saganem czerwonego barszczyku i ogorkiem kwaszonym w reku bedzie z ganku wolac :Pojdzta no tu skarby moje, trza wam strawy, boscie od tego lapania zajency zglodnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts