mmmad 03.04.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Labradory to potzrebują bardzo tego myziania. Jak się nie myziają to mają- uwaga: deprywację sensoryczną. Fajne nie? Jak sie tego mojego sierściucha codziennie nie pogniecie - nie pokulga się z nim i nie wytłamsi to normalnie sie może zdeprdrdwww....coś tam i nie będzie szczęśliwy. Jak bym nie wiedzial, ze to o psie, to bym pomyslal, ze o chlopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Znowu jestem - niektórzy się ucieszą, inni zmartwią, ale hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ja myślę, że Zeljka sama dojrzeje do piesa. Jak upewni się, że Stefek dobrze reaguje na psa i że ani dziecku ani psu nic nie grozi, a jeszcze w domku coś w ogródku będzie groźnie robić np. "hmmmyyyyy....hmmmyyyyy... gggggrrrrrrrr...." to szybko zdecyduje się na psa. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No to nadawno wrocilismy z Warszwy. Mamy grudkowe zapalenie spojowek . Bedziemy leczyli antybiotykiem ok miesiac , jesli nie pomoze bedzie zabieg. Generalnie nie jest to nic groznego. Natomiast sprawa kulek w policzkach wciaz nie wyjasniona . Sa to na pewno wezly chlonne . Mozliwe ,ze od zabkowania. Jak widze moja Hodowczyni nawet przez telefon niezle diagnozuje. Co do diety to mam gotowac , z czego bardzo sie ciesze. Kosc jedna na tydzien cieleca. Kosci nie szkodza , maja tylko wplyw na twarde wiiadomo co. Oczka sprawdzone pierwsza klasa ,gabinet z prawdziwego zdarzenia Wczesniej lekarz nie sprawdzil trzecej powieki . Teraz sprawdzone dno oka iwszystko co mozliwe. Pabli dostal pochwaly , ze zrownowazony , duzy i baaaaaardzo ladny . Az zapytalam czy naprawde czy tak kazdemu mowia Poza tym bylismy na kontroli u kolegi na budowie Jakis piesek , chyba charcik chcial sie z Blinem pobawic . Widzialam , ze jego pani stoi i patrzy , wiec krzyknelam , ze ja nie mam nic przeciwko. Ona mi na to , ze zna dobermany i nie zyczy sobie kategorycznie , zeby jej pies bawil sie z dobermanem. Na co ja zawrocilam sie i zawolalam Blina i on oczywscie w sekundzie wydarl do mnie. Ten jej wolany kilka juz minut pies pogonl za Pablim. Nie mogla sie dokrzyczec. Mialam wielka satysfakcje . Uwazam , ze pies jest taki jak se go wychowa. No coz , wyszlo na to , ze doberman jednak madrzejszy Brazuniu Ja sie zawsze ciesze jak Cie widze Amber Nie siej plotek o ubraniach 2 rozmiary wiekszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.04.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 no nie mów że 3 rozmiary większe, bo nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hm, poczekam najpriew az zamieszkam w tym t a k z w a n y m domu. Brakuje nam jeszcze dokumentu od elektryka aby zawiesc wszystko.., bo moja maz porzadny facet i nie chce mieszkac bez pozwolenia... A wczoraj to tak opie...yl przez telefon babe w firmie od mebli do sypialni, ze nawet ja byla zdziwiona. Dwa miesiace a jeszcze reklamacje nie zalatwili... Depsia a Ty kiedy do rrmisi sie wybierasz? Pytam jesli wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 rrmi to widzisz, ze juz masz wychowanego pieska. Z czego ja tez sie bardzo ciesze, bo juz mniej trzesie wiadmo czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Depsia a Ty kiedy do rrmisi sie wybierasz? Pytam jesli wolno. No nie gadaj , ze zalecisz ? Grilka trzeba odpekac to sie zastanow. To bedzie w nastepna srode , , w kazdym razie od 16 kwietnia do 18 kwietnia , ale ja mysle , ze z mozliwoscia przedluzenia Na ognisko , grilla i inne sprawy trzeba czasu. Poza tym musisz w koncu zobaczyc blysk w oku Steka jak psa bedzie glaskal. Jestem pewna. A nasz Pablo to calusmy jest , dzieci to lubia 1950 Jesli wyjechales glodny ode mnie to sie przyznaj Szkoda , ze nie ma postaci tupiacej noga w tych buzkach. No tak , ale gdyby buzka miala miec noge toby dopiero bylo Moja klawiatura juz czasem nie wybija , przepraszam za literowki Zeljko Wychowywc to my sie zaczniemy od Niedzieli. Poki co jest rozpuszczony , z tym , ze umie sie zachowac. Wiadomo , ze ma to po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.04.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 rozumiem, zachowuje się byle jak, ale się zachowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ja sie juz w innych komentarzach bezczelnie do Zelki wpraszam to co mi tam! tez chce byc zaproszona na grila! I juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Zielona Grill to u mnie jest , wiec ze mna musisz negocjowac . Adres znasz ps .Wiem , ze Pablo sie Tobie podoba i chcesz sie pomiziac 1950 Lepiej w sumie byle jak niz wcale Przyjedz z Dpsia , razem Was spac poloze i nikomu nie powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Zielona Grill to u mnie jest , wiec ze mna musisz negocjowac . Adres znasz ps .Wiem , ze Pablo sie Tobie podoba i chcesz sie pomiziac No pewnie! nawet razem mozemy patyki w zebach aportowac Adres zan ale to juz tak dawno ze nie wiem czy pamietam . Musze Rafałka chyba zbalamucic -zeby znow za szofera robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 O tej godzinie to ja tylko czytam i nie kumam Czy to grill ma byc? Kiedy? Dajcie znac jak bede przy zmyslach.., no a papryke przyniose i ciacho tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 No, ja wiedziałam, normalnie wiedziałam, że za moimi plecami Ona tutaj skrzyknie wszystkich. I co to znaczy "z możliwością przedłużenia"?! I jakie "2 rozmiary większe"? Ja nic nie będę "większe", wystarczy, że już jestem duża baba. Ja to nieśmiało proponuję, żeby może tego grilla 17.04. wieczorem albo cuś. Bo 18.04. to ja wyjeżdżam do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja tylko się przywitam i zaraz odlatuję Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.04.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja tylko się przywitam i zaraz odlatuję Dzień doberek Uskrzydlona czy na miotle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 04.04.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Hej. Nawaliłam post i mi wcięło . Chyba jakoś autocenzura bo o wetach nie napisałam za dobrze . Dobrze , Pablo ma postawione rozpoznanie , teraz to z górki. Juz nie będę sie rozpisywać Pabli dostal pochwaly , ze zrownowazony , duzy i baaaaaardzo ladny . Az zapytalam czy naprawde czy tak kazdemu mowia No co Ty, mi zawsze mówią , że hoduję świnie. Kobieta powinna mieć yorka i takie tam a nie takie groźne bestie . Jak powiedzieli, że bardzo ładny znaczy tak jest i ciesz się z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja tylko się przywitam i zaraz odlatuję Dzień doberek Uskrzydlona czy na miotle? Oczywiście, że na miotle ... chociaż powoli przymierzam się do nowszego środka lokomocji ... odkurzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.04.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Nam to grill raczej na sobote lub niedziele pasuje, bo w tygodniu to maz w pracy cale dnie... Depsia a Ty bedziesz w Warszawie dluzej? I w jakich okolicach, bo moze wpadniesz i do nas na jakas kawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts