rrmi 31.03.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 No i ja tak mysle , ze marchew nie zaszkodzi . Chyba , ze mi , bo jak gryzie , szkodnik maly to wszedzie tego pelno. Tak jak papieru toaletowego , tego co mi ukradl z lazienki . Hodowczyni zabierze glos jutro. Mam nadzieje. Ta czy owak oczka wygladaja lepiej , bialka sa juz biale elegancko , tylko w tych kacikach , jak na zdjeciu widac takie brzydkie. Chlopiec pol wieczoru bawil sie szczotka Amber To co Ty o tym papugu napisalas to ja juz kiedys widzialam u znajomych , ale nie pytaj jak sie skonczylo , bo wtedy bylam mala i nie pamietam. Moze papugi tak reaguja . Kaska Nie podziwialas jeszcze Blinia dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Kaska Nie podziwialas jeszcze Blinia dzisiaj Zapomniałam, przepraszam już się poprawiam jest BOSKI as usual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Zapomniałam, Doprawdy Macie spac w jednym lozku , to uwazaj Kolega mojego Mlodego powiedzial tak: - bo Wiesz ty mowisz YO a oni [anglicy]hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Rrmisia, ślicznego psa masz. A awatarek przepiękny! O leczeniu i karmieniu nie będę się wymądrzać, bo ja jakoś nie miałam takich problemów. Rrmisia, puszczę Ci PW, pogadać trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jakie tam gadanie , trzeba sie na impreze u Kaski szykowac. Ja jeszcze nie obtoknieta jestem W domu kaszle i katary , tylko ja na byle jakie choroby nie choruje W nocy to chyba byl przymrozek Swetry pochowane najgrubsze. W cienkch to ja latem chodze ,bo mi w Polsce zimno. Mnie zadowala dopiero 25+ Kozuch spacerkowy zamienilam na zamszowa lekka kurteczke . Licze , ze juz po zimie. Musze zobaczyc kto nie podziwial jeszcze Blinka , to sie nie bede do tego kogos odzywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.04.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 zgrabniutki taki i blyszczacy, no mocniej podziwiac nie moge, bo Jagusia zazdrosna. sluchajcie - czy z tym rozliczeniem z US do wczoraj to prawda czy prima cos tam ? Bo w 3ce gadaj ze do wczoraj Skolowana od tego jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Zosia Taka duza jestes dziewczynka Nawet Jagusia by sie na to nie nabrala Umowmy sie , ze Pabli z chlopcow jest najpiekniejszy a Jagusia z dziewczynek , co ? I mozna wtedy podziwiac do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.04.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Zosia Taka duza jestes dziewczynka Nawet Jagusia by sie na to nie nabrala Umowmy sie , ze Pabli z chlopcow jest najpiekniejszy a Jagusia z dziewczynek , co ? I mozna wtedy podziwiac do woli to mnie uspokoilas no chyba , ze Ty mnie tak prima cos tam ?? no sie skolowalam, bo jeszcze Stary mi kaze od rana pity wpelniac - bo nas roztrzelaja, a jak dzisiaj wysle to moze tylko dozywocie umowa mi sie podoba chociaz musze przyznac,ze jak na dziewczynke to Jagusia ma troche oddech nieswiezy nie nie nie - to taki prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Do odswiezania oddachu to mamy spray Pabli lubi , tak mu ryjek otwieram i pryskam a on sie oblizuje Tak w ogole to widac , ze on z naszej Rodziny , jeszcze spi . My wszyscy lubimy spac Jakbys na dozywocie tylko , to jak co bede paczki przesylala. A moze wpuszcza nawet do Ciebie ,to cos na cieplo moge czasem podrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.04.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ale szpetny ma pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.04.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Na imprezę gotowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Najpiękniejsza z dziewczynek to jest Katunia, a jeśli ktoś twierdzi inaczej, to lepiej niech się nie przyznaje No wiesz, Pablisio to naw nawet wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 01.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Musze zobaczyc kto nie podziwial jeszcze Blinka , to sie nie bede do tego kogos odzywala Jak on cudnie morduje ta malenka kaczuszke... Ja tak wlasciwie pisze z zazdrosci, tez zamierzam takiego miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.04.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Musze zobaczyc kto nie podziwial jeszcze Blinka , to sie nie bede do tego kogos odzywala Jak on cudnie morduje ta malenka kaczuszke... i tutaj się zgodzę, pomimo tego szpetnego pyska Ja tak wlasciwie pisze z zazdrosci, tez zamierzam takiego miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ahoj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ja tak wlasciwie pisze z zazdrosci, tez zamierzam takiego miec.No wiedzialam , ze to zawsc w czystej pstaci . Brazuniu No pewnie kochana , ze Twoja najpiekniejsza. Jeszcze sie Amber i mokka odezwa A tu moj gwiazdor cudny http://img256.imageshack.us/img256/1480/67369226un3.jpg 1950 Nie odzywaj sie do mnie http://img256.imageshack.us/img256/3581/62731126ei4.jpg http://img256.imageshack.us/img256/3096/95900194bx8.jpg http://img444.imageshack.us/img444/8628/75141774th8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ja sobie wypraszam. Najpiękniejsza z dziewczynek to Abrunia. Ma najmądrzejsze i najbardziej kochające oczy, piękną czarną podpalaną maść, zgrabną sylwetkę i w ogóle. I jest najmądrzejsza, bo ma już 12 lat i jest doświadczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.04.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 hm...no dobra. nic to . najwyzej powiem Jaguni, ze najbardziej liczy sie serce rrmi - urodzinujesz z PK w 3 ce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.04.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Zosiu Kurna nic nie wiem muzyka pewnie dbra , nie mam rada , ale chyba w necie znajde Tlumacz Jagusi , tlumacz . Abrunia jest oczywiscie , no wszystkie sa oczywiscie. uff dobze , ze moj maly nie ma konkurencji tyle Chyba , ze mmmadziu nie zartowal prima aprilisowo i tez kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.04.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 kto tej paskudzie obciął ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts