Amtla 14.12.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Wróciła, wróciła... Chociaż ja w zasadzie cały dzień dziś milczę, może znasz takie ciche dni - z Małżem oczywiście . Ale nic to dopinguję dalej Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Wróciła, wróciła... Chociaż ja w zasadzie cały dzień dziś milczę, może znasz takie ciche dni - z Małżem oczywiście . Jak mnie meczy to jem duzo , ale nie milcze Malzy nie lubie jesc Francuska kuchnia mi nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.12.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 czy mój Idol udrapowany na połaciach dachowych tkwi nadal ??? Czy zeszliście juz na ziemię ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 hi hi , patrze , ze my naraz do kompa siadamy Idol sil nabiera wlasnie , ale Twoj Ziecik to juz prawdziwa kariere robi Lowcy talentow i glow kolo Niego sie kreca I naucza , i konwersuje i w ogole . No co tu duzo gadac , fajny jest po matce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.12.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 r, czasami tak bywa, ja miałem w tamtym tygodniu,dwa pogrzeby obydwa w rodzinie, ale nic to, wylewki masz robić, bo wychodzi na to, że moje wtyki są za małe, żeby Ci zapewnić bardzo dobrą pogodę, chociaż, będę się starał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.12.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Czlowiek to takie urzadzenie podobno , ze wszystko przezyje Poprosze o pogode jeszcze tylko kilka dni , w czwartek okna wstawia Stary(forumowy ten od okien ) Ma byc osobiscie , zdam relacje I drzwi tez w czwartek i zaraz po swietach plytki i KG i czekamy na prund #$#$^&$#$$#%^$*^%&*$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.12.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 nie będę Cię pocieszał, mnie też buc ćwiczy z pozwoleniem na budowę instalacji gazowej, dopiero trzy miesiące UśMIECHNIJ SIEM Bozia, mu to w dzieckach wynagrodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.12.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 nie będę Cię pocieszał, mnie też buc ćwiczy z pozwoleniem na budowę instalacji gazowej, dopiero trzy miesiące UśMIECHNIJ SIEM Bozia, mu to w dzieckach wynagrodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 18.12.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 A ja Cię pocieszę - zajrzyj na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 1950 najbardziej dobija bezsilnosc speek dziekuje Ci bardzo , nie wydaje mi sie jednak ze tu cos pomoze , jest pozwolenie na budowe linii , gmina wyraza zgode po prostu ktos czeka na cos , nie wiem na co ^^%%#(*%%&())( Powiedzieli mi teraz ze w piatek bedzie ich decyzja , ale ja mysle ze chca nas zbyc do piatku a pozniej zobacza co dalej. Nie wiem skad w nich tyle ...no nie wiem nawet czego . Zlosliwosc czy zla wola Wiem ze nie jestem pierwsza z takim problemem i nie osttnia pewnie , ale rodzi sie pytanie po co komu takie nerwy skoro prad podlaczyc i tak musza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 no prosze, my tu gadu gadu, a wy już pod dachem... dobrze wam idzie, apropos dachu... wybraliście dobrą dachówke... wiem o czym mowie pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Znaczy mamy takie same dachowki , tak Maksiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Znaczy mamy takie same dachowki , tak Maksiu? prawie :D moja starsza o jakies 3 latka pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Wiem, ze Ci to wcale nie pomoze, ale wiem co czujesz...u nas elektrownia z nami ma umowe na dostarczenie pradu w styczniu, co znaczy, ze nie dlugo jeszcze..,ale im sie wcale nie spieszy....Papierki leza i czekaja a to na to, a to na tamto....Monopoliada..,glowa boli... I do tego dobija nas glazurnik...Nie masz jakiegos znajomego glazurnika co by pokonczyl troche roboty..,wcale nie duzo..,ale jednak...@#$&()%#!!#$%& I jak tu myslec o Swietach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Maksiu ta moja dachowka to jest nowy kolor i nowa powloka Perla tak mi powiedziano Zeljko nie pomoge Ci z glazurnikiem , bo nie znam nikogo tutaj a poza tym u nas plytki bedzie Maz moj ukladal. Moglabym Ci Go nawet wypozyczyc , ale nie kupilismy jeszcze maszyny do ukladania plytek , bo nie mamy gdzie trzymac tego , a jakas duza bedziemy kupowali z obrotowym ramieniem , czy jakos tak Straszne to , ze masz taki problem. Co do pradu to juz nic nie mowie bo musialabym uzyc brzydkich slow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Qurcze, ale ten Twoj maz sie zna na wszystkim! A to bardzo dobrze, bo bedziecie mieli porzadnie zrobiony dom...Jak sie samemu robi to jest nie do porownania z tym co robia ci co nie wkladaja w to serce...A nie wkladaja nie tylko serce ale czesto nawet nie glowe...Bezmyslnie..,aby do przodu.... A ten prad w koncu musi byc i bedzie..,niech ich ges kopnie ...,tych od elektryki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Tam zaraz zna sie na wszystkim , robi i juz Poza tym nie zapominaj, ze nie zajmujemy sie niczym innym . Reasumujac robimy co mamy robic i sie cieszymy, ze jest niezle . Tylko ta ..!(&*(!*! elektrownia Pozostaje i nam i Tobie Zeljko byc dobrej mysli , ja trzymam za Ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.12.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Tak sobie myślę że ten prąd to musi źle na człowieka działać Ludzie pracujący w tzw. elektryce ( myślę o urzędasach oczywiście ) to bardzo specyficzny ludek , żyjący w jakimś innym świecie i posługujący się jakąś nowomową . Z całej papierologii jaką sie przy okazji budowy domu załatwia tylko z nimi były problemy . Co rusz to coś nowego chcieli , jakieś pozwolenia , zezwolenia , warunki warunków , itp . Normalny obłęd . Na szczęście mój Małż miał tam znajomego pacjenta który trochę nam pomógł i objaśnial z ichniego na nasze o co w tym wszystkim chodzi , bo inaczej to by nas dawno szlag trafił Idzie Wam cudnie i tak dalej trzymać A prąd i tak mieć będziecie , łaski nie robią $%^&^*(*#* Dach pewnie pięęęękny Może sie pochwalicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Maxti dach jest w dzienniku , razem tez moj Majster jest Co tam bede sie martwila , jak mnie wkurza do bialosci to pojde sie rozsiade i powiem ze se tak na ten prad poczekam . I juz zostane do samego podlaczenia w gabinecie pana co to ma wydac rozkaz wchodzenia dla wykonawcy. Najsmieszniejsze jest to , ze jest projekt jest pozwolenie tylko checi chyba brak %#$&$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Tam zaraz zna sie na wszystkim , robi i juz Poza tym nie zapominaj, ze nie zajmujemy sie niczym innym . Reasumujac robimy co mamy robic i sie cieszymy, ze jest niezle I tak trzymac, macie pewnosc, ze Wam nikt niczego nie spiep...Tez za Was trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts